Ulei de cocos RBD Bio, 500 ml Obtinut prin macinarea la rece a miezului de nuca de cocos si filtrare. Pentru prajit, gatit si alte 80 de intrebuintari diverse. Produs BIO obtinut prin presarea miezului de nuca de cocos, filtrat, curatat si dezodorizat pana cand acesta este complet incolor si fara miros. Recomandat intr-o alimentatie sanatoasa. Nu trebuie pastrat la frigider. La temperatura de sub 25 grade se solidifica natural. Calitatile uleiului nu sunt afectate prin aceasta. Uleiul din nuca de coc
Unt ghee bio 300ml, 250g Pronat Ingrediente: grasime buritica 99,9%. din culturi certificate ecologic. Unt GHEE original ayurvedic, obtinut 100% din unt ecologic din lapte de vaca, din care s-a extras apa si lactoza. Bucataria traditionala ayurvedica prefera untul ghee in locul untului obisnuit sau a altor forme de uleiuri sau grasimi. Untul ghee este potrivit pentru gatit, prajit (punct de ardere 250 C), copt, calit sau asezonat. De asemenea pentru intrebuintare cosmetica sau pentru ingrijirea pie
Ulei de cocos RBD Bio, 750 ml Obtinut prin macinarea la rece a miezului de nuca de cocos si filtrare. Pentru prajit, gatit si alte 80 de intrebuintari diverse. Produs BIO obtinut prin presarea miezului de nuca de cocos, filtrat, curatat si dezodorizat pana cand acesta este complet incolor si fara miros. Recomandat intr-o alimentatie sanatoasa. Nu trebuie pastrat la frigider. La temperatura de sub 25 grade se solidifica natural. Calitatile uleiului nu sunt afectate prin aceasta. Uleiul din nuca de c
Ingrediente: amidon din mazare, amidon din fasole mung 30%. Mod de preparare: hidratati taiteii in apa fierbinte (90 C) timp de 3-5 min. si strecurati. Serviti in supe, salate etc. Reteta: Salata cu taitei din fasole mung Ingrediente necesare: 115 g de taitei din fasole mung. 115 grame sunca 115 grame piept de pui 2 oua 115 grame castraveti o felie de lamaie 1 mar 1 para Mod de preparare: Puneti taiteii de fasole mung in apa fierbinte si strecurati. Puneti taiteii pe o farfurie. Condimenta
Ingrediente: vanilie macinata. A se pastra la loc uscat, racoros, bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura. Gramaj: 10g Tara de origine: Papua Noua Guinee
Falatite - Mix original din faina de naut macinata extrafin la temperatura controlata sub 42 o C, combinata cu ingredientele specifice de falafel, dupa o reteta proprie Pronat, pentru un maxim de savoare, arome si gust. Mixul contine tot ce este nevoie pentru a prepara rapid si sanatos clatite pe baza de faina de naut. Pentru preparare se adauga doar apa si nimic altceva. Ingredientele sunt 100% certificate bio, 100% naturale fara gluten , indicate celor care evita glutenul in alimentatie. Produ
Mei expandat ideal pentru un mic dejun sanatos. Ingrediente: mei expandat . din culturi certificate ecologic. Valori nutritionale medii 100 g: Valoare energetica: 1570kJ 370kcal Grasimi: 4,0 g, din care acizi grasi saturati: 0,8 g Carbohidrati: 71,0 g, din care zaharuri: 0,6 g Fibre: 3,0 g Proteine: 12,6 g Sare: 0,013 g Sodiu: 0,005 g. A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Gramaj: 200g
Orez expandat ideal pentru un mic dejun sanatos. Ingrediente: orez integral expandat. din culturi certificate ecologic. Valori nutritionale medii 100 g: Valoare energetica: 1472kJ 347kcal Grasimi: 2,6 g, din care acizi grasi saturati: 0,6 g Carbohidrati: 73,5 g, din care zaharuri: 1,0 g Fibre: 3,0 g Proteine: 7,4 g Sare: 0,025 g Sodiu: 0,010 g. A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Gramaj: 200g
Ingrediente: seminte de in uscate din culturi biologice controlate. Valori nutritionale medii 100 g: Valoare energetica: 1927kJ 461kcal Grasimi: 30,9 g, din care acizi grasi saturati: 3,0 g Carbohidrati: 2,0 g, din care zaharuri: 1,6 g Fibre: 38,6 g Proteine: 24,4 g Sare: 0,15 g. Valorile nutritionale depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime. A se pastra intr-un loc uscat si racoros. Gramaj: 250g Tara de origine: Turcia Ucraina India
Meiul a fost consumat din timpuri preistorice, fiind un aliment de baza pentru sumerieni si hranind milioane de oameni inainte de cunoasterea porumbului in Europa. In Romania secolului XVIII, meiul era cereala cea mai consumata! Ingrediente: faina de mei. Valori nutritionale 100 g Valoare energetica: 1589 kJ 385 kcal Grasimi: 4,9 g, din care acizi grasi saturati: 0,9 g Carbohidrati: 63,1 g, din care zaharuri: 0,0 g Fibre: 8,1 g Proteine: 12,1 g Sare: 0,01 mg Aceste valori depind de fluctuati
Semintele de mac se utilizeaza pentru a aroma painea, prajiturile si produse de patiserie. Ele ar putea fi, de asemenea, folosite pentru a produce un ulei cu gust placut care poate fi adaugat la salate in loc de ulei de masline. Produsul nu este obtinut cu organisme modificate genetic. Ingrediente : seminte de mac din culturi certificate ecologic Valori nutritionale 100 g Valoare energetica: 2273 kJ 525 kcal Grasimi: 47,7 g, din care acizi grasi saturati: 4,5 g Carbohidrati: 30,2 g, din car
Covrigi cu susan. Ingrediente: faina integrala de grau , faina alba de grau , ulei de masline , ulei de cocos , seminte de susan , pudra de rozmarin , drojdie, sare. din culturi certificate ecologic. Alergeni: faina integrala de grau, faina alba de grau, seminte de susan. Valori nutritionale 100g: Valoare energetica: 1898.5 kJ 453.1 kcal Grasimi: 18.10g din care saturate 7.30g Carbohidrati: 58.9g din care zaharuri 2.70g Fibre: 9.10g Proteine: 9.10g Sare: 1.7g A se pastra intr-un loc uscat s
Fulgii de porumb reprezinta o buna sursa de acid folic, sunt foarte bogati in tiamina si au un continut foarte ridicat de fier. Ingrediente: fulgi ecologici de porumb (faina de porumb (95%), sirop de porumb (4%), sare). din culturi certificate ecologic. Produsul nu contine organisme modificate genetic. Valori nutritionale medii 100 g: Valoare energetica: 1565 kJ 369 kCa Grasimi: 1,0 g, din care acizi grasi saturati: 0,2 g Carbohidrati: 80.0 g, din care zahar: 5,0 g Fibre alimentare: 4,0 g Pr
Sare roz de Himalaya. A se pastra la loc uscat si racoros. Gramaj: 500 gr. Tara de provenienta: Pakistan
Ceai de fructe - un real sprijin pentri sistemul nostru imunitar. Ingrediente: bucati de mere , hibiscus , macese , fructe de soc , aroma naturala de fructe, ghimbir , goji , aroma naturala de citrice, fructe de acerola , din culturi certificate ecologic. Agricultura UE non-UE. Mod de preparare: Adaugati 1-2 lingurite intr-o cana cu apa la 100 C si lasati ceaiul la infuzat timp de 10 minute. A se pastra la loc uscat si racoros. Gramaj: 80gr.