Budureasca - Feteasca Neagra - Feteasca Neagra de la Budureasca este un vin aromat, cu note de fructe negre. Savureaza-l acum!
Culoare galben verzui, arome complexe de iasomie si flori de soc, cu note de miere. Un vin echilibrat, iar aromele sale completate cu nuante de lamaie verde, confera vinului un final curat, vioi.
Cupaj alb intre Chardonnay, Sauvignon Blanc si Pinot Gris. Culoare galben pai, cu arome de piersici si caise coapte si note fine de stejar afumat, cu gust cremos de piersici si vanilie si cu un final lung si placut.
Acest Rose se remarca printr-o culoare roz pal, prin note fine de fructe de vara si prin prospetimea sa. Gustativ, vinul ofera arome placute de fragi si zmeura, iar aciditatea proaspata fac din acesta un companion bun pentru preparatele culinare.
Culoare galben pai, cu arome de agrise si fructe tropicale, gust placut de guava si papaya, cu o buna aciditate, curata, ce confera acestui vin un final lung si placut.
Culoare rosu inchis , cu arome condimentate de piper si cirese negre. Corpolent, cu gust de cirese coapte si note fine de condimente in postgust. Un vin cu bun potential de invechire.
Culoare rosu inchis, arome intense de fructe de padure cu o frumoasa atingere a lemnului de stejar. Gust plin, robust si complex cu taninuri bine integrate dominat de arome ca cele de gem de visine completate cu note de vanilie, stejar si tabac in postgust.
Un vin de culoare auriu-deschis, cu arome puternice de fructe tropicale. Este bine echilibrat, cu gust de fructe exotice coapte si miere si un postgust onctuos.
Rosu rubiniu inchis, cu arome de fructe de padure si condimente. Gustativ, vinul are o structura puternica, dar fina, pe care sunt asezate armonios aromele mentionate mai sus, iar in postgustul prelung evolueaza in taninuri placute.
Vin de culoare rosu intens si arome placute de fructe coapte de cirese negre si mure cu note fine de stejar. Gustul aminteste de coacaze negre si mure, care impreuna cu taninurile naturale, cat si cele imprimate de lemnul de stejar creaza un postgust lung si fructos.
In pahar intalnim o licoare galben-pai, cu arome intense de ananas copt, banane si accente de cuisoare si stejar. Gustul se simte cremos si face referire la piersici coapte. Stejarul frantuzesc in care a fost fermentat si maturat cinci luni a donat vinului un final prelung si matasos. Culesul manual, alegerea celor mai frumosi ciorchini si fermentarea si maturarea vinului vreme de cinci luni in butoaie de stejar frantuzesc sunt cateva dintre semnele calitatii acestui Chardonnay desavarsit. Strugurii au f
Aceasta Tamaioasa Romaneasca ne intampina cu o culoare galben cu reflexii aurii in margini, cu arome placute de flori de soc si fructul pasiunii. Un vin corpolent, cu gust fructat si floral, cu o aciditate proaspata si un final foarte lung si bogat in acelasi timp. Ideal de servit ca atare sau cu peste la gratar, preparate din carne de pasare si platouri de branzeturi proaspete. Unul dintre cele mai de succes vinuri ale Cramei Budureasca, castigator a numeroase premii internationale la concursuri de ren
Premium Rose Sec 2020 Ne intampina la turnarea in pahar cu o culoare stralucitoare in tente de aramiu deschis, pentru a ne delecta ulterior cu arome si gust de zmeura si capsune zemoase. Finalul proaspat si curat face din acest vin rose un companion perfect pentru o gama larga de preparate culinare. Rose Premium de la Budureasca este faimos in Romania datorita gustului unic si al prospetimii sale. Pentru realizarea acestui vin, strugurii de Feteasca Neagra si Shiraz au fost culesi manual si vinificati p
Culoare rosu rubiniu intens cu nuante purpurii. In pahar, vinul curge dens si suav, eliberand arome de fructe de padure si tuse delicate de menta. Gustul aminteste de mure si cirese negre, completate de senzatii de baric, evidentiind taninuri moi si catifelate si conducand spre un final lung si catifelat. Fiind unul dintre vinurile rosii mai putin taninoase, Merlotul se poate combina de minune cu preparate din carnuri mai usoare. Poate fi o alegere foarte buna si alaturi de paste alla Bolognese. Pamantu
Rosu rubiniu inchis, cu arome fine de gem de prune si cuisoare. Pe palatin se simte placut, datorita gustului patrunzator de prune, mure, vanilie si piper negru, taninurile catifelate conferind vinului o buna structura si o textura cremoasa. 50% din vin a fost maturat in baricuri de stejar timp de un an. Se poate asocia cu diverse preparate romanesti sau internationale din carne de porc sau vita. Merita incercat alaturi de costite de porc marinate in sos barbeque si bine fragezite la cuptor. Feteasca Ne