Visine Amarene in sirop recomandate pentru produsele de cofetarie, patiserie si brutarie. Ingrediente: visine, sirop de glucoza-fructoza, zahar, suc de visine ( Concentrat de fructe si vegetal), regulator de aciditate - acid citric E 330, Arome natural. Fruct fara sambure: 3,350 Kg Greutate neta: 4,2 Kg Ambalare: Cutie metalica. A se pastra la loc uscat, racoros si intunecat, maxim 20 C. Recomandare: dupa deschidere, a se pastra la frigider 0-5 C, in vase de plastic, si a se consuma in max. 2 luni!
Razatura de LAMAIE Preparat din fructe confiate, ideal pentru aromatizarea aluaturilor de patiserie si brutarie. Un produs pentru cei mai deliciosi cozonaci! Se poate folosi de asemenea pentru biscuiti, cookies, croissants, produse de patiserie si alte produse care necesita coacere. Produsul este termostabil. Recomandat a se folosi 8 - 10% la 1 kg de aluat. Reprezinta o alternativa excelenta pentru aromatizarea aluaturilor si cremelor care necesita coacere, oferindu-le acestora o aroma placuta si pro
MANGO bucati in gel, Variegatura Mango Produs pentru fabricarea inghetatei si produselor cu prelucrare la rece. Ingrediente: fruct mango (bucati si piure) 50%, sirop de glucoza-fructoza, zahar, agent gelifiant E1422, agar agar E406, regulator de aciditate E330, colorant E160a, arome naturale, sorbat de potasiu E202. Il puteti folosi cu incredere si in mousse sau alte creme de prajituri care nu necesita coacere. Produsul nu este termostabil. Recomandat si pentru decorarea prajiturilor si torturilor. C
Coaja de portocala cubulete confiate fara sirop Productia de fructe confiate este activitatea in care producatorul Cesarin s-a specializat de-a lungul timpului. Metoda de procesare, transmisa de-a lungul anilor, a dobandit din ce in ce mai mult rafinament. Linia Frutta Candida a producatorului se bazeaza pe o metoda traditionala de prelucrare, procesul osmotic lent si tehnica de procesare pastrand astfel caracteristicile organoleptice ale texturii, formei si culoarii fructului de origine. Gama variaza
Razatura de PORTOCALE Preparat din fructe confiate, ideal pentru aromatizarea aluaturilor de patiserie si brutarie. Un produs pentru cei mai deliciosi cozonaci! Se poate folosi de asemenea pentru biscuiti, cookies, croissants, produse de patiserie si alte produse care necesita coacere. Produsul este termostabil. Recomandat a se folosi 8 - 10% la 1 kg de aluat. Reprezinta o alternativa excelenta pentru aromatizarea aluaturilor si cremelor care necesita coacere, oferindu-le acestora o aroma placuta si
Amarene (cirese negre visine) in sirop, 1 kg Natural Amarenata este o propunere exceptionala de la Cesarin pentru decorarea si umplutura deserturilor si a inghetatelor. Adevarate cirese negre confiate, cu aroma si moliciune caracteristice fructelor, fara coloranti si conservanti (fara sulfiti). Procent mare de fructe continute scufundate in siropul lor bogat in arome naturale. Ingrediente: cirese, sirop de glucoza-fructoza, zaharoza, suc de cirese negre, acidifiant (E330), arome naturale. Amarena se re
Pasta de Castane 1 kg Ingrediente: castane, zahar, aroma naturala de vanilie.