Editura Prestige a lansat libraria online in vara anului 2018 pentru a fi mai aproape de iubitorii de lectura de calitate, dar si de fanii editurii, carora ne dorim sa le aducem cele mai bune titluri din piata de carte romaneasca si nu numai.
Nu aveti nici cea mai vaga idee despre culesul ciupercilor, dar v-ar placea sa gasiti si sa savurati un hrib sau un galbior? Cu acest curs despre ciuperci bine gandit, pentru incepatori, veti reusi!
24 fise de legume cuprind fiecare: familia botanica, nevoile de fertilizare, bolile si daunatorii care justifica numarul de ani pana la urmatoarea revenire.
Acoperisuri. Lucrari de dulgherie, izolare, invelire - Florin Tetoiu
Cartea este un ghid complet si foarte util daca esti interesat de instalatiile sanitare.
, putine animale au calitatile strutului. Carnea macra si gustoasa, pielea fina si chiar si penele sunt produsele oferite de acest animal nepretentios si adaptabil.
Sapunul la rece este foarte simplu de obtinut. Cu ingredientele sale de baza-soda caustica,grasime si apa-el nu are nevoie de fierbere. Aceasta tehnica are avantajul de a altera foarte putin proprietatile produselor utilizate si de a conserva toata glicerina rezultata din saponificare cu o puternica activitate hidratatnta.Cele 30 de retete din carte folosind ingrediente 100% naturale raspund nevoilor zilnice ale oricaruia dintre noi:demachiant,sapun de cap si de ras,sapun pentru copii, pentru piele fragil
Toate informatiile privind condimentele, saramura potrivita, precum si tehnicile adiacente - afumarea, maturarea - necesare fabricarii produselor din carne nu sunt informatii pe care le detine toata lumea. Aceasta carte vi le dezvaluie pe toate, pas cu pas!
Contine, printre altele, o descriere exhaustiva a materiilor prime, a importantei si utilizarii drojdiei de cultura pura
Tincturi din plante medicinale preparate in casa. Peste 70 de retete verificate de practica
O carte tehnica ce se adreseaza foarte multor oameni, avand cele mai diverse specializari, unele dintre ele fara nicio legatura cu domeniul abordat,trebuie proiectata cu foarte mare atentie.
Sfaturi si solutii pentru identificarea daunatorilor (limacsi, pureci, omizi, paduchi, carabusi, furnici, cosenile, rozatoare) si metode ecologice si ieftine de combatere a acestora: purinuri, decocturi, insecte auxiliare si alte capcane.
Aceasta carte va ajuta sa recunoasteti corect daunatorii, sa identificati bolile aparute dupa modificarile nefiresti ale plantelor dar va arata si care sunt mijloacele cele mai adecvate de lupta impotriva acestora.
Lucrarea actuala, care pana in momentul de fata este lipsita de orice concurenta, arata cum pot fi preparate cu usurinta in casa aceste produse precum si alte specialitati.
De la germenii obisnuiti de soia si linte, pana la cei mai cautati, de ridiche roz, fan grecesc si canepa, toti vor fi detaliati in ceasta carte, unul cate unul, cu proprietatile lor nutritive si cu particularitatile de cultivare.
CONSERVAREA PRIN USCARE. Fructe, legume, ciuperci, verdeturi, plante medicinalePrin aceasta metoda traditionala de conservare, fructele si legumele nu-si pastreaza doar nutrientii pretiosi ci se transforma in specialitati culinare fine.