Puratos

Stabilizator pudra Tiramisu Bavarois Tiramisu 1,25kg

Stabilizator pudra Tiramisu Bavarois Tiramisu 1,25kg

Stabilizator si aromatizant pudra pentru frisca, recomandat si pentru obtinerea sarlotelor , mousse-urilor si a prajiturilor in straturi. Aroma placuta de Tiramisu Confera textura ferma Reteta simpla de utilizare : se amesteca 250g Bavarois Tiramisu cu 250 ml apa (20-30ºC) , apoi se incorporeaza progresiv prin paletare 1 kg frisca (care a fost in prealabil spumata). Se lasa la rece (max. 8ºC). Avantaje client: Usor de utilizat Simplifica procesul de productie Stabilitate excelenta Avantaje consu

Cumpără
Stabilizator pudra Capsune Bavarois Fraise 1,25kg

Stabilizator pudra Capsune Bavarois Fraise 1,25kg

Stabilizator si aromatizant pudra pentru frisca, recomandat si pentru obtinerea sarlotelor , mousse-urilor si a prajiturilor in straturi. Aroma placuta de Capsuni Confera textura ferma Reteta simpla de utilizare : se amesteca 250g Bavarois Farise cu 250 ml apa (20-30ºC) , apoi se incorporeaza progresiv prin paletare 1 kg frisca (care a fost in prealabil spumata). Se lasa la rece (max. 8ºC). Avantaje client: Usor de utilizat Simplifica procesul de productie Stabilitate excelenta Avantaje consumat

Cumpără
Stabilizator pudra Neutru, Bavarois Neutre, 1,25kg

Stabilizator pudra Neutru, Bavarois Neutre, 1,25kg

Stabilizator si aromatizant pudra pentru frisca, recomandat si pentru obtinerea sarlotelor , mousse-urilor si a prajiturilor in straturi. Aroma neutra Poate fi aromatizat si colorat dupa dorinta Confera textura ferma Reteta simpla de utilizare : se amesteca 250g Bavarois Neutre cu 250 ml apa (20-30ºC) , apoi se incorporeaza progresiv prin paletare 1 kg frisca (care a fost in prealabil spumata). Se lasa la rece (max. 8ºC). Avantaje client: Usor de utilizat Simplifica procesul de productie Stabili

Cumpără