Aduce o notă de dulceață cu textura sa catifelată oricărei mese. Acest foie-gras se poate savura ca starter sau aperitiv. Se poate servi pe pâine țărănească sau pe pâine prăjită.Puneți blocul de foie gras în frigider cu minim 4-6 ore înainte de degustare. Este recomandat să îl scoateți cu 15 minute înainte de a-l savura.Nu conține coloranți sau conservanți. Ficat gras de rata din sud-vestul Frantei,apa, brandy Armagnac, sare, piper. Produs sterilizat. ALERGENII sunt scrisi cu MAJUSCULE. Informatii nutrit
Aduce o notă de dulceață cu textura sa catifelată oricărei mese. Acest foie-gras se poate savura ca starter sau aperitiv. Se poate servi pe pâine țărănească sau pe pâine prăjită.Puneți blocul de foie gras în frigider cu minim 4-6 ore înainte de degustare. Este recomandat să îl scoateți cu 15 minute înainte de a-l savura.Nu conține coloranți sau conservanți. Ficat gras de rata din sud-vestul Frantei,apa, brandy Armagnac, sare, piper. Produs sterilizat. ALERGENII sunt scrisi cu MAJUSCULE. Informatii nutrit
Crema cu 40% foie- gras de rata , infuzata cu vin Sauternes. Reteta va permite sa regasiti gustul autentic de foie-gras intr-o textura fondanta, usor de uns pe paine. Ideala ca aperitiv in orice situatie. Se serveste pe paine prajita alaturi de un pahar de vin bun. Ficat gras de rata din sud-vestul Frantei 40% , ficat de pasare, apa, untura de rata, sare, piper, zahar, gelatina, vin Sauternes AOC 0,6%, condimente, nucsoara, plante aromatice, arome naturale. Produs sterilizat. ALERGENII sunt scrisi cu MAJU
Reteta unui veritabil best-seller : carne de porc atent selectionata cu 50% miez de foie-gras de rata, infuzat cu brandy Armagnac. Un adevarat deliciu pentru gurmanzi. Se serveste pe paine prajita alaturi de un pahar de vin bun. Ficat gras de rata din sud-vestul Frantei 50% , carne de porc cu si fara grasime, sare, piper, apa, brandy Armagnac. Produs sterilizat. ALERGENII sunt scrisi cu MAJUSCULE. Informatii nutritionale/100g - Valoare energetica: 420 kcal; grasimi 42 g din care saturate 16 g; glucide 1,0
Reteta traditionala din Sud-Vestul Frantei pe baza de confit de rata, carnati de Toulouse si fasole. Pregatita dupa retetele familiei, fara aditivi si conservanti. Toata carnea utilizata este de origine Franta. carne de rata (32%) din care pulpe de rata confiate (15%), carnati de Touluse din carne de porc (14%), fasole alba (37% , ), untura de rata, sare, suc de tomate, amidon din cartofi, condimente . Produs sterilizat. ALERGENII sunt scrisi cu MAJUSCULE. Informatii nutritionale/100g - Valoare energetica
DETALII PRODUS Aduce o notă de dulceață cu textura sa catifelată oricărei mese. Acest foie-gras se poate savura ca starter sau aperitiv.Puneți blocul de foie gras în frigider cu minim 4-6 ore înainte de degustare. Este recomandat să îl scoateți cu 15 minute înainte de a-l savura.Nu conține coloranți sau conservanți. Ficat gras de rata din sud-vestul Frantei, lob intreg, sare, piper. Produs sterilizat. ALERGENII sunt scrisi cu MAJUSCULE. Informatii nutritionale/100g - Valoare energetica: 537 kcal; grasimi