Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 228 cavitati. Model: Mini Perle Dimensiuni cavitati: O 0.7 x H 0.6 cm Volum cavitate: 1 ml Volum Total: 228 ml Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40 C si +230 C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produsului din cavitati, dup
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 2 cavitati. Model: Cake MK Dimensiuni cavitati: 17 x 8 x H 5 cm Volum cavitate: 470 ml Volum Total: 940 ml Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40 C si +230 C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produsului din cavitati, dupa c
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 35 cavitati. Model: Oval Dimensiuni cavitati: 2.65 x 1.95 x H 1.25 cm Volum cavitate: 5 ml Volum Total: 175 ml Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40 C si +230 C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produsului din cavitati, du
Forma Silicon Picatura, Goutte 55, creata de Christophe Michalak Forma Profesionala din Silicon alimentar ideala pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Perfectiunea unei picaturi iti va evidentia creatiile. Goutte55 de la Silikomart Professional este o forma din silicon ce contine 8 cavitati a cate 55 ml fiecare. Goutte55 ofera o nota de eleganta preparatelor tale dulci sau sarate. Forma ideala si volumul perfect pentru un desert farfurie, un decor sau un insert. O modalita
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 8 cavitati. Model: Honore Dimensiuni cavitati: O 7 x H 1.3 cm Volum cavitate: 35 ml Volum Total: 280 ml Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40 C si +230 C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produsului din cavitati, dupa coace
Forma Profesionala din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are: - 6 cavitati inima - 1 decupator Dimensiuni cavitate inima: 8.2 x 7.7 x H 3.1 cm Volum cavitate inima: 110 ml Formele sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre - 60 C si +230 C si au grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produselor din cavitati, du
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 15 cavitati. Model: Chantilly Dimensiuni cavitati: O 4.7 x H 4.2 cm Volum cavitate: 30 ml Volum Total: 450 ml Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40 C si +230 C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produsului din cavitati, dupa
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 8 cavitati. Model: Truffle Ecler Dimensiuni cavitati: 13 x 3.1 x H 2.8 cm Volum cavitate: 75 ml Volum Total: 600 ml Echipat cu un decupator din plastic care va permite sa creati inserturi originale sau baze de sustinere care se adapteaza perfect formelor matritei. Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. F
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 8 cavitati. Model: Ecler Dimensiuni cavitati: 12.2 x 2.6 x H 1.6 cm Volum cavitate: 75 ml Volum Total: 600 ml Setul contine si un covoras microforat Airplus pentru baza de patiserie choux. Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40 C si +230 C si are grad ma
Forma din silicon alimentar, cu 10 cavitati, pentru realizarea decorurilor sau a produselor de gastronomie moderne. Model: Lamaie Dimensiuni cavitati: 6.5 x 3.5 x H 1.4 cm Volum cavitate: 14 ml Forma are grad mare de antiaderenta ce garanteaza o perfecta extragere a produselor din cavitati.
Forma de silicon Vega 90, conceputa impreuna cu Gregory Doyen. Matrita Vega 90 va aduce tridimensionalitate si eleganta portiilor individuale si a deserturilor asezate pe farfurie. Matrita de silicon Vega 90 este compusa din 8 cavitati de 90 ml fiecare. Este ideala pentru a crea portii individuale elegante de mousse-uri si semifreddo care pot fi glazurate sau decorate cu un spray cu efect de catifea. Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Forma rezista l
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 6 cavitati. Model: Splash Dimensiuni cavitati: O 7.1 x H 3.65 cm Volum cavitate: 110 ml Volum Total: 660 ml Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40 C si +230 C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produsului din cavitati, dupa c
Forma din silicon alimentar, cu 18 cavitati, pentru realizarea decorurilor sau a produselor de gastronomie moderne. Model: Rosie Cherry Dimensiuni cavitati: O 3.1 x H 2.5 cm Volum cavitate: 14 ml Forma are grad mare de antiaderenta ce garanteaza o perfecta extragere a produselor din cavitati.
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 15 cavitati. Model: Maur Dimensiuni cavitati: 4 x 4 x H 1.6 cm Volum cavitate: 23 ml Volum Total: 345 ml Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40 C si +230 C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produsului din cavitati, dupa coac
Forma Profesionala Silikomart, din Silicon alimentar, pentru produse Monoportii. Model cavitati: Sweet Corner (SQ021) Forma are 28 cavitati; volum 102 ml cavitate Dimensiuni Forma : 60 x 40 cm. Dimensiuni cavitati: 5.2 x 5.2 x H 5.07 cm Formele Silikomart sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre -60 C si +230 C