Cheesecake cu insertie de mango, portocale, fructul pasiunii este un regal al gustului. Exteriorul este finisat de un jeleu fin de mango. Acest desert se realizeaza in totalitate doar cu ingrediente de calitate, astfel pastrand un echilibru de gust intre cremozitate si gustul placut acrisor al fructelor proaspete. Un super cheesecake pentru cele mai speciale momente petrecute alaturi de familie, prieteni, serbari corporative, aniversari tematice. Important! Fructele din compozitie sau cele utilizate
Cea mai speciala ocazie merita celebrata fabulos cu un tort deosebit. Pentru aceste ocazii va propunem un tort special. Tortul Golden Lady se prezinta cu expresia unui desert matur dar moale si onctuos in acelasi timp. Notele de gust sunt accentuate de aroma nucilor prajite asortate perfect linga un mousse delicat si cremos de ciocolata cu lapte. Se echilibreaza prin doua tipuri de texturi: crocanta si fina cu gust de lapte. Decorul exterior este insotit de elemente artizanale distrinctive executate ma
Un tort clasic si savuros imbina perfect gustul pandispanului de cacao, acompaniat de crema de mascarpone si fructe de padure. Cu un contrast perfect in sectiune, este potrivit pentru tort aniversar sau pentru cei care prefera dulciuri cu continut redus de zahar.
Un tort clasic si savuros imbina perfect gustul pandispanului de cacao, acompaniat de crema de mascarpone si faimosul Oreo. Cu un contrast perfect in sectiune, este potrivit pentru tort aniversar sau pentru cei care prefera dulciuri cu continut redus de zahar.
Cel mai probabil numele de Trianon se datoreaza faptului ca in aceasta mica localitate de langa Versailles se afla nu doar una, ci doua cladiri reprezentative pentru puterea de stat a Frantei din timpul monarhiei: palatul Grand Trianon , construit de Ludovic al XIV-lea pentru a-si putea petrece aici timpul liber cu favorita sa, Marchiza de Montespan; respectiv castelul Petit Trianon , construit de Ludovic al XV-lea pentru favorita sa, vestita Madame de Pompadour, in parcul palatului Grand Trianon . Mai
Originile acestei prajituri se pierd in negura subconstientului bucatareselor care au creat-o in lunile de dupa Revolutia din 89, cand omul caruia i-a fost dedicata a indeplinit functia de prim-ministru al Romaniei. Crearea acesteia a fost, mai in gluma, mai in serios, o forma delicioasa de a sublima elanurile ero(t)ice ale acelor zile de regasita libertate: de ce nu! Dar cat echilibru in acele elanuri indraznete! Dealtfel, poate fi cazul aici sa reamintim vorbele intelepte ale lui Giacomo Casanova insus
Producatorii de whisky Jack Daniel s spun ca bautura lor se deosebeste de celelalte tipuri de bourbon multumita procedurii de filtrare a produsului printr-un strat de carbune. Acesta trebuie sa aiba o grosime de trei metri si sa fie alcatuit doar din lemn de paltin argintiu. Procesul se numeste mellowing si e considerat primul pas din maturarea generala a whisky-ului, care dupa filtare va fi pus in baricuri de stejar, unde isi capata culoarea specifica si gustul final cu nuante de scortisoara si tab
Primele jucarii, primele zambete, primii pasi: noi cu totii cel mai probabil nu ne amintim aceste aspecte ale copilariei noastre. Ceilalti insa, adultii si fratii mai mari, si le amintesc, iar atunci cand ni le povestesc, acele povestiri ne raman intiparite ca si cand am retrai inca o data cu ei acele clipe. Toti copii din lume iubesc povestile, povestirile. In sufletul cat o mladita de alun, elastica si dreapta, cuvintele ar fi muguri sau frunze, uneori chiar fruct, dar povestea e floarea cea rara, floa
Desert Lampone - bucuria zilelor insorite de vara intr-un singur desert care aduce la un loc toata dulceata si prospetimea fructelor de zmeura. Blaturi usoare cu faina de migdale sunt insotite de coulis de zmeura. Gustul placut este rotunjit de panna cotta cu pireu de zmeura si deasemenea glasajul care contine acelasi fruct principal - ZMEURA. Pentru iubitorii gustului dulce acrisor Lampone este alegerea cea mai potrivita.
Specialitate de patiserie cu aluat fraged. Pregatite dupa reteta autentica cu magiun de prune si nuci creeaza un moment savuros de revenire in copilarie. Desertul traditional nelipsit de pe mesele de sarbatoare este acum disponibil in portofoliul Mai Dulce.
Fursecuri frantuzesti cu nuca de cocos si bezea sunt extrem de fragede si moi. Acest deliciu este pregatit fara faina astfel poate fi consumat si in cazul intolerantei la gluten. Un produs simplu, delicios, potrivit pentru orice moment al zilei.
Desert festiv nelipsit de la masa de Craciun. Bezea crocanta cu multa nuca prajita, alaturi de o crema fina de ciocolata amaruie cu unt creeaza un desert inconfundabil, savuros. Pregatite cu multa migala si rabdare pentru incantarea papilelor gustative, sarabernele raman un simbol al sarbatorilor de iarna cu arome de nuca, ciocolata si rom.
Prajitura Suzy este un desert consistent cu multa ciocolata amaruie si crema de alune. Gustul se echilibreaza intre note dulci-amarui de ciocolata cu rom subtil, miere si aroma fina de vanilie. Un regal deosebit pentru prietenii ce adora ciocolata.
Prajitura Fanta reprezinta clasicul desert cu branza dulce si blat ciocolatos. Are o istorie speciala astfel incat imbina cu succes segmentul vestic de cel estic. Inspirat din Statele Unite acest ,,jelly cheesecake 39; 39; devine un hit revolutionar pana la ,,Fantakuchen 39; 39; de origine germana ce va definitiva acest demers al prajiturii cu branza si jeleu de portocala. In Romania aceasta prajitura arhicunoscuta dupa anii 39;90 ramane oda desertului emancipat, democrat, ingenios si liber.
Prajitura Marlenka isi are vechile origini din Armenia. Este cunoscuta pentru calitatatea superioara a ingredientelor care creeaza o simbioza placuta intre arome. Exista mai multe variante ale prajiturii Marlenka. Se pot folosi caise uscate pentru umplutura sau nuci acompaniate de un caramel fin cu unt. Varianta din portofoliul nostru este pregatita cu foi fragede cu miere si umplute cu crema de lapte. Marlenka este o prajitura hranitoare, autentica si pregatita cu drag pentru calitate.