Pasta de modelat Saracino de culoare ALBASTRA Pasta de zahar pentru modelat Saracino Albastru contine unt de cacao , ceea ce ii ofera un grad de flexibilitate ridicat, nu se usuca imediat, prin urmare se pot corecta cu usurinta eventualele imperfectiuni. Gata de utilizat! Este extrem de elastica si puternica , permitand astfel sa fie modelata fara a crapa. Isi pastreaza forma in timpul lucrului. Are o aroma si un gust subtile. Poate fi modelata foarte fin, ceea ce ajuta la crearea unor piese delicate
Pasta de modelat Saracino de culoare MARO Pasta de zahar pentru modelat Saracino Maro contine unt de cacao , ceea ce ii ofera un grad de flexibilitate ridicat, nu se usuca imediat, prin urmare se pot corecta cu usurinta eventualele imperfectiuni. Gata de utilizat! Este extrem de elastica si puternica , permitand astfel sa fie modelata fara a crapa. Isi pastreaza forma in timpul lucrului. Are o aroma si un gust subtile. Poate fi modelata foarte fin, ceea ce ajuta la crearea unor piese delicate, cum ar
Pasta de modelat Saracino de culoare FUCSIA Pasta de zahar pentru modelat Saracino Fucsia contine unt de cacao , ceea ce ii ofera un grad de flexibilitate ridicat, nu se usuca imediat, prin urmare se pot corecta cu usurinta eventualele imperfectiuni. Gata de utilizat! Este extrem de elastica si puternica , permitand astfel sa fie modelata fara a crapa. Isi pastreaza forma in timpul lucrului. Are o aroma si un gust subtile. Poate fi modelata foarte fin, ceea ce ajuta la crearea unor piese delicate, cu
Pasta de modelat Saracino de culoare VERDE Pasta de zahar pentru modelat Saracino Verde contine unt de cacao , ceea ce ii ofera un grad de flexibilitate ridicat, nu se usuca imediat, prin urmare se pot corecta cu usurinta eventualele imperfectiuni. Gata de utilizat! Este extrem de elastica si puternica , permitand astfel sa fie modelata fara a crapa. Isi pastreaza forma in timpul lucrului. Are o aroma si un gust subtile. Poate fi modelata foarte fin, ceea ce ajuta la crearea unor piese delicate, cum
Pasta de modelat Saracino de culoare ALBASTRU DESCHIS Pasta de zahar pentru modelat Saracino Albastru Deschis contine unt de cacao , ceea ce ii ofera un grad de flexibilitate ridicat, nu se usuca imediat, prin urmare se pot corecta cu usurinta eventualele imperfectiuni. Gata de utilizat! Este extrem de elastica si puternica , permitand astfel sa fie modelata fara a crapa. Isi pastreaza forma in timpul lucrului. Are o aroma si un gust subtile. Poate fi modelata foarte fin, ceea ce ajuta la crearea uno
Pasta de modelat Saracino de culoare GALBENA Pasta de zahar pentru modelat Saracino Galben contine unt de cacao , ceea ce ii ofera un grad de flexibilitate ridicat, nu se usuca imediat, prin urmare se pot corecta cu usurinta eventualele imperfectiuni. Gata de utilizat! Este extrem de elastica si puternica , permitand astfel sa fie modelata fara a crapa. Isi pastreaza forma in timpul lucrului. Are o aroma si un gust subtile. Poate fi modelata foarte fin, ceea ce ajuta la crearea unor piese delicate, c
Glazura usor transparenta lucioasa cu efect oglinda. Produce un efect stralucitor ca o oglinda pentru creatiile tale. Ideal pentru utilizare pe prajituri, inghetata, produse de patiserie, creme, mousse si deserturi congelate. Turnati glazura intr-un bol Se incalzeste la 35 40 C Se amesteca incet pentru a obtine un produs omogen Se toarna o prajitura foarte rece Pune la congelator cu soc timp de un minut si decoreaza. Produsul trebuie depozitat intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa.
Pasta de zahar gata de utilizare specifica pentru acoperirea deserturilor. SARACINO Nu contine ulei de palmier si grasimi hidrogenate. Pastele TOP sunt fara gluten. Este extrem de elastic si rezistent: garantam performante perfecte chiar si la grosimi foarte subtiri (poate avea o grosime de pana la 1 mm fara crapare) si tolereaza cu usurinta variatiile de temperatura, fara a emana umiditate sau crapare. Este indicat sa lucrezi aluatul cel putin doua minute inainte de a-l folosi astfel incat sa fie in cont
Ciocolata Plastica MODELING CHOCOLATE - NEAGRA - 5 KG Ciocolata de modelat Saracino este grozava de lucrat, deoarece isi mentine forma foarte curand dupa ce a fost plasata in pozitie. Daca mainile se incalzesc prea mult sau vremea este calda, fie lucrati cu el in dimineata serile mai racoroase, fie puneti-l la frigider intermitent in timp ce modelati pentru a-l mentine in forma. Veti gasi ca se netezeste se amesteca cu usurinta atunci cand adaugati piese la lucrarile sculptate, iar purtarea manusilor de p
Ciocolata Plastica MODELING CHOCOLATE - ALBA - 5 KG Ciocolata de modelat Saracino este grozava de lucrat, deoarece isi mentine forma foarte curand dupa ce a fost plasata in pozitie. Daca mainile se incalzesc prea mult sau vremea este calda, fie lucrati cu el in dimineata serile mai racoroase, fie puneti-l la frigider intermitent in timp ce modelati pentru a-l mentine in forma. Veti gasi ca se netezeste se amesteca cu usurinta atunci cand adaugati piese la lucrarile sculptate, iar purtarea manusilor de pla
ISOMALT , Sugar Plus este denumirea comerciala a izomaltului, un zahar folosit pentru decoratiuni tari speciale. Trebuie dizolvat intr-o tava, pe gaz sau in cuptorul cu microunde, fara a se amesteca prea mult pentru a evita formarea bulelor de aer. Odata dizolvat ajunge la consistenta unui sirop transparent, lasat sa se odihneasca cateva minute pentru ca se raceste, poate fi folosit pentru realizarea diferitelor decoratiuni cu tehnici adecvate: 1. Ca atare: turnati pe forme sau alte forme pentru decorat
ROYAL ICING , Produs sub forma de pulbere ideal pentru decorarea prajiturilor cu pos. , , , , , , , Cerneti glazura regala intr-un castron si apoi puneti-o in mixer. Adaugati apa si amestecati timp de 10 minute. Se toarna amestecul in punga de glazura, se fixeaza si apoi se foloseste pentru decor. Se pune in punga si se decoreaza tort. 500g
Pudra CMC , Utilizati pentru a intari pasta de zahar, pentru figurine, flori etc. 100g Saracino