Ingrediente: drojdie proaspata uscata. provine din agricultura ecologica. Inovatia drojdiilor BIOVEGAN nu inspira doar brutarii. Putere maxima de drojdie, pentru o bucatarie mai buna. Drojdia maestrului brutar este mai puternica! Extra puternic si stabil pentru aluatul suplimentar pufos si aspectul liber.Simplu! Mai robust si mai putin sensibil la temperatura, timp si umiditate. Doar reuseste mereu! Neutru! aproape deloc gust sau miros de drojdie. Deci, functioneaza cu maiestrie cu paine sau rulo
Ingrediente: 56% fulgi de ovaz (fara gluten) , amidon de porumb , 9% faina integrala de ovaz (fara gluten), faina de porumb , proteine , , de in, sare, 0,8% pudra din maia de ovaz (fara gluten), tarate de psyllium , sirop de orez . provin din agricultura ecologica. Mix-ul de faina bio pentru paine de ovaz FARA GLUTEN este bogat in nutrienti si nu contine drojdie si gluten. Cu 64% ovaz ecologic si maia de ovaz, painea de ovaz este o adevarata experienta de gust si datorita ingredientelor organice a
Ingrediente: bicarbonat de sodiu (E500ii) Bicarbonatul Vitavegan este solutia universala pentru a va ajuta in mentinerea curateniei din casa, in special din bucatarie. De asemeena, neutralizeaza acizii si este ideal pentru gatire sau coacerea unor preparate.
Ingrediente: ceapa , sare, zahar brut din trestie de zahar , 12,7% rosii , faina de caju , amidon de porumb , fulgi de drojdie , praf de suc de lamaie , mustar , marar, boia , busuioc , piper negru . provin din agricultura ecologica. Dressing-ul tau francez vegan de calitate bio este o inovatie cremoasa si fructata a dressing-urilor clasice, devenind astfel o revelatie pe farfuria ta. Datorita rosiilor, busuiocului si mararului, dressing-ul isi pastreaza prospetimea cu notele sale fructate. Nu trebuie
Ingrediente: amidon de tapioca , amidon de porumb , faina de orez ,faina integrala de orez , amidon de cartofi , faina de porumb , gris de porumb , sare, tarate de psylium , zahar brut din trestie de zahar , proteine de in . Mix de faina bio pentru ciabatta FARA GLUTEN este primul nostru amestec de copt vegan si fara gluten pentru ciabatta de calitate organica. O ciabatta cu o crusta minunat de crocanta si o textura moale se poate pregati din acest amestec de copt cu doar cateva miscari si putin ulei d
Ingrediente: 53,5 % orez , zahar brut de trestie de zahar ,praf de bautura vegetala din nuca de cocos (75 % bautura vegetala din nuca de cocos , maltrodextrina ), amidon de porumb , amidon de cartof , sare, 0,35 % vanilie Bourbon macinata . provin din agricultura ecologica. Orez desert bio cu vanilie bourbon, fara gluten Biovegan. Ofera-ti un moment dulce cu orezul cu vanilie Bourbon autentica, a carui gust este amplificat de cremozitatea data de laptele praf de cocos. Mod de pregatire: turnati c
Ingrediente: 35 % orez , zahar brut de trestie , amidon din porumb , lapte praf de cocos (75 % lapte de cocos , maltodextrina ), amidon de cartof , 5 % bucati mere , 1 % scortisoara , sare. provin din agricultura ecologica. Descopera cu desertul din orez bio un moment unic de rasfat cu mar si scortisoara. Combinatia unica dintre mar si scortisoara ceylon ii ofera preparatului un gust fructat si o experienta culinara unica pe placul tau. Mod de pregatire : turnati continutul plicului intr-o cana sa
Ingrediente: amidon de tapioca ECO, agent de dospire - bicarbonat de sodiu, acidifiant- tartrat de potasiu din piatra de vin (22,8 %), pulbere din suc de lamaie ECO, agent de ingrosare - faina din seminte de carruba ECO. Beneficii: - Puternic - garanteaza rezultate mai bune (mai multa putere de coacere, culoare naturala, gust si miros mai bun) - Proaspat - ofera prospetime preparatelor tale mai mult timp. - Armonios - vei putea manipula mai usor aluatul - Universal - potrivit pentru aluat de toate
Ingrediente: Amidon tapioca , agent de crestere: carbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de potasiu (22,8%) , praf de suc de lamaie , agent de ingrosare: guma de guar . provin din agricultura ecologica certificata Valori nutritive: kj: 966 kcal: 226 grasimi: 0,5g acizi grasi saturati: 0,1g glucide: 43g zaharuri: 0,5g fibre: 0,5g proteine: 0,5g sare: 18,6g - doza zilnica recomandata
Ingrediente: vanilie bourbon macinata. 100% agricultura ecologica. Valori nutritive: kj: 1359 kcal: 324 grasimi: 3.3g acizi grasi saturati: 0.9g glucide: 57g zaharuri: 8,0g fibre: 26g proteine: 4.0g sare: 0.01g - doza zilnica recomandata
Ingrediente: zahar pudra (97% zahar din trestie de zahar , amidon de tapioca ), amidon de cartof , agent de ingrosare: guma arabica , zahar din sirop de artar , fulgi de cartofi , agent de ingrosare guma guar , inulina , proteina de orez , sare. provin din agricultura ecologica certificata Valori nutritive: kj: 1553 kcal: 366 grasimi: 0,5g acizi grasi saturati: 0,1g glucide: 86g zaharuri: 77g fibre: 9,6g proteine: 0,9g sare: 0,46g - doza zilnica recomandata
Coaja rasa de portocala liofilizate (97%), ulei de portocale . provin din agricultura ecologica. Valori nutritive: kj : 1101 kcal : 266 grasimi : 1,1g acizi grasi saturati : 0,3g glucide : 32g zaharuri : 32g fibre : 54g proteine : 5,5g sare : 0,1g - doza zilnica recomandata
Ingrediente: amidon de porumb , vanilie bourbon 1,6%, sare. provine din agricultura ecologica Valori nutritive: kj : 1471 kcal : 346 grasimi : 0,5g acizi grasi saturati : 0,1g glucide : 86g zaharuri : 0,9g fibre : 0,5g proteine : 0,5g sare : 0,39g - doza zilnica recomandata
Ingrediente: faina de lupin dulce, agent ingrosare: faina de roscove , faina de porumb , proteina de in , proteina de floarea-soarelui . provin din agricultura ecologica Mod de preparare: se amesteca continutul plicului cu apa minerala, se adauga toate lichidele si se bate pana devine spumos, apoi se adauga ingredientele solide si se amesteca pana la omegenizare. O lingurita de 5g cu 50ml de apa reprezinta echivalentul unui ou. Valori nutritive: kj : 1349 kcal : 324 grasimi : 8,4g acizi g
Ingrediente: Agar Agar , amidon din cartofi , faina de arorut , sfecla rosie , agent de acidifiere: monopotasiu tartrat. provin din agricultura ecologica. Preparare: Continutul plicului se amesteca cu 250 ml apa rece si se indulceste dupa gust. Lichidul se amesteca in mod continuu si se da scurt in clocot. Se ia apoi oala de pe foc si se amesteca in continuare mai des timp de aprox. 10 minute pana ce glazura se raceste si devine putin mai consistenta. Glazura de tort se ia lingura cu lingura si se