Miros: Buchet vegetal, unde intalnim nuante de fructe si cafea verde. Gust: Corpolenta medie, taninuri blande si arome intens fructate. Culoare: Rosu visiniu.
Un rose delicat, de culoare roz pal, este proaspat, cu aciditate buna si ne bucura papilele prin fructuozitatea sa care ne trimite cu gandul la fragi si zmeura. Cuvee Experience reprezinta o interpretare unica a cupajarii, diferita de la an la an. Fiecare vin ofera note clasice, complexitate si armonie intre soiuri.
Feteasca Neagra Organic este un vin tipic romanesc, cu o culoare intensa, cu arome fine si proaspete de prune uscate, coacaze negre, amplu si catifelat. Este corpolent, cu taninuri moi si final lung, condimentat cu piper negru.
Miros: Buchetul dezvaluie arome proaspete de fragi, cirese albe si zmeura, invaluite in accente florale. Gust: Arome proaspete ce urmeaza linia olfactiva in registrul de fructe rosii, cu o aciditate placuta. Culoare: Roz pal.
Miros: Buchet proaspat, dominat de nuante vegetale de vita de vie si fan si completate cu impresii citrice. Gust: Aromele continua linia olfactiva, evidentiind accente de mar si o aciditate placuta, perfect dozata. Culoare: Galben pai, cu tonuri verzui.
Este un vin complex, unde influenta lemnului innobileaza Chardonnayul, iar Sauvignonul si Muscatul aduc aportul lor de fructuozitate si elemente florale. Proaspat, cu un corp de invidiat, se dezvolta frumos spre un final generos. Cuvee Experience reprezinta o interpretare unica a cupajarii, diferita de la an la an. Fiecare vin ofera note clasice, complexitate si armonie intre soiuri.
Un vin proaspat tipic pentru terroir dobrogean, cu arome intense de flori de soc, fructe exotice, dar si de flori de vita de vie. Gustul este revigorant, datorita aciditatii ridicate, cu un final lung ce aminteste de citrice si fructe dulci.
Chardonnay-ul Primordial - soi frantuzesc cu o expresie pur dobrogeana, avand o culoare galben intens stralucitor, este partial maturat, mineral, cu arome fructate si exotic.Complex si bine structurat este completat de un caracter lemnos fin. Acest vin este produs sub semnatura oenologului Philippe Cambie . Eu cred ca vinul trebuie sa fie expresia propriului terroir: soarele, vantul, ploaia, pamantul, oamenii, dar si istorie, cultura si povestea unui popor. Asa s-a nascut Primordial, Chardonnay. In st
Merlot Organic 2016 este un vin dens si corpolent, ce impresioneaza prin intensitatea culorii si a gustului precum si prin complexitatea aromatica. Ne delecteaza cu note de coacaze, afine, mure si dulceata de cirese amare, precum si cu un final persistent.
Patrar Syrah exprima cat se poate de fidel terroirul de Dobrogea. Nascut din solul cel mai bogat in humus, cernoziomul, cu capriciile climei temperat-continentala, se arata de un rosu grena, iar caracterul sau vegetal, care ne trimite cu gandul catre cafea verde, este in armonie cu taninurile catifelate. Daca vedem o padure, ne intrebam cine a udat-o, cine a fertilizat-o? Nimeni! Totul a facut natura, fara ajutorul nimanui. La fel se intampla si cu vita de vie. Viile noastre se hranesc doar cu ceea ce
Culoarea galbena cu tente verzui, urmata de notele puternic florale, dar totodata delicate, de citrice si condimente, te cuceresc inca de la inceput. Gustul este amplu, proaspat, echilibrat si in armonie cu bogatia olfactiva.
Culoare: galben pai Olfactiv: aroma tipica de Muscat cu tente florale si usoare condimente Gustativ: amplu, poapat, echilibrat si in armonie cu bogatia olfactiva, dulceag pe final. vinului o catifelare placuta.
Patrar Feteasca Neagra exprima cat se poate de fidel terroirul de Dobrogea. Nascuta din solul cel mai bogat in humus, cernoziomul, cu capriciile climei temperat-continentala, se arata de un rosu visiniu bland, iar caracterul lui ne trimite de la fructat la pamantiu, cu o structura delicata si taninuri moi. Daca vedem o padure, ne intrebam cine a udat-o, cine a fertilizat-o? Nimeni! Totul a facut natura, fara ajutorul nimanui. La fel se intampla si cu vita de vie. Viile noastre se hranesc doar cu ceea c
Struguri i sunt cule s i manual s i aduna t i in ladi t e de capacitate mica ( 10kg) in luna Septembrie . Ajun s i la crama strugurii au fost desciorchina t i cu blande t e s i sorta t i cu aten t ie. Temperatura lor este coborata la aproximativ 5 C, iar presarea boabelor se face bland. Apoi, mustul este limpezit gravita t ional. Fermentarea este controlata, cu drojdii selec t ionate, la o temperatura de 14 C timp de15 zile, iar pe final temperatura este lasata sa creasca pana la
Strugurii sunt culesi manual si adunati in ladite de capacitate mica (10kg) in prima jumatate a lunii Septembrie. Ajunsi la crama, strugurii sunt desciorchinati cu blandete si sortati cu atentie. Temperatura lor este coborata la aproximativ 4 C si sunt lasati la maceratie peliculara la rece timp de 15 ore, pentru extractia de aroma. Apoi are loc presarea strugurilor si limpezirea gravitationala. Fermentarea este controlata, cu drojdii selectionate, la o temperatura de 14 C, timp de 15 zile. Un vi