Tigaia basculanta asigura flexibilitate si eficienta sporita Tigaia basculanta este un echipament multifunctional proiectat pentru bucatarii profesionale de dimensiuni medii si mari. Este ideal pentru fierberea, rumenirea sau prajirea alimentelor in cantitati mari. Echipat cu sistem de rabatare manual, faciliteaza descarcarea alimentelor.
Tigaia basculanta asigura flexibilitate si eficienta sporita Tigaia basculanta este un echipament multifunctional proiectat pentru bucatarii profesionale de dimensiuni medii si mari. Este ideal pentru fierberea, rumenirea sau prajirea alimentelor in cantitati mari. Echipat cu sistem de rabatare manual, faciliteaza descarcarea alimentelor.
Friteuza electrica este un echipament versatil, ideal pentru uz zilnic in restaurante, unitati fast-food etc. Pentru utilizare cat mai usoara, friteuza are colturi rotunjite si este prevazuta cu robinet si capac. Atat carcasa, cat si cosul sunt realizate din otel inoxidabil, fiind adecvate pentru pregatirea unei game variate de alimente. Designul ergonomic al friteuzei asigura o munca placuta si sigura. Indiferent daca prajiti peste, pui, gogosi sau cartofi, o friteuza profesionala este aparatul ideal p
Friteuza electrica este un echipament versatil, ideal pentru uz zilnic in restaurante, unitati fast-food etc. Pentru utilizare cat mai usoara, friteuza are colturi rotunjite si este prevazuta cu robinet si capac. Atat carcasa, cat si cosul sunt realizate din otel inoxidabil, fiind adecvate pentru pregatirea unei game variate de alimente. Designul ergonomic al friteuzei asigura o munca placuta si sigura. Indiferent daca prajiti peste, pui, gogosi sau cartofi, o friteuza profesionala este aparatul ideal p
Friteuza electrica este un echipament versatil, ideal pentru uz zilnic in restaurante, unitati fast-food etc. Pentru utilizare cat mai usoara, friteuza are colturi rotunjite si este prevazuta cu robinet si capac. Atat carcasa, cat si cosul sunt realizate din otel inoxidabil, fiind adecvate pentru pregatirea unei game variate de alimente. Designul ergonomic al friteuzei asigura o munca placuta si sigura. Indiferent daca prajiti peste, pui, gogosi sau cartofi, o friteuza profesionala este aparatul ideal p
Friteuza electrica este un echipament versatil, ideal pentru uz zilnic in restaurante, unitati fast-food etc. Pentru utilizare cat mai usoara, friteuza are colturi rotunjite si este prevazuta cu robinet si capac. Atat carcasa, cat si cosul sunt realizate din otel inoxidabil, fiind adecvate pentru pregatirea unei game variate de alimente. Designul ergonomic al friteuzei asigura o munca placuta si sigura. Indiferent daca prajiti peste, pui, gogosi sau cartofi, o friteuza profesionala este aparatul ideal p
Friteuza electrica este un echipament versatil, ideal pentru uz zilnic in restaurante, unitati fast-food etc. Pentru utilizare cat mai usoara, friteuza are colturi rotunjite si este prevazuta cu robinet si capac. Atat carcasa, cat si cosul sunt realizate din otel inoxidabil, fiind adecvate pentru pregatirea unei game variate de alimente. Designul ergonomic al friteuzei asigura o munca placuta si sigura. Indiferent daca prajiti peste, pui, gogosi sau cartofi, o friteuza profesionala este aparatul ideal p
Friteuza electrica este un echipament versatil, ideal pentru uz zilnic in restaurante, unitati fast-food etc. Pentru utilizare cat mai usoara, friteuza are colturi rotunjite si este prevazuta cu robinet si capac. Atat carcasa, cat si cosul sunt realizate din otel inoxidabil, fiind adecvate pentru pregatirea unei game variate de alimente. Designul ergonomic al friteuzei asigura o munca placuta si sigura. Indiferent daca prajiti peste, pui, gogosi sau cartofi, o friteuza profesionala este aparatul ideal p
Friteuza pe gaz este un echipament versatil, ideal pentru uz zilnic in restaurante, unitati fast-food etc. Pentru utilizare cat mai usoara, friteuza are colturi rotunjite si este prevazuta cu robinet si capac. Atat carcasa, cat si cosul sunt realizate din otel inoxidabil, fiind adecvate pentru pregatirea unei game variate de alimente. Designul ergonomic al friteuzei asigura o munca placuta si sigura. Indiferent daca prajiti peste, pui, gogosi sau cartofi, o friteuza profesionala este aparatul ideal pentr
Friteuza pe gaz este un echipament versatil, ideal pentru uz zilnic in restaurante, unitati fast-food etc. Pentru utilizare cat mai usoara, friteuza are colturi rotunjite si este prevazuta cu robinet si capac. Atat carcasa, cat si cosul sunt realizate din otel inoxidabil, fiind adecvate pentru pregatirea unei game variate de alimente. Designul ergonomic al friteuzei asigura o munca placuta si sigura. Indiferent daca prajiti peste, pui, gogosi sau cartofi, o friteuza profesionala este aparatul ideal pentr
Grill fry-top electric este un echipament profesional conceput pentru restaurante, hoteluri, cafenele, unitati fast food, precum si pentru uz casnic. Grill-ul electric este un echipament versatil multumita zonei sale de coacere generoase, astfel cu acest echipament pot fi preparate o mare diversitate de retete, de la burgeri pana la legume.
Grill fry-top electric este un echipament profesional conceput pentru restaurante, hoteluri, cafenele, unitati fast food, precum si pentru uz casnic. Grill-ul electric este un echipament versatil multumita zonei sale de coacere generoase, astfel cu acest echipament pot fi preparate o mare diversitate de retete, de la burgeri pana la legume.
Grill fry-top electric este un echipament profesional conceput pentru restaurante, hoteluri, cafenele, unitati fast food, precum si pentru uz casnic. Grill-ul electric este un echipament versatil multumita zonei sale de coacere generoase, astfel cu acest echipament pot fi preparate o mare diversitate de retete, de la burgeri pana la legume.
Grill fry-top electric este un echipament profesional conceput pentru restaurante, hoteluri, cafenele, unitati fast food, precum si pentru uz casnic. Grill-ul electric este un echipament versatil multumita zonei sale de coacere generoase, astfel cu acest echipament pot fi preparate o mare diversitate de retete, de la burgeri pana la legume.
Grill fry-top electric este un echipament profesional conceput pentru restaurante, hoteluri, cafenele, unitati fast food, precum si pentru uz casnic. Grill-ul electric este un echipament versatil multumita zonei sale de coacere generoase, astfel cu acest echipament pot fi preparate o mare diversitate de retete, de la burgeri pana la legume.