Susan negru, 100g - StefMar Ingrediente susan negru Mod de utilizare La o masa sanatoasa Mod de prezentare 100 grame
Planta este utilizata in alimentatie si ca remediu natural in medicina populara. Ingrediente Pastarnac Mod de utilizare La o masa sanatoasa Mod de prezentare 50 grame
Indicatii Inul are importante proprietati medicinale si nutritionale. Are un gust usor dulceag, asemanator cu cel al nucilor, rasfatand papilele gustative. Se utilizeaza in special la micul dejun, in combinatie cu iaurt, lapte sau fructe. Ingrediente Seminte de in
Frunzele de dafin sunt folosite foarte rar in stare cruda, fiind un condiment excelent in stare uscata, deoarece au un gust mai placut, mai dulce, iar savoarea devine mai intensa pe parcursul procesului de gatire. Frunzele de dafin reprezinta un condiment cheie in bucataria mediteraneana, si sunt folosite des si in preparate armeniene, grecesti, nord africane sau turcesti. In Europa sunt adaugate indeosebi la supe, fripturi, peste si carne marinata. Frunzele de dafin reprezinta un condiment potrivit pentr
Oregano este o planta culinara si medicinala importanta care a fost folosita in medicina si bucatarie ca si condiment de mii de ani avand numeroase beneficii pentru sanatate. Este o specie de Origanum, apartinand familiei mentei (Lamiaceae). Numele de oregano provine de la cuvintele grecesti Oros (de munte) si ganos (bucurie). Oregano creste pana la 50 cm inaltime si are frunze purpurii de 2 pana la 3 centimetri lungime. Produsele chimice care dau plantei mirosul sau unic si placut sunt timol, pinen, lim
Contine: cuisoare intregi, anason stelat, scortisoara bete, mar verde
Gustul condimentului rozmarin este putin racoritor, lemnos, mentolat si oarecum balsamic, cu o aroma puternica. Este, de asemenea, un condiment cald si putin piperat. Rozmarin face parte din dulapul de condimente si are o aroma distincta, puternica, care convinge palatul gurii.Este utilizat deseori in supe delicate sau presarat usor pe legume. Rozmarinul poate fi folosit ca un accent sofisticat, cu doar, doua-trei prafuri, oferind o aroma subtila in sos mundan sau produse de patiserie. Gustul sau function
Busuiocul este o planta aromatica cultivata in toate zonele Europei cu o clima blanda, pe camp sau ca planta de ghiveci. Se foloseste ca mirodenie la prepararea supelor, sosurilor, fripturilor, vanatului, pestelui, carnatilor. Aroma sa sporeste adaugand cimbru si putin rozmarin. Ingrediente: frunze de busuioc Produs intr-o unitate care ambaleaza cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan, telina. Produsul poate contine gluten. A se pastra la loc uscat si racoros. Tara de origine: Romania
Dincolo de aroma unica pe care o ofera preparatelor dulci sau sarate, semintele de mac au proprietati antioxidante, contribuie la prevenirea bolilor si te ajuta sa iti mentii frumusetea pielii si a podoabei capilare.Semintele de mac au o textura crocanta si o aroma similara cu cea de nuca. Se folosesc de obicei in deserturile raw-vegan, pentru painea aromata, prajituri, chifle si fursecuri.Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan, te
Ienibahar boabe Din vremea cea mai veche, indienii au folosit enibahar boabe pentru a prepara varza, pentru a face ciocolata, friptura de carne, friptura de pui, peste. Ienibahar boabe este un condiment frecvent utilizat pentru conservare, decapare, sarare. De asemenea, este folosit la afumatoare , prajire, pentru fripturi din carne de pasare, vanat, peste, organe comestibile, ciuperci. Este adaugat sub forma de boabe in placinte cu varza, carnati, branzeturi, hering condimentat, peste conservat si fruct
Cuscus 100g se potriveste de minune tocanei de legume.