De culoare rose somon, acest spumant are arome de fructe rosii de padure,cu note fine de violete, un perlaj fin, persistent si un final lung si savuros. Asocieri culinare: Versatil, acest spumant poate pune in valoare toate momentele unei mese, de la aperitiv la desert.
De culoarea aurului alb, spumantul are un caracter floral, o aroma delicata de piersici, pere coapte si migdale, gust proaspat si fructuos, in armonie cu o cremozitate atragatoare, perlaj foarte fin si persistent, final vibrant si prelung. Asocieri culinare: Poate fi servit ca aperitiv, cu diferite gustari, carne alba sau poate acompania deserturi pe baza de fructe.
Vinul are o culoare galben verzui. Aromele intense de piersici bine coapte, pepene galben, banana si ananas sunt bine sustinute de structura robusta, dar totodata fina. Caracterul fructuos al vinului este frumos completat de notele de vanilie aduse de fermentarea si maturarea in baricuri de stejar frantuzesc. Finalul este lung, echilibrat si foarte complex in arome.
Vinul are arome evidente de fructe galbene bine coapte aduse de Chardonnay, completate cu nuante de piersici si fructe tropicale ale soiului Viognier. Finalul lung, usor floral si mineral, aduce aminte de delicatetea soiului Feteasca Alba. Asocieri culinare: Se serveste cu salate, fructe de mare sau preparate din carne de pasare, dar poate fi si un excelent aperitiv.
De un rosu violet intens cu nuante rubinii, vinul aduce o explozie de arome de fructe negre si rosii bine coapte, completate cu note de ciocolata neagra, ardei rosu si piper. Gustativ, acesta are o structura robusta si echilibrata. Taninurile blande, frumos armonizate cu fructuoazitate si notele discrete de vanilie dau volum si eleganta vinului.
De un rubiniu , violaceu, intens, vinul ne incanta cu arome ce amintesc de fructele proaspat culese, afine, coacaze negre si rosii. In gust si postgust, notele savuroase de fructe negre sunt completate cu cele de vanilie si condimente. Structura robusta, dar totodata fina este un deosebit suport al aromelor si ii confera vinului lungime si eleganta. Asocieri culinare: Se poate asocia cu carne de vita sau vanat la gratar, miel, branzeturi si paste cu sos de rosii.
Un vin complex cu arome de mure, prune uscate si vanilie imbinate armonios cu note delicate de condimente si menta. Vinul va continua sa se dezvolte in sticla in urmatorii 5 ani, daca va fi pastrat in conditii adecvate. Asocieri culinare: Preparate din carne rosie si vanat, retete condimentate sau branzeturi maturate.
Un vin deosebit cu intense arome de piper negru si piper rosu, afine suculente si coacaze negre coapte, nuante de eucalipt si note discrete de vanilie provenite de la lemnul de stejar.