Vinificatie Obținut în urma celei de-a doua fermentații în sticlă, care are loc prin adaosul de must propriu și natural Maturizare Sticlă - nefiltrat Parfum Fructat intens, cu un ușor iz de drojdie Gust Proaspăt, fructat și aromat aciditate ridicată obținută din prima fermentație Coloare Galben pal opalescent; cu ușoare depuneri de drojdii la baza sticlei, rezultate din fermentația naturală
Vinificatie Fermentarea la 18 C cu must obținut din prima presare a strugurilor întregi Maturizare În otel inoxidabil pe o perioada de 6 luni cu drojdie subtire Parfum Fructat si floral tipice şi intens Gust Minerale, proaspet, şi uşor picant Coloare Galben pal Combinatie Aperitive, paste, peste, carne albă, brânzeturi proaspete
Vinificatie Tradițională (vin roșu) Maturizare Inox Parfum Notă fină de fructe (prune uscate și cireșe) Gust Proaspăt, fructat și aromat Coloare Roșu rubiniu Combinație Paste condimentate, carne albă, brânzeturi
Areal Podgoria Sarica Niculițel D.O.C. Tipul de creştere Sistem Guyot Plante pe hectar 4300 buc plantație nouă și veche de 40 ani Randamentul pe hectar 7500 kg Productie anuala 12000 sticle Vinificatie Fermentarea la 18 C cu must obținut din prima presare a strugurilor întregi Maturizare Inox Parfum Floral, parfumat, tânăr Gust Plin, proaspăt, ușor mineral Coloare Galben pai cu reflexii verzui Durată Medie Combinatie Aperitive, pește, carne albă
Areal Podgoria Sarica Niculițel D.O.C. Soi de struguri Băbească Neagră Tipul de creştere Sistem Guyot Plante pe hectar 4300 buc Randamentul pe hectar 6000 - 7000 kg Productie anuala 6000 sticle Vinificatie Fermentarea la 18 C cu must obținut din prima presare a strugurilor întregi Maturizare Inox Parfum Notă fină de fructe roșii (prune uscate și cireșe) Gust Proaspăt, fructat și aromat