Mix tip Pudra pentru Tort de Vanilie i78, 400 gr. O gama completa de preparate pudra FARA GLUTEN pentru a face prajituri si deserturi delicioase in cativa pasi simpli. Pe langa faptul ca sunt fara gluten, toate preparatele i78 sunt fara ulei de palmier, fara grasimi hidrogenate si fara coloranti. ,ˆ Usor de utilizat ,ˆ Instructiuni clare ,ˆ Ingrediente ieftine de adaugat ,ˆ Ingrediente de inalta calitate ,ˆ Usor, fara gluten ,ˆ Potrivit pentru intreaga familie ,ˆ Nu este ne
Glazura Oglinda i78 Culoare Neagra, 250 gr. Este recomandata pentru glazurarea torturilor, prajiturilor, mousse, etc. Este potrivita pentru acoperirea unui tort de O 22 x H 4 cm. Acesta glazura este ready made (gata pregatita) pentru a fi turnata direct pe produsul care urmeaza sa fie glazurat. Mod de utilizare: Se incalzeste pana la 37 C (99 F), se amesteca si apoi se toarna pe creatiile tale. Daca este necesar, este posibil sa adaugati in glazura apa si coloranti alimentari.
Colorant Alimentar, Spray Velvet gama i78, pe baza de unt de cacao, ideal pentru acoperirea produselor moderne de cofetarie. Cu acest Colorant Spray se obtine decorul cu efect de catifea. Culoare: Negru Capacitate: 250 ml. Utilizare: Colorantul Spray trebuie mentinut la o temperatura de 20 25 gr.C, cel putin 2 ore inainte de utilizare. In caz contrar, se poate incalzi in baie de apa calda. Agitati bine tubul inainte de utilizare. Produsul pe care se aplica acest tip de colorant, trebuie
Colorant Alimentar, Spray Velvet gama i78, pe baza de unt de cacao, ideal pentru acoperirea produselor moderne de cofetarie. Cu acest Colorant Spray se obtine decorul cu efect de catifea. Culoare: Maro Deschis Capacitate: 250 ml. Utilizare: Colorantul Spray trebuie mentinut la o temperatura de 20 25 gr.C, cel putin 2 ore inainte de utilizare. In caz contrar, se poate incalzi in baie de apa calda. Agitati bine tubul inainte de utilizare. Produsul pe care se aplica acest tip de colorant,
Forma Profesionala Silikomart, din Silicon alimentar, pentru produse Monoportii. Model cavitati: Ecler (SQ086) Forma are 24 cavitati; volum 155 ml cavitate. Dimensiuni Forma: 60 x 40 cm. Dimensiuni cavitati: 7.8 x 7.3 x H 4 cm Formele Silikomart sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre -60 C si +230 C
Forma Profesionala Silikomart, din Silicon alimentar, pentru produse Monoportii. Model cavitati: Ecler (SQ087) Forma are 21 cavitati; volum 210 ml cavitate. Dimensiuni Forma: 60 x 40 cm. Dimensiuni cavitati: 9.5 x 8.8 x H 4 cm Formele Silikomart sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre -60 C si +230 C
Kit Tarte pentru crearea produselor de Cofetarie. Acesta contine: 1 Forma Profesionala Silikomart, din Silicon alimentar si 6 rame microforate din termoplastic pentru crearea bazei. Forma din Silicon: 6 cavitati Dimensiuni cavitate: O 6.7 x H 1.5 cm Dimensiune rama: O 7 x H 2 cm Volum cavitate: 52 ml. Setul ofera specialistilor din cofetarii si restaurante un kit complet pentru realizarea deserturilor cu o inaltime de 2 cm, fixate pe o baza cu suprafata mai ampla si un volum redus. Se po
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. _x000D_ Forma are 6 cavitati._x000D_ Model: Fulgi_x000D_ Dimensiuni cavitati: A 7 x H 3 cm_x000D_ Volum cavitate: 110 ml_x000D_ Volum Total: 660 ml_x000D_ Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate._x000D_ Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40A C si +230A C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produsului din ca
Forma Profesionala, din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. _x000D_ Forma are 18 cavitati._x000D_ Model: Madeleine_x000D_ Dimensiuni cavitati: 4.5 x 3.3 x H 1.6 cm_x000D_ Volum cavitate: 13 ml_x000D_ Volum Total: 234 ml_x000D_ Forma este ideala pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate._x000D_ Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40A C si +230A C si are grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produs
Forma Profesionala din Silicon, conceputa pentru realizarea prajiturilor si Torturilor 3D, in forma de Trunchi. _x000D_ Forma are o cavitate; volum 1290 ml._x000D_ Dimensiuni Forma: 24 x 9 x H 9 cm._x000D_ Forma Inima - poate fi utilizata pentru congelarea sau coacerea Torturilor sau altor produse de Cofetarie - Gastronomie, dulci sau sarate, in cuptoare ventilate sau statice, cu gaz sau electrice._x000D_ Forma rezista la temperaturi cuprinse intre - 40A C si +280A C._x000D_ Poate fi utilizata individua
Forma Profesionala Silikomart, din Silicon alimentar, pentru Torturi 3D. Model: Eclipse Dimensiune cavitate: O 18 cm x H 4.5 cm Volum cavitate: 1000 ml Forma are grad mare de antiaderenta ce garanteaza o perfecta extragere a produselor din cavitati. Formele din silicon produse de Silikomart sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre - 60 C si + 230 C. Sfaturi de utilizare a formelor din silicon alimentar: 1. Nu
Set 100 posuri unica folosinta 56 cm, transparente. , , , , , , , 56 cm x 30 cm
Covoras Silicon microforat Coacere Ecler Choux Doua Fete 30 x 40 cm
Forma din silicon alimentar, cu 12 cavitati, pentru realizarea decorurilor sau a produselor de gastronomie moderne. Model: Homar Dimensiuni forma: 30 x 17.5 cm Dimensiuni cavitati: 8.1 x 4.2 x H 1.45 cm. Volum cavitate: 20 ml Forma are grad mare de antiaderenta ce garanteaza o perfecta extragere a produselor din cavitati.
Forma Profesionala din Silicon alimentar, pentru pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Forma are 8 cavitati. Dimensiuni forma: 33.5 x 18 cm Dimensiuni cavitati: O 6.3 x H 4 cm Volum cavitate: 123 ml Formele sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre - 60 C si +230 C si au grad mare de antiaderenta, garantand o perfecta extragere a produselor din cavitati, dupa coacere sau congelare. Sfaturi