Pufuletii fara sare sunt realizati din malai degerminat din porumb nemodificat genetic. Se consuma ca atare, sunt o gustare simpla si rapida pentru copii si adulti. Beneficii : gustare sanatoasa; realizati din malai degerminat din porumb nemodificat genetic . Ingrediente: 100% malai degerminat din porumb nemodificat genetic. Nu contin sare sau ulei rafinat. Valori nutritionale 100g: Valoare energetica: 1570 kJ 375 kcal Grasimi: 1,40 gr, din care saturate: 0,20 gr. Glucide: 82,70 gr, di
Soia este singurul aliment vegetal care ofera corpului toti aminoacizii esentiali. Este o sursa bogata de antioxidanti. Soia rumenita cu putina sare, pentru o gustare crocanta. Ingrediente: 99% boabe de soia nemodificate genetic, sare. Valori nutritionale 100g: Valoare energetica: 1970 kJ 471 kcal Grasimi: 25,00 gr, din care saturate: 4,00 gr Glucide: 34,00 gr, din care zaharuri: 4.00 gr Proteine: 35,00 gr Sare: 1,0 gr. Gramaj: 50 gr
Ulei de floarea-soarelui extravirgin, obtinut prin presarea la rece a semintelor crude de floarea-soarelui. Beneficii: bogat in lecitina si grasimi nesaturate (acid linoleic si acid oleic); este uleiul vegetal cu concentratia cea mai mare de vitamina E, un antioxidant care incetineste imbatranirea celulara, elimina stresul oxidativ si intareste sistemul imunitar; excelent tonic general; sustine functiile cognitive si fortifica sistemul nervos prin intermediul lecitinei; scade nivelul colestero
Un pachet plin de legume sanatoase ca sa te poti bucura impreuna cu cei dragi de un gust deosebit al mancarurilor preparate cu mirodeniile Solaris. Nu contin aditivi sau conservanti. Poate fi folosit in ciorbe, tocanite, pentru gustul veritabil al legumelor. Beneficii: ingredientele alese au un continut ridicat de vitamine si minerale; legume fara aditivi sau conservanti nu contin lactoza, zahar adaugat; ingrediente netratate termic. Ingrediente: Sare roz de Himalaya grunjoasa 50%, legume des
Covrigeii Solaris au fost produsi dupa o reteta speciala, fara afanatori pentru faina si fara aditivi sau conservanti. Gustul este in intregime natural. Au o valoare nutritiva superioara covrigeilor si grisinelor produse din faina alba sau din faina tratata cu afanatori amelioratori. Solaris a pregatit pentru toata familia o gustare delicioasa si la indemana, acasa, la serviciu sau in calatorie. Potolesc foamea si inlesnesc digestia. Nu dau senzatii de balonare sau stomac greu, au gust placut si textu
Nautul este un aliment accesibil ca pret si frecvent intalnit in majoritatea magazinelor alimentare. Totodata, este un ingredient versatil, care poate fi adaptat unei game variate de retete ce apartin traditiei culinare din mai multe tari ale lumii. Poti integra nautul in alimentatie sub forma de boabe, pe care le poti cumpara sub forma uscata, cat si conservata. Boabele de naut uscate este necesar sa fie hidratate in apa si abia apoi, sa le fierbi. Boabele de naut din conserve sunt deja fierte, trebui
Sarea marina contine iod natural si constituie un condiment de baza in alimentatie. Nu contine adaos de iod. Sarea marina Solaris, cu puritate 99,67%, este extrasa din apa de mare si contine un intreg complex de minerale avand efecte benefice asupra organismului. Este o substanta cristalina care contine 37 de oligoelemente, cu precadere potasiu, calciu si magneziu. Mod de utilizare in tratamente terapeutice si cosmetice: Baile cu sare se recomanda pentru tratarea reumatismului si a durerilor articular
Sarea marina contine iod natural si constituie un condiment de baza in alimentatie. Nu contine iod adaugat. Sarea marina Solaris, cu puritate 99,67%, este extrasa din apa de mare si contine un intreg complex de minerale avand efecte benefice asupra organismului. Este o substanta cristalina care contine 37 de oligoelemente, cu precadere potasiu, calciu si magneziu. Mod de utilizare in tratamente terapeutice si cosmetice: Baile cu sare se recomanda pentru tratarea reumatismului si a durerilor articular
Graul este macinat la viteza redusa in moara cu pietre, apoi este cernut printr-o sita mica, obtinandu-se astfel taratele fine. Taratele de grau contin peste 40% fibre si sunt bogate in proteine, complexul B, magneziu, fosfor, calciu, fier, antioxidanti. Ofera senzatie de satietate pentru mai multe ore si scad pofta de mancare, fiind indicate in diete. Regleaza tranzitul intestinal si sunt eficiente in tratarea constipatiei. Au proprietati nutritive si remineralizante. Curele cu tarate aduc un plus de en
Regleaza digestia, sunt emoliente, in special pentru stomac si intestine, laxative, nutritive, reconfortante, remineralizante, tonic general. Taratele de grau sunt indicate intr-o dieta pentru ca scad pofta de mancare si ofera o senzatia de satietate care dureaza mai multe ore. Boabele de grau sunt macinate prin intermediul moarei cu pietre, la viteza mica, pentru a asigura o calitate nutritiva superioara a fainii, comparativ cu cea obtinuta prin macinarea cu ajutorul unei mori industriale. Apoi, graul
Legume deshidratate (pastarnac, morcov, telina, patrunjel, ceapa, rosii, ardei, cartofi), condiment (piper). Ingredientele sunt maruntite, in proportie variabila. Poate fi folosit in ciorbe, tocanite, pentru gustul veritabil al legumelor. Nu contin aditivi sau conservanti. Valori nutritionale medii pentru 100 gr.: Valoare energetica: 1680 kJ 401 kcal; Grasimi: 3,78 gr., din care acizi grasi saturati: 0,54 gr.; Glucide: 69,22 gr., din care zaharuri 33,17 gr; Fibre: 24,49 gr.; Proteine: 10,32
Ulei de susan obtinut prin presarea la rece, in presa Solaris, a semintelor de susan. Dupa presare, uleiul este decantat si apoi filtrat printr-un filtru de bumbac natural, fiind asigurata calitatea superioara a uleiului obtinut. Uleiul de susan presat la rece este stabil la temperatura camerei si rezistent la oxidare, avand un punct de ardere de 177 de grade. Confera un aport considerabil de acizi grasi Omega 6 si 9, vitaminele E, K, sesamol si antioxidanti, in alimentatia sanatoasa. Uleiul de susan ad
Chimenul negru (Nigella Sativa) este un aliment-remediu originar din Asia, cu virtuti nutritive, condimentare si terapeutice. Este cunoscut in mod popular si sub denumirea de negrilica . Desi este frecvent confundat cu susanul negru, chimenul negru face parte dintr-o alta familie botanica decat acesta. Creste pana la o inaltime de 60 cm si infloreste anual, florile sale delicate avand culoarea albastru deschis. Fructele se gasesc in mici capsule care contin numeroase seminte mici si negre. Micile semint
Fulgii de ovaz sunt realizati din cerealele integrale si au o valoare nutritiva deosebita. Prin tehnologia de fabricatie nu se modifica si nu se altereaza calitatile naturale ale boabelor de ovaz. Sunt 100% naturali, obtinuti la temperaturi care nu afecteaza compozitia initiala a bobului de ovaz. Fulgii de ovaz se pot consuma in diferite moduri, dupa preferinte: in lapte, iaurt, ceai, cu sau fara adaos de fