Descriere: Agent de gelatinizare vegetal pentru piureuri si terine inimioare, produse delicioase de fructe, tort turnare, aspicuri vegetale sau alimente rezistenta la taiere. Alternativa perfecta fata de gelatina animala. Dozare: 2 g (aproximativ 1 lingurita) GelierFix corespunde aproximativ 6 foi de gelatina si gelatinizeaza 500 ml de lichid. Agar agar gelatinizeaza sub 40 C. Valori nutritive: kj : 720 kcal : 172 grasimi : 0,5g acizi grasi saturati : 0,1g glucide : 0,5g zaharuri : 0,5g f
Pliculete de zahar cu vanilie de Bourbon pura si fara aromatizanti, ideale pentru dulciuri, creme, bauturi, prajituri si fursecuri. Ingrediente: zahar brut din trestie , vanilie Bourbon 6,25% din culturi certificate ecologic Informatii despre alergeni: NU contine: caju, alac, oua, arahide, peste,orz, glutamat, gluten, ovaz, alune, kamut, crustacee, proteine din lapte de vaca, lactoza, lupin, macadamia, lapte, proteine din lapte, nuci pecan, paranuss, fistic, secara, telina, vanilie, nuci, moluste
Praf de copt fara gluten, vegan, cu amidon de tapioca. Ingrediente: amidon de tapioca , agent de dospire: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de potasiu¹ (22,8 %), pulbere din suc de lamaie , agent de ingrosare: faina din seminte de carruba . din culturi certificate ecologic ¹piatra de vin Praful de copt Biovegan Maister este - Puternic! Garanteaza rezultate mai bune (mai multa putere, culoare naturala, gust si miros mai bun). - Proaspat! Preparatele raman proaspete mai mult timp. - Armonio
Drojdie uscata fara gluten, foarte puternica si stabila pentru aspectul aluatului. Mai putin sensibila la temperatura, timp si umiditate. Potrivita pentru persoanele vegane. Mod de preparare: Se amesteca continutul pliculetului in mod uniform cu faina. Nu dizolvati direct in apa! Ingrediente: drojdie proaspata uscata . din culturi certificate ecologic. Valori nutritionale medii 100 g: Valoare energetica: 1542 kJ 346 kcal Grasimi
Ferment pentru dospitul aluatului, pentru 1 kg de faina. Reteta - Paine de secara: (pentru 2 paini) Ingrediente: 1 plic Biovegan extract de maia din secara, 700 g faina de grau, 300 g faina de secara, 2 plicuri Biovegan drojdie ECO (18 g) 2 lingurite sare, 700 ml apa calduta. Mod de preparare: Se amesteca bine toate ingredientele. Adaugati apa si framantati bine. Acoperiti timp de 2 ore intr-un loc cald. Apoi framantati din nou si puneti aluatul intr-o tava de copt unsa. Puneti tava in cuptorul rece
Produs 100% natural, bio, vegan, fara gluten, fara lactoza, nu contine arome artificiale sau potentiatori de gust - indicat pentru prepararea deserturilor viu colorate, ideale pentru copii, culori rosu, galben, albastru, portocaliu, roz si verde. Puteti colora, glazura torturile, martipanul. Il puteti folosi la placinte, creme, inghetata, jeleuri, diferite bauturi etc. Totul depinde de imaginatia dumneavoastra, astfel nu ezitati sa fiti creativi! Ingrediente: inulina , amidon de porumb , colorant alime
Bilute decorative multicolore de la Biovegan, fara gluten. Ideale pentru a decora deserturi, produse de patiserie, prajituri sau inghetata - un decor clasic pentru toate varstele. Sfat: Decorati chiar inainte de servire. Ingrediente: zahar , amidon de porumb , sirop de glucoza , alimente colorante (concentrat din mere, morcovi, ridiche, spirulina) , ulei vegetal (cocos) , Acidulant: acid ascorbic. din culturi certificate ecologic. Valori nutritionale medii 100 gr: Valoare energetica: 1631
