Descopera Unde Ne Poarta Degustarea Acestei Saptamani! Comanda Acum Vinuri ce nu Trebuie sa Lipseasca din Colectia ta.
Soi de struguri: Sauvignon Blanc Continut de alcool: 13,5% Temperatura de servire: 8-12 Celsius Mancare: paste cu sosuri de branza, fripturi de curcan, peste gras, ton sau sturion
Soi de struguri: asamblaj din Sauvignon Blanc si Chardonnay Continut de alcool: 12.5% Temperatura de servire: 8-12 C Mancare: Preparate pe baza de peste, branzeturi romanesti, sosuri pe baza de smantana, paste carbonara Bon Viveur Alb este un vin obtinut din Chardonnay si Sauvignon Blanc, care se prezinta cu note aromate de unt, vanilie si usoare nuante de lemn, scortisoara si cuisoare, dar si cu arome de soc si menta. Gustul este complex, bogat in texturi iar postgust de intensitate ridicata.
Soi de struguri: asamblaj din Cabernet Sauvignon si Merlot Continut de alcool: 14.3% Temperatura de servire: 14-18 Celsius Mancare: fripturi generoase de vita maturata, cotlete de berbecut sau platouri cu branzeturi maturate, tari Un vin elegant, cu arome intense si fructate, ce pare construit dupa un sablon clasic. Aromatic, livreaza degustatorului senzatii de visine amarui, cirese negre, gemuri de prune si coacaze negre, completate de tonuri de vanilie, cutie de lemn, ciocolata si grafit. Gustu
Soi de struguri: Grasa de Cotnari Continut de alcool: 12% Temperatura de servire: 8-10 Celsius
Soi de struguri: Merlot Continut de alcool: 14.5% Temperatura de servire:12-16 Celsius Recomandat alaturi de: cotlete de berbecut, gratare cu carne de porc, jumari, branzeturi frantuzesti de genul Brie Vinurile Editiei de Colectie Anno, reprezinta imbinarea fericita a tehnologiei aplicate si a factorilor climatici potriviti anului respective. ANNO Merlot 2016 este un vin catifelat, de culoare rosu violaceu, cu arome intense de fructe rosii precum zmeura si visinele, completat de note de lemn, fum
Soi de struguri: Merlot Continut de alcool: 14% Temperatura de servire: 12-16 Celsius Recomandat alaturi de: pizza, paste cu sos rosu, preparate pe baza de carne de porc Vin catifelat, cu parfum de fructe rosii precum zmeura si visine, completat de note de baric, fum de trabuc si cocos.Gustul este echilibrat, complex si exploziv, in care se simt clar si bine definit senzatiile de mure, visine si vanilie. Postgustul este lung, aromat.
Soi de struguri: Feteasca Neagra Continut de alcool: 13% Temperatura de servire: 12-16 C Feteasca Neagra Cotnari te intampina cu o aroma unica si eleganta, dar cu o puternica personalitate. Tipice soiului de Feteasca Neagra, notele de prune uscate sunt completate cu cele de cirese negre, visine mature, mure, afine si coacaze negre. Feteasca Neagra acompaniaza perfect carnea rosie, gratarul sau branzeturile mai picante.
Soi de struguri: Busuioaca de Bohotin Continut de alcool: 12,5% Temperatura de servire: 8-10 Celsius
Soi de struguri: Francusa Continut de alcool: 12,5% Temperatura de servire: 8-10 Celsius Francusa, vinul sec al podgoriei Cotnari, reuseste sa adune parfum fin, lejer si aroma particulara, conferindu-i o nota florala autentica. Culoarea galbena cu nuante verzui bucura ochiul, iar gustul unic, datorat unei note invioratoare este sustinut de o buna aciditate. Aroma delicata si parfumul sunt caracteristicile strugurelui bine copt, nota de prospetime si fructuozitate fiind inconfundabila
Soi de struguri: Feteasca Neagra Continut de alcool: 12,5% Temperatura de servire: 8-10 Celsius Feteasca Neagra rose combina notele de fructe de padure rosii, cu discrete tente de petale de trandafiri. Gustul intens fructat este dominat de o buna aciditate. Feteasca Neagra rose Cotnari completeaza perfect preparatele din carne de pasare, peste, somon, scoici, sau fructele de mare condimentate.
Soi de struguri: Tamaioasa Romaneasca Continut de alcool: 12% Temperatura de servire: 8-10 Celsius Soiul din care izvora nectarul zeilor antichitatii, Tamaioasa Romaneasca a gasit la Cotnari terroirul in care atinge perfectiunea. Aici, in vechea podgorie domneasca, acest strugure da un vin extractiv, cu o adevarata explozie de arome de struguri bine parguiti, de busuioc uscat, de fagure de miere. Gustul urmeaza aceeasi bogatie de expresii, cu note de pere busuioace, de miere de salcam, de ananas si
Continut de alcool: 11.5% Temperatura de servire: 6-8 Celsius Zaz vin spumant alb demisec obtinut prin fermentatie naturala incanta simturile in momente pline de bucurie. Aduce in prim plan note de flori de camp, piersici coape si tente racoritoare de citrice. Numai bun pentru a deschide mese de sarbatoare sau de savurat alaturi de prieteni.
Soi de struguri: Busuioaca de Bohotin Continut de alcool: 12.5% Temperatura de servire: 6-8 Celsius Soi unic in peisajul viticol al lumii, Busuioaca de Bohotin nascuta pe cea mai inalta culme a Cotnarilor, in ferma Carjoaia, te cucereste de la prima intalnire prin culoarea sa stralucitoare, roz antic, cu nuante de trandafiri. Seductia e continuata de arome tulburatoare, de capsune si fragute de padure si este desavarsita de gustul intens fructat, cu aciditate medie. Crescut pe dealurile molcome al
Soi de struguri: Feteasca Alba Continut de alcool: 13% Temperatura de servire: 8-10 Celsius Vechi soi romanesc, traditional in podgoria Cotnari, Feteasca Alba era sursa vinurilor domnesti, fine si pline de eleganta. In bobul sau sunt inchise fructele din livezile verii, pe care le elibereaza apoi in pahar. Este soiul care, prin prospetimea sa, da buna dimineata cu un nas intens, floral, insotit de note fructuate (mere, pere dar si fructe exotice - mango, papaya). Gustul poarta aceeasi amprenta fru
Soi de struguri: Feteasca Neagra Continut de alcool: 13% Temperatura de servire: 12-16 Celsius Recunoscut ca emblema nationala a viilor romanesti, Feteasca Neagra, soi originar din Moldova, se simte la Cotnari ca acasa. In pahar, acest vin rubiniu cu nobile reflexe purpurii te intampina cutezator cu o aroma unica si eleganta, deschizandu-se treptat spre noi orizonturi senzoriale. Tipice soiului de Feteasca Neagra, notele de prune uscate usor afumate sunt completate de cele de cirese negre, visine m