Rama Inox, cu forma dreptunghiular-alungita, pentru coacere Blaturi Torturi si Prajituri. Rama poate fi utilizata si pentru realizarea Produselor Semifreddo. Dimensiune Rama: 25 x 9 x H 4 cm Grosime material Inox: 1,2 mm La cerere poate fi livrata si Rama cu H 2 cm - cod produs: 23H2X25
Rama Inox, cu forma ingusta-alungita-dreapta, pentru coacere Blaturi Torturi si Prajituri. Rama poate fi utilizata si pentru realizarea Produselor Semifreddo. Dimensiune Rama: 21 x 6 x H 5 cm Grosime material Inox: 1,2 mm La cerere poate fi livrata si Rama cu H 2 cm - cod produs: 20H2X21
Rama Inox, cu forma ingusta-alungita-dreapta, pentru coacere Blaturi Torturi si Prajituri. Rama poate fi utilizata si pentru realizarea Produselor Semifreddo. Dimensiune Rama: 26 x 6 x H 5 cm Grosime material Inox: 1,2 mm La cerere poate fi livrata si Rama cu H 2 cm - cod produs: 20H2X26
Rama Inox, cu forma ingusta-alungita-dreapta, pentru coacere Blaturi Torturi si Prajituri. Rama poate fi utilizata si pentru realizarea Produselor Semifreddo. Dimensiune Rama: 31 x 6 x H 5 cm Grosime material Inox: 1,2 mm La cerere poate fi livrata si Rama cu H 2 cm - cod produs: 20H2X31
Perie cu maner de lemn si fire naturale. Perie cu maner, din lemn tratat si fire naturale. Peria este Ideala pentu faina. Dimensiuni: 40 cm x 4 cm Rezistenta la temperaturi de max. 90 C
Penseta Dreapta din Inox pentru decorarea produselor de gastronomie sau cofetarie. Dimensiune: L 20 cm
Tava cu doua matrite a cate 16 cavitati, din plastic alimentar. Dimensiuni tava: 20x40 cm Dimensiuni cavitate: O40 xh25 mm Volum: 20 gr Extractorul (ED7) si decupatorul (TPM7) se pot achizitiona separat. {youtube}0GGbVCYmvyg{ youtube}
Matrita din policarbonat, pentru realizarea pralinelor sau decorurilor din ciocolata. Model: Cupola Dimensiuni matrita: 17,5 x 27,5 cm Matrita contine: 12 cavitati Dimensiuni praline: O4.3 x h 3.3 cm Gramajul aproximativ al pralinei este 40 gr.
Matrita din policarbonat, pentru realizarea pralinelor din ciocolata. Dimensiuni matrita: 17.5 x 27.5 cm Matrita contine: 21 cavitati Modele Praline: Petala Dimensiuni praline: 5 x 2.5 x H 1.5 cm
Matrita din policarbonat, pentru realizarea tabletelor din ciocolata. Model: Geometric Dimensiuni matrita: 17,5 x 27,5 cm Matrita contine: 3 cavitati Dimensiuni tablete: 13.2 x 6.6 x H 1 cm. ; 80 gr
Gratar din material plastic transparent, rezistent si usor elastic, pentru industria alimentara. Se utilizeaza pentru taierea benzilor din aluat, pandispan, paste modelabile Latimi taiere: 2,2 cm sau multiplu de 2,2 cm. Dimensiuni Gratar: 74 x 40 cm.
Forme Rulouri, Cannoli 1.2x20cm - 12 buc Forme cilindrice din otel inox pentru formare si coacere Rulouri si Cannoli. Setul contine: 12 bucati. Dimensiuni: 1.2 x L 20 cm Cu aceste forme cilindrice sunt suficiente cateva gesturi simple pentru a prepara rulouri, cannoli sau alte produse de forma cilindrica, ce vor fi umplute dupa coacere si racire. Este suficienta infasurarea benzilor din aluat pe aceste forme si introducerea lor in cuptor.
Forma Rotunda, din silicon platinic alimentar, pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Ideala pentru realizarea Blaturilor de Tort sau Prajituri, Tartelor, Cozonacilor rotunzi sau altor tipuri de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Dimensiuni produs: O 26 x H 4.5 cm Volum: 2.250 ml Forma rezista la temperaturi cuprinse intre -40C si +280C, are grad mare de antiaderenta si garanteaza o perfecta extragere a produselor dupa coacere sau congelare. Sfaturi de utilizare a formelo
Forma Profesionala Martellato, din Silicon alimentar, pentru produse Monoportii. Model cavitati: Inima Dimensiuni Forma: 59 x 39 cm. Dimensiuni cavitati: O 7.5 x H 3 cm. Forma are 24 de cavitati; volum 90 ml cavitate . Formele Martellato sunt ideale pentru realizarea de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Formele rezista la temperaturi cuprinse intre - 60 C si +230 C.
Forma Dreptunghiulara, din silicon platinic alimentar, pentru coacerea sau congelarea produselor dulci sau sarate. Ideala pentru realizarea Blaturilor de Tort sau Prajituri, Tartelor sau altor tipuri de produse dulci sau sarate, coapte sau congelate. Dimensiuni produs: 28 x 22 x H 4 cm Volum: 2.650 ml Forma rezista la temperaturi cuprinse intre -40 C si +280 C, are grad mare de antiaderenta si garanteaza o perfecta extragere a produselor dupa coacere sau congelare. Sfaturi de utilizare a formelor din