Storcator fructe profesional. , , , , , , , Potrivit pentru stors lamai, portocale si grepfrut.
Blatul de tăiere verde, în mărimea de 550 x 325 mm, este potrivit pentru orice locație și este realizat din polietilenă durabilă. Acest blat verde este perfect pentru activități de tăiere și preparare a alimentelor, indiferent dacă sunteți acasă în bucătărie sau într-un spațiu comercial, cum ar fi o bucătărie de restaurant sau o cantină. Materialul din polietilenă face acest blat rezistent la tăiere și zgâriere, asigurând astfel durabilitate și longevitate. Blatul are o dimensiune generoasă, ceea ce vă p
Paleta dreptunghiulara din lemn de fag pentru introdus diferite produse in cuptor sau pentru amestecul diferitelor produse, dimensiuni lungime paleta 700 cm,latime20 cm, greutate 750 g
Paleta dreptunghiulara din lemn de fag pentru introdus diferite produse in cuptor sau pentru amestecul diferitelor produse.Dimensiuni lungime paleta 1000 cm,latime20 cm, greutate 750 g
Masina de gatit cu 4 arzatoare si cuptor pe gaz este destinat tuturor tipurilor si tehnicilor de gatire practicate in bucutariile profesionale.
Paleta dreptunghiulara din lemn de fag pentru introdus diferite produse in cuptor sau pentru amestecul diferitelor produse, dimensiuni lungime paleta 700 cm, greutate 250 g.Produsul este din lemn de fag din bucata intreaga ceea ce ofera rezistenta produsului
Masina de gatit cu 4 plite este destinat tuturor tipurilor si tehnicilor de gatire practicate in bucutariile profesionale. Acest echipament profesional este adaptat cerintelor tehnologice individuale si se preteaza pentru utilizare in toate categoriile de bucatarii, mici sau mari.
Tehnica de preparare cu bain marie permite controlarea temperaturii la care sunt gatite alimentele si ganateaza gatirea uniforma si mentinerea acestora la temperatura setata pentru mai mult timp. Procedura de gatire cu bain marie se foloseste atunci cand trebuie sa gatim alimente la temperaturi joase, precum, sosuri, creme pentru prajituri, ciocolata topita, astfel incat sa nu se lipeasca de vas.
Grill fry-top pe gaz este un echipament profesional conceput pentru restaurante, hoteluri, cafenele, unitati fast food, precum si pentru uz casnic. Grill-ul electric este un echipament versatil multumita zonei sale de coacere generoase, astfel cu acest echipament pot fi preparate o mare diversitate de retete, de la burgeri pana la legume.
Utilaj este destinat mentinerii la cald a cartofilor dupa ce au fost prajiti. Acest echipament profesional este adaptat cerintelor tehnologice individuale si se preteaza pentru utilizare in toate categoriile de bucatarii, mici sau mari.
Masina de spalat vase din otel inoxidabil cu program de 2 minute, foarte silentioasa, 2.5 litri de apa pe ciclu. Vasele sunt spalate la 60 C si clatite la 85 C, astfel incat se usuca rapid.
Masina de spalat vase din otel inoxidabil cu program de 2 minute, foarte silentioasa, 2.5 litri de apa pe ciclu.
Masina de spalat vase din otel inoxidabil cu program de 2 minute, foarte silentioasa, 2.5 litri de apa pe ciclu. Vasele sunt spalate la 60 C si clatite la 65 C, astfel incat se usuca rapid.
Masina de spalat vase din otel inoxidabil cu program de 2 minute, foarte silentioasa, 2.5 litri de apa pe ciclu. Vasele sunt spalate la 60 C si clatite la 65 C, astfel incat se usuca rapid.
Masina de spalat vase din otel inoxidabil cu program de 2 minute, foarte silentioasa, 2.5 litri de apa pe ciclu. Vasele sunt spalate la 60 C si clatite la 65 C, astfel incat se usuca rapid.