Ingrediente: faina integrala de orez , amidon de tapioca , amidon de porumb . provin din agricultura ecologica. Agent de ingrosare bio pentru sosuri FARA GLUTEN este inovatie Bauckhof Muhle. Fabricat initial din faina de grau si amidon de porumb, agentul nostru de ingrosare a sosurilor organic era o inventie oarecum lipsita de emotie dar importanta pe atunci. De-a lungul anilor a primit o noua reteta antialergica escluzand graul. Amestecam faina de orez integrala cu amidon de tapioca si amidon de por
Ingrediente: faina integrala de hrisca . provine din agricultura ecologica. Faina noastra integrala de hrisca bio provine direct de la moara fara gluten Bauckhof. Aici macinam numai cerealele care nu contin gluten in mod natural. Dupa mocinarea fainii de hrisca, fiecare lot este analizat in laboratorul morii special amenajat in acest scop. Faina de hrisca bio din cereale integrale este ideala pentru mancarurile traditionale precum galetele franceze sau prajitura din hrisca din nordul Germaniei. Cu g
Ingrediente: fulgi intrgrali de ovaz fara gluten , fulgi de orez 15% (orez , zahar brut din trestie de zahar , sirop de orez , sare de mare), fructe uscate (stafide korinthen , mure , afine , capsuni ), mere . provin din agricultura ecologica, provin din agricultura Demeter (73%). Pentru un inceput al zilei puternic aromatizat cu fructe de padure: acest tip de musli cu fulgi de ovaz si cu fructe de padure este combinatia perfecta intre fulgii de ovaz, usor crocanti si fructele de padure gustoase
Ingrediente: faina de orez 48%, zahar din sfecla de zahar , amidon de tapioca , praf de copt (agent de afanare: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de monopotasiu, amidon de porumb ), vanilie , sare de mare. provin din agricultura ecologica. Mix de faina bio pentru placinta rapida cu mere FARA GLUTEN este secretul de duminica al bunicii ca amestec de copt si nu ar trebui sa lipseasca la nicio sarbatoare de familie. Aici, la moara bio Bauckhof, realizam amestecuri de copt organice inca di
Ingrediente: fulgi integraali de ovaz fara gluten 74%, fulgi de ovaz integrali fara gluten 10%, (ovaz ), seminte de in auriu zdrobite, tarate de psyilium macinate ,tarate de ovaz firi gluten . provin din agricultura ecologica, provin din agricultura ecologica Demeter. La exterior avand o culoare deschisa si la interior fiind suculente , aceste chifle va ofera gustul pur al ovazului, adus direct de la moara Bauckhof. Nu a fost niciodata mai simplu de copt painici cu ovaz, aceste chifle fiind gata
Ingrediente: faina de soia prajita. provine din agricultura ecologica. Faina de soia bio prajita FARA GLUTEN este fabricata din soia europeana care a fost incalzita usor si macinata fin. In laboratorul nostru de mori fara gluten, analizam fiecare lot pe scara larga pentru a garanta ca este fara gluten. Produsele fara gluten Bauckhof sunt verificate fara gluten dupa fabricare si ambalare in laboratorul fabricii si raportate Societatii Celiace Germane cu o analiza a glutenului. Faina de soia Bauckhof e
Ingrediente: fulgi integrali din ovaz fara gluten. provin din agricultura ecologica Demeter. Amestec de fulgi de ovaz bio fara gluten pentru prepararea unui terci de ovaz cald. Terci din ovaz bazis FARA GLUTEN este prelucrat special pentru a obtine fulgi de ovaz. De aceea, terciul nostru bio fierbinte este usor si rapid de pregatit si are o consistenta optima. Ovaz fara gluten Ovazul acestui terci fara gluten controlat este cultivat si procesat fara contaminare cu gluten. Majoritatea persoane
Ingrediente: fulgi integrali de ovaz fara gluten , fructe uscate ( stafide , caise , smochine , mere , faina de orez , capsuni , ulei de floarea-soarelui ), fulgi de porumb ( gris de porumb , emulgator: lecitina din floarea-soarelui ), seminte de in 3%. provin din agricultura ecologica, prvin din agricultura ecologica Demeter. Pentru un inceput in forta al zilei aromatizat cu fructe de padure: acest tip de musli cu fulgi de ovaz si fructe de padure este combinatia perfecta intre fulgii de ovaz,
Ingrediente: zahar brut din trestie de zahar , faina SPELTA , amidon de orez , amidon de porumb , cacao degresata 5%, praf de copt (agent de crestere: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat monopotasic, amidon de porumb ), sare de gema, vanilie . provin din agricultura ecologica, provin din agricultura biodinamica Principalul aspect este ca acest tort bio de ciocolata are un gust la fel de delicios pe cat arata si este la fel de rapid si usor de preparat. Cu crema delicioasa si rafinata cu fru
Ingrediente: faina de orez 48%, zahar din sfecla de zahar , amidon de tapioca , praf de copt (agent de afanare: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de monopotasiu, amidon de porumb ), vanilie , sare de mare . provin din agricultura ecologica. Mix de faina bio pentru placinta rapida cu mere FARA GLUTEN este secretul de duminica al bunicii ca amestec de copt si nu ar trebui sa lipseasca la nicio sarbatoare de familie. Aici, la moara bio Bauckhof, realizam amestecuri de copt organice inca d
Ingrediente: fulgi integrali de ovaz fara gluten. provin din agricultura ecologica. Fulgii de ovaz bio integrali FARA GLUTEN sunt ideali pentru cerealele dvs. preferate, de exemplu, fructe cu coaja lemnoasa, fructe, bucati de ciocolata la care adaugati lapte sau iaurt pentru un inceput de zi. Dar, de asemenea, pentru gatit sau pentru coacere se pot folosi fulgii de ovaz. Ovazul pentru fulgii nostri ecologici controlati fara gluten este cultivat si prelucrat fara contaminare cu gluten. Analizam fiec
Ingrediente: faina de spelata ¹. provine din agricultura ecologica Demeter. ¹spelta este un tip de grau. Faina de spelta tip 1050 este un clasic adevarat printre fainuri. Este considerata faina clasica pentru paine, contine multe minerale si o proportie ridicata de tarate. Partea cea mai buna este ca noi prelucram faina de spelta, dupa cele mai stricte standarde ale agriculturii ecologice si agriculturii ecologice Demeter, astfel reusim sa va garantam calitatea la cele mai inalte standarde. Faina de
Ingrediente: faina de spelta ¹. provine din agricultura ecologica. ¹spelta este un tip de grau. A obtine o faina din spelta nu este deloc usor. Pentru a obtine acest lucru, morarii nostri isi folosesc iscutinta, cunostiintele si experienta, controland faina de mai multe ori, in cadrul procesului de productie. Dupa procesul de prelucrare, faina este testata in laboratoatele noastre pentru a verifica nivelul calitatii de coacere. Acest aspect este important, deoarece cu faina din spelta tip 630 produs
Ingrediente: fulgi integrali de ovaz fara gluten 68%, fructe uscate 19% (stafide , caise , mere , capsuni , faina de orez , ulei de floarea-soarelui ), samburi de florarea-soarelui , seminte de in auriu . provin din agricultura ecologica, provin din agriucltura ecologica Demeter. Cu acest musli de la Bauckhof, din fulgi de ovaz si cu multe fructe, va incepeti ziua in forta. Fara prea multe smecherii, noi amestecam fulgii de ovaz cu mai multe fructe uscate si delicioase. Stafidele, caisele, marul
Ingrediente: mere 75%, banane 25%. provin din agricultura ecologica. Piure bio de mere cu banana Bauck Hof pentru iaurt, branza de vaci, clatite, napolitane, budinca de orez, deserturi sau pur. Pe vremea bunicii, cand nu existau conservanti si aditivi, fructele erau conservate prin fierbere. Cu cat fructele sunt mai fierte, cu atat piureul de fructe devine mai dulce, mai ferm si mai fructuos. Inca lucram in conformitate cu acest proces traditional astazi in productia pulpei noastre clasice de fructe