Realizati decoratiuni interesante pentru deserturi, inghetata, torturi cu ajutorul acestor inimioare realizate din ciocolata cu miez crocant din cereale integrale, fara gluten, fara lactoza. Ingrediente: unt de cacao, zahar brut din trestie de zahar,faina integrala din orez faina din grau integral, faina de porumb, sirop de orez, sare de mare. Valori nutritionale 100 gr: Energie 2085 kj 498 kcal, Carbohidrati 63.8 gr, din care zaharuri 30.5 gr Grasimi 24,7 gr, din care acizi grasi saturati 15
Ingrediente: 56% fulgi de ovaz (fara gluten) , amidon de porumb , 9% faina integrala de ovaz (fara gluten), faina de porumb , proteine , , de in, sare, 0,8% pudra din maia de ovaz (fara gluten), tarate de psyllium , sirop de orez . provin din agricultura ecologica. Mix-ul de faina bio pentru paine de ovaz FARA GLUTEN este bogat in nutrienti si nu contine drojdie si gluten. Cu 64% ovaz ecologic si maia de ovaz, painea de ovaz este o adevarata experienta de gust si datorita ingredientelor organice a
Ingrediente: amidon de porumb , 22% cacao ¹, 10,9% ciocolata amaruie ² (masa de cacao ¹, unt de cacao ¹, 12% zahar din flori de cocos ), sare. provin din agricultura ecologica. ¹certificat Rainforest-Aliance, ² Budinca de ciocolata bio BIOVEGAN cu 32% cacao si produse din cacao este indulcita doar cu zahar din floari de cocos. Isi dezvaluie aroma plina si naturala prin aschii de ciocolata neagra si o nota de cea mai fina sare de Himalaya. Mod de preparare budinca de cacao bio FARA GLUTEN Biovegan:
Ingrediente: 31% busuioc , 29% caju , fulgi de drojdie , sare, spanac , proteina din floarea soarelui , praf de suc de lamaie , usturoi , 0,6% spirulina , piper negru . provin din agricultura ecologica. Super pesto-ul vegan din busuioc si caju bio este booster-ul de codiment din farfuria ta. Pesto-ul nostru este special datorita spirulinei pe care o contine ce este un furnizor important de micronutrienti precum fier sau vitamina B12. Deoarece pesto-urile noastre nu au fost pregatite termic si contin d
Ingrediente: amidon de porumb , faina de caju , sirop de orez , sare, 8% praf de suc de lamaie , fulgi de drojdie , ceapa , piper alb , curcuma , sfecla rosie . provin din agricultura ecologica. Sosul vegan olandez reuneste caracterul traditional a sosului clasic cu o nota de inovatie. Datorita calitatii fainei de caju sosul este cremos si iti umple gura de un gust inedit. Praful de suc de lamaie ii da sosului o tenta de prospetime. Succesul sosului este garantat prin faptul ca se pregateste usor, mai
Ingrediente: amidon de porumb , faina integrala de orez , faina integrala din ovaz (fara gluten), faina de porumb , amidon de tapioca , faina integrala de hrisca , proteine de in , amidon din cartofi , sare, sirop dee orez ,tarate de psylium , praf de maia din ovaz (fara gluten), condimente ( coriandru , fenicul , anason , chimion ). provin din agriucltura ecologica. Cu mix-ul bio de faina pentru paine cu crusta FARA GLUTEN iti poti evoca acasa cu usurinta propria paine delicioasa cu o crusta minunat
Ingrediente: mix pentru copt: faina de orez , zahar brut din trestie , amidon de porumb ,1,2% praf de suc de lamaie (maltodextrina , 35% concetrat de suc de lamie ), agent de afanare: bicarbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de potasiu¹, tarate de psylium , 0,4% coaja de lamaie , faina de morcovi , agent de ingrosare: guma de guar , 0,1% ulei de lamaie , emulgator: lecitina de floarea-soarelui . Ingrediente glazura de lamaie: zahar pudra , 0,1% ulei de lamaie . provin din agricultura ecologica; ¹crema
Igrediente: Coaja de lamaie rasa (97%), ulei de lamaie . provin din agricultura ecologica. Valori nutritive: kj: 1374 kcal: 327 grasimi: 4,9g acizi grasi saturati: 0,7g glucide: 57,1g zaharuri: 24,6g fibre: 14,2g proteine: 6,4g sare: 0,15g - doza zilnica recomandata Alergeni urme: migdale, mustar, soia.