Pesmet din grau integral. Ingrediente: faina integrala de grau 98%, sare 1,5%, drojdie 0,5%. din culturi certificate ecologic. Alergeni: faina integrala de grau. Valori nutritionale medii pentru 100 gr.: Valoare energetica: 2727 kJ 661 kcal; Grasimi: 62 gr., din care acizi grasi saturati: 4.5 gr.; Carbohidrati 11 gr., din care zaharuri: 7,4 gr.; Fibre: 8,2 gr.; Proteine: 12 gr.; Sare: 0.01 gr. Gramaj: 200 gr.
Fulgi de porumb si quinoa. Ingrediente: faina de porumb 66%, quinoa 28,3%, sirop de orez 4,7%, sare 1%. din culturi certificate ecologic. A se pastra la loc uscat si racoros. Valori nutritionale medii pentru 100 gr.: Valoare energetica: 1605 kJ 379 kcal; Grasimi: 3,0 gr., din care acizi grasi saturati: 0,4 gr.; Carbohidrati 77,0 gr., din care zaharuri: 4,0 gr.; Fibre: 4,0 gr.; Proteine: 9,0 gr.; Sare: 1.0 gr. Gramaj: 200 gr.
Caise uscate bland la soare, fara samburi, potrivite pentru o gustare sanatoasa atat pentru vegetarieni, lacto-vegetarieni si vegani. Culoarea inchisa se datoreaza uscarii naturale, fara a se folosi dioxid de sulf. Ingrediente: caise fara samburi uscate la soare. din culturi certificate ecologic. A se pastra la loc uscat si racoros, la temperatura ambientala. Dupa deschidere se vor pastra la frigider si se va consuma in cateva zile. Valori nutritionale medii pentru 100 gr.: Valoare energetica:
Covrigi cu mac. Ingrediente: faina integrala de grau , faina alba de grau , ulei de masline , ulei de cocos , seminte de mac , pudra de rozmarin , drojdie, sare. din culturi certificate ecologic. Alergeni: faina integrala de grau, faina alba de grau. Valori nutritionale 100g: Valoare energetica: 1820.5 kJ 430.1 kcal Grasimi: 18.10 g din care saturate 7.30 g Carbohidrati: 62.10 g din care zaharuri 2.53 g Fibre: 9.10 g Proteine: 9.10 g Sare: 1.70 g A se pastra intr-un loc uscat si racoros. G
Puffy BIO din quinoa alba. Ingrediente: quinoa expandata. din culturi certificate ecologic. Valori nutritionale medii 100 g: Valoare energetica: 1550 kJ 369 kcal Grasimi: 2,5 g, din care acizi grasi saturati: 0,3 g Carbohidrati: 78,5 g, din care zaharuri: 1,1 g Fibre: 4,0 g Proteine: 6,1 g Sare: 0,005 g Ambalat intr-o unitate care proceseaza: cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin. A se pastra laloc uscat si racoros, ferit de razel
Faina integrala de quinoa. Numita si mama cerealelor , Quinoa se incadreaza in grupa superalimentelor , alaturi de semintele de in, germeni, lucerna, aloe vera, orz verde, patrunjel, alge marine, stevie, floarea-soarelui si algele salbatice verzi-albastre. Quinoa nu contine gluten. Acest produs nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic. Ingrediente: faina integrala de quinoa . din culturi certificate ecologic. Informatii nutritionale medii per 100g: Valoare energetica 1539 k
Algele Arame sunt recoltate manual de pescarii si scafandrii din largul peninsulei din Japonia. Algele sunt initial uscate la soare si apoi luate pentru prelucrare ulterioara. Sunt spalate, taiate, aburite, presate si taiate din nou inainte de a fi uscate la soare. O a doua etapa de uscare asigura ca produsul final este complet uscat. Ingrediente: alge de mare Arame. Produsul nu contine organisme modificate genetic si nu este iradiat. Valori nutritionale 100 gr Valoare energetica 313 kJ 74 kc
Produs cernut si ambalat manual. Graul este cea mai importanta cereala a lumii si unul dintre alimentele de maxima importanta pentru aproape fiecare om de pe mapamond. Originar din sudvestul Asiei, este consumat in alimentatie de aproximativ 10.000 de ani, iar in prezent se estimeaza ca o treime din populatia globului depinde direct de grau pentru alimentatia de zi cu zi. Ingrediente: faina integrala de grau din agricultura certificata ecologic Valori nutritionale 100 gr: Valoare energetica: 1
Ingrediente: fleur de seal, fulgi de sare (sare de mare). Adunata manual si uscata la soare, din oceanul indian Ambalat intr-o unitate care proceseaza cereale cu gluten, fructe cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin. Valori nutritionale medii 100 gr.: Valoare energetica 0,1 kJ 0,1 kcal ; Grasimi: 0,1 gr, din care acizi grasi saturati 0,1 gr; Carbohidrati: 0,1 gr, din care zaharuri 0,1 gr; Fibre 0,1 gr; Proteine 0,1 gr; Sare 95,0 gr. A se pastra la loc uscat si rac
Migdalele se consuma in stare cruda, nefiind procesate termic (prajite sau fierte), in acest fel isi pastreaza toti nutrientii, vitaminele si enzimele. Ingrediente: 100% fulgi de migdale din culturi certificate ecologic. Produsul nu este obtinut cu organisme modificate genetic. Valori nutritionale medii 100 gr.: Valoare energetica 2508 kJ 600 kcal ; Grasimi: 53,0 gr, din care acizi grasi saturati 5,1 gr; Carbohidrati: 3,9 gr, din care zaharuri 3,5 gr; Fibre 12,6 gr; Proteine 22,3 gr; S
Produs obtinut din trestie de zahar provenita din culturi certificate ecologic, recoltata la maturitate si prelucrata cu tehnologii atent controlate. Contine: zaharoza, melasa (compusa din nutrientii esentiali ai trestiei de zahar: Ca, P, Mg, Na, k, Fe si vitamine naturale), arome naturale din trestie de zahar. Zaharul ecologic, nerafinat, este obtinut prin extragerea, filtrarea si cristalizarea siropului natural din trestia de zahar, nefiind supus nici unui proces de rafinare (ca zaharul alb sau zahar
Sarea Nigari mai este cunoscuta si sub denumirea de Clorura de Magneziu. Aceasta are rolul de a coagula proteina din laptele de soia, formand astfel branza tofu. Produs natural de calitate superioara, derivat din sare de mare. Nigari se poate folosi pentru dulceata sau creme, dar este cel mai bun coagulant pentru a prepara branza tofu. Reactioneaza la laptele de soia foarte repede, in comparatie cu alte produse similare. Mod de consum: Pentru a folosi aceasta sare Nigari mai usor, dizolvati 20 g de s
Faina integrala de grau spelta. Procesat cu o tehnologie speciala, la maxim 35 C, astfel incat intreg bobul de alac este macinat extrem de fin (400 microni), asadar contine integral si taratele. Ingrediente: faina integrala din grau spelta din culturi certificate ecologic. Ambalat intr-o unitate care proceseaza: cereale cu gluten, frcute cu coaja, soia, arahide, produse lactate, telina, mustar, lupin. Valori nutritionale medii pentru 100 gr.: Valoare energetica: 1406,00 kJ 332.00 kcal; Grasi
In climatul muntos din Africa de Sud, agatata pe stanci si scaldata de soare creste planta Rooibos. In ultimii ani, aceasta planta si-a castigat popularitatea in lume pentru aroma usoara, florala. Ceaiul Rooibos Yogi Tea combina aroma de Rooibos cu aromele clasice, oferind o esenta de placere, serenitate si caldura. Serviti o ceasca si savurati gustul Africii!
O aroma deosebita din cardamom, scortisoara, cuisoare si piper negru: aceasta reteta clasica are o traditie de mii de ani si este profund legata de obiceiurile ancestrale practicate in estul indepartat. Aromele dulci si ispititoare ale ceaiului Yogi Tea Classic va vor incalzi atat spiritul cat si inima. Inchideti ochii ?i inhalati aroma bogata de scortisoara si ghimbir.