Stabilizator si aromatizant pudra pentru frisca, recomandat si pentru obtinerea sarlotelor , mousse-urilor si a prajiturilor in straturi. Aroma placuta de Tiramisu Confera textura ferma Reteta simpla de utilizare : se amesteca 250g Bavarois Tiramisu cu 250 ml apa (20-30ºC) , apoi se incorporeaza progresiv prin paletare 1 kg frisca (care a fost in prealabil spumata). Se lasa la rece (max. 8ºC). Avantaje client: Usor de utilizat Simplifica procesul de productie Stabilitate excelenta Avantaje consu
Stabilizator si aromatizant pudra pentru frisca, recomandat si pentru obtinerea sarlotelor , mousse-urilor si a prajiturilor in straturi. Aroma placuta de Capsuni Confera textura ferma Reteta simpla de utilizare : se amesteca 250g Bavarois Farise cu 250 ml apa (20-30ºC) , apoi se incorporeaza progresiv prin paletare 1 kg frisca (care a fost in prealabil spumata). Se lasa la rece (max. 8ºC). Avantaje client: Usor de utilizat Simplifica procesul de productie Stabilitate excelenta Avantaje consumat
Stabilizator si aromatizant pudra pentru frisca, recomandat si pentru obtinerea sarlotelor , mousse-urilor si a prajiturilor in straturi. Aroma neutra Poate fi aromatizat si colorat dupa dorinta Confera textura ferma Reteta simpla de utilizare : se amesteca 250g Bavarois Neutre cu 250 ml apa (20-30ºC) , apoi se incorporeaza progresiv prin paletare 1 kg frisca (care a fost in prealabil spumata). Se lasa la rece (max. 8ºC). Avantaje client: Usor de utilizat Simplifica procesul de productie Stabili