Crema vegetala, stabila la congelare-decongelare. Se utilizeaza pentru obtinerea cremelor si decorarea produselor de cofetarie si patiserie. Produs vegetal sub forma lichida, pentru decor sau pentru preparerea cremelor de cofetarie Prin mixare, volumul creste cu pana la 300% Stabila la congelare-decongelare Consistenta si textura ferma.
Umplutura gata de utilizat cu afine atent selectionate, pentru produse de patiserie fina, proaspete sau congelate. Umplutura premium, gata de utilizat 60% continut fruct (fructe intregi) Stabilitate medie la coacere Stabilitate mare la congelare-decongelare Fara arome artificiale Fara coloranti artificiali Avantaje client Simplificarea muncii in cofetarie patiserie datorita umpluturii gata de utilizat, intr-un ambalaj usor de manevrat Asigura calitate constanta, indiferent de sezon Scurtarea timpului de
Crema vegetala cu performante excelente in decorarea produselor de cofetarie. 1l Crema vegetala UHT Extra stabilitate in timpul prelucrarii si aplicarii pe produsul finit Performante de durata in decorarea produselor Acoperire foarte buna, dar in egala masura delicata. Avantaje client Convenienta: se pastreaza la temperatura ambientala Excelenta lucrabilitate si toleranta pe produsul finit Performanta de durata Avantaje consumator Gust savuros si delicat Decoruri atractive
O noua crema vegetala UTH, gata de utilizat, cu grad ridicat de spumare, perfecta pentru obtinerea cremelor si decorarea produselor de cofetarie. Caracteristici Crema vegetala UHT, gata de utilizat, alternativa optima pentru frisca de origine animala Gata de utilizat in multiple aplicatii: mousse-uri, ganache, decoruri, creme aerate etc. Aroma neutra, cu note subtile de smantana Textura placuta, cremoasa Grad ridicat de spumare (3,5) Stabilitate optima Avantaje client Aspect atractiv al produselor finite
Crema vegetala inovatoare care inlocuieste cu succes amestecul traditional de frisca naturala si crema vegetala. Stabilitate pe produsul finit - isi pastreaza culoarea, volumul si textura de 3 ori mai mult timp decat in cazul utilizarii amestecului traditional de frisca si crema vegetala Confera o senzatie de prospetime si savoare, specifice pentru frisca naturala Culoare si gust placute Avantaje client Productivitate sporita (se obtine cu 20% mai mult produs finit decat cu orice amestec de frisca natural
Stabilizator si aromatizant pudra pentru frisca, recomandat si pentru obtinerea sarlotelor, mousse-urilor si a prajiturilor in straturi. Aroma placuta de tiramisu Confera textura ferma Reteta simpla de utilizare: se amesteca 250g Bavarois Tiramisu cu 250 ml apa (20-30 ºC), apoi se incorporeaza progresiv prin paletare 1 kg frisca (care a fost in prealabil spumata). Se lasa la rece (max. 8 ºC). Avantaje client Usor de utilizat Simplifica procesul de productie Stabilitate excelenta Avantaje consumator Gust p
Pudra instant, termostabila, pentru obtinerea cremelor cu aroma de vanilie, destinata umplerii si decorarii produselor de patiserie. Reteta usoara, fara fierbere: 300-350 g pudra se amesteca cu 1 litru apa lapte rece. Se omogenizeaza lent, apoi se mixeaza 3-5 minute la viteza mare. Se recomanda ca inainte de utilizare, crema sa stea la rece aprox.10 minute. Taiere curata, ideala pentru deserturi precum cremsnit cremes Stabilitate la coacere Taiere curata Avantaje client Stabilitate foarte buna la coacere
Amestec de uleiuri vegetale pentru aluaturi si creme 16 kg Gata de utilizat conform aplicatiei dorite Calitate superioara Avantaje client Gata de utilizat conform aplicatiei dorite Avantaje consumator Nu lasa pelicula de grasime
Stabilizator si aromatizant pudra pentru frisca, recomandat si pentru obtinerea sarlotelor, mousse-urilor si a prajiturilor in straturi. Aroma placuta de iaurt Confera textura ferma Reteta simpla de utilizare: se amesteca 250g Bavarois Bulgaria cu 250 ml apa (20-30 ºC), apoi se incorporeaza progresiv prin paletare 1 kg frisca (care a fost in prealabil spumata). Se lasa la rece (max. 8 ºC). Avantaje client Usor de preparat Gust placut de iaurt Simplifica procesul de productie Avantaje consumator Aroma plac
Stabilizator si aromatizant pudra pentru frisca, recomandat si pentru obtinerea sarlotelor, mousse-urilor si a prajiturilor in straturi. Aroma placuta de capsune Confera textura ferma Reteta simpla de utilizare: se amesteca 250g Bavarois Fraise cu 250 ml apa (20-30 ºC), apoi se incorporeaza progresiv prin paletare 1 kg frisca (care a fost in prealabil spumata). Se lasa la rece (max. 8 ºC). Avantaje client Usor de utilizat Simplifica procesul de productie Stabilitate excelenta Avantaje consumator Gust si t
Stabilizator si aromatizant pudra pentru frisca, recomandat si pentru obtinerea sarlotelor, mousse-urilor si a prajiturilor in straturi. Aroma neutra Poate fi aromatizat si colorat dupa dorinta Confera textura ferma Reteta simpla de utilizare: se amesteca 250g Bavarois Neutre cu 250 ml apa (20-30 ºC), apoi se incorporeaza progresiv prin paletare 1 kg frisca (care a fost in prealabil spumata). Se lasa la rece (max. 8 ºC). Avantaje client Usor de utilizat Simplifica procesul de productie Stabilitate excelen
Margarina vegetala pentru laminare. 2.5 kg Contine 80 % grasime vegetala Ofera produselor finite o aroma subtila de unt Gust placut, fara a lasa pelicula de grasime Confera volum produsului final si ajuta la mentinerea prospetimii si fragezimii produsului Avantaje client Usor de utilizat in produse laminate Plasticitate ridicata Calitate constanta a produselor finite Stabilitate la congelare-decongelare in produsele finite Disponibila atat sub forma de blocuri cat si placi. Avantaje consumator Produse fin
Componenta activa de brutarie bazata pe maia naturala din grau dur, cu putere proprie de fermentare. 1 kg Are o aroma caracteristica, tipic mediteraneana Confera textura umeda, elasticitate si prospetime miezului Are o capacitate de hidratare superioara Asigura toleranta ridicata a aluatului si o buna dezvoltare in cuptor. Avantaje client Se utilizeaza in proportie de 4% raportat la cantitatea de faina, fara a mai adauga drojdie in reteta Randament sporit cu putine ingrediente Posibilitatea de a crea o va