Ingrediente: gris de GRAU DUR integral. Provin din 100% agricultura ecologica. Apartine fiecarei bucatarii- fidea populara, rapida de supa. Pastificio italiana produce paste de rapita Rapunzel conform traditiei antice numai din cel mai bun grau dur si din apa de primavara pura. Uscarea lenta si usoara la temperaturi scazute asigura gustul tipic la gatit. Intrebuintare: Ca ingredient de supa, si pentru fierturi.
Spirelli din Orez integral FARA GLUTEN 250 g de pe Bioveg.ro sunt o varietate de paste de orez fine, cu un gust subtil de cereale, garantate fara gluten, care pot fi combinate cu toate tipurile de sos. Le poti incerca cu incredere, reprezinta una din cele mai bune variante de paste fara gluten!
Ingrediente: gris de grau dur , mei 10%. Provin 100% din agricultura ecologica. Rapunzel Spirelli semola cu mei bio - spiralele fine se potrivesc oricarui sos. Cel mai bun grau dur italian si mei sunt combinate cu apa de izvor pura. Procesul lent si bland de uscare la temperaturi scazute asigura aroma tipica si muscatura perfecta al dente . Mod de preparare: Pentru 100g de paste fierbeti 1 litru de apa cu sare. Introduceti cele 100g de paste in apa si lasati-le la fiert timp de 7 minute, amest
**Spaghetti Bio din Orez Fără Gluten** Descoperiți deliciul și versatilitatea pastelor Spaghetti din Orez Integral Fără Gluten disponibile pe Bioveg.ro! Aceste paste fine sunt perfecte pentru cei care doresc să se bucure de preparate delicioase fără a compromite sănătatea. Fabricate din orez integral 100% bio, acestea reprezintă o alternativă excelentă pentru tineri și vârstnici, pentru cei cu intoleranță la gluten sau pur și simplu pentru cei care preferă un stil de viață sănătos. Spaghetti-urile noast
Ingrediente: Emmer integral.100% agricultura ecologica certificata Spaghete - pastele originale italiene. Boabele ferme Emmer ofera taitei o consistenta perfecta al dente si un gust usor de nuca. Spaghetele integrale de grau Rapunzel Organic Emmer sunt facute cu gris de cereale integrale. Bucurati-va de paste impreuna cu prietenii si intreaga familie! Mod de preparare: Pentru 100g de paste fierbeti 1 litru de apa cu sare. Introduceti cele 100g de paste in apa si lasati-le la fiert timp de 8 m
Ingrediente: gris de grau dur integral. provin 100% din agricultura ecologica Pastificio italiana produce paste de rapita Rapunzel conform traditiei antice numai din cel mai bun grau dur si din apa de primavara pura. Uscarea lenta si usoara la temperaturi scazute asigura gustul tipic la gatit. Dupa presarea si formarea cu matrita corespunzatoare, uscarea lenta si usoara are loc in decurs de 22 de ore, la maximum 65 C. Unul din cele mai indragite soiuri din lumea pastei. Intrebuintare: Se prete
Ingrediente: gris din emmer integral (grau superior). Provine din agricultura ecologica. Spirelli Emmer bio integrale Rapunzel. Taitei cu forma spiralata apartin celor mai populare paste din bucataria italiana. Boabele ferme Emmer ofera taiteilor consistenta perfecta al dente si un gust usor de nuca. Rapunzel Organic Emmer Spirelli integral este facut cu bobul intreg de emmer semollina. Bucurati-va de paste impreuna cu prietenii si intreaga familie!
Ingrediente: Emmer integral. 100% agricultura ecologica certificata Tuburi scurte cu striatii fine si capete tesite. Paste - de calitate emmer cu un gust fin de nuci. Boabele integrale Rapunzel Emmer-Penne sunt fabricate din gris de grau integral. Bucurati-va de paste impreuna cu prietenii si intreaga familie! Mod de preparare: Pentru 100g de paste fierbeti 1 litru de apa cu sare. Introduceti cele 100g de paste in apa si lasati-le la fiert timp de 8 minute, amestecand continuu. Dupa timpul de fie
Ingrediente: gris de porumb pentru polenta. Provine din agricultura ecologica Demeter. Preparare usoara si rapida in doar 10 minute. Faina de porumb populara din bucataria italiana este facuta din toate miezurile de porumb si se potriveste bine atat cu mancaruri dulci, cat si cu mancare picanta. Alternativa gustoasa daca nu suportati glutenul. Miezurile de porumb sunt curatate si apoi macinate. Grisul este prefiert in abur fierbinte, apoi uscat si ambalat. Pregatire: Se amesteca 250 g de polent
Ingrediente: gris de grau dur integral. Provin din agricultura ecologica. Spaghete - Forma originala de paste italiene. Pastificio italiana produce paste de rapita Rapunzel conform traditiei antice numai din cel mai bun grau dur si din apa de primavara pura. Uscarea lenta si usoara la temperaturi scazute asigura gustul tipic la gatit. Dupa presarea si formarea cu matrita corespunzatoare, uscarea lenta si usoara are loc in decurs de 22 de ore, la maximum 65 C. Intrebuintare: Clasic cu pasta de tomat
Ingrediente: couscous, din gris de grau dur. Provine din agricultura ecologica. Cerealele traditionale din Africa de Nord din graul dur sunt versatile si foarte rapid de pregatit, in doar 10-15 minute. Graul dur este curatat si zdrobit. Apoi boabele sunt gatite, uscate, cernute si ambalate. Intrebuintare: Utilizabil pentru mai multe scopuri, adaugire ideala este nautul, are un gust foarte bun cu legume sau sosuri picante de legume. Mod de preparare: Se incalzesc 250g boulgour in 500ml pana l
Ingrediente: gris de porumb pentru polenta. Provine din agricultura ecologica Demter. Preparare usoara si rapida in doar 5 minute. Faina de porumb populara din bucataria italiana este facuta din toate miezurile de porumb si se potriveste bine atat cu mancaruri dulci, cat si cu mancare picanta. Miezurile de porumb sunt curatate si apoi macinate. Grisul este prefiert in abur fierbinte, apoi uscat si ambalat. Pregatire: Se amesteca 250 g de polenta in 0,75 l apa clocotita. Fierbeti la temperatura sc
Ingrediente: grau dur zdrobit si prefiert. Provine din agricultura ecologica. Bulgurul se obtine din grau dur, printr-un proces cu mai multe subetape (prefierbere, uscare si macinare). Se poate utiliza ca inlocuitor pentru paste sau in prepararea diferitor salate sau a unor preparate orientale. Mod de preparare : se incalzesc 250g boulgour in 500ml pana la fierbere apoi se reduce focul si se lasa pe foc mic 10-15 minute.
Ingrediente: orez cu bob lung alb. Provine din agricultura ecologica. Orez bio prefiert alb cu bob lung, calitate foarte ridicata prin procedel patentat de Parboiling cu orez maro usor - se fierbe repede, continut ridicat de minerale. Soi bogat in nutrienti - primul orez natural cu un timp scurt de gatire! Prin procesul de parabolizare dovedit, vitaminele si mineralele stratului exterior sunt presate in miezul de orez prin abur si presiune. Acesta pastreaza majoritatea substantelor nutritive valoroas
Ingrediente: orez salbatic. Provine din agricultura ecologica. In sens botanic, orezul salbatic nu este orez, ci o iarba cu apa salbatica din soiul zizania aquatica . Acesta prospera pe malurile raurilor si lacurilor si este recoltat din barca. Cerealele recoltate au un continut ridicat de apa si au o culoare verde-maronie. Orezul salbatic isi capata culoarea maro-negru dupa uscare. Intrebuintare: Pentru umpluturi de legume, amestec de legume cu orez si meniuri cu ciuperci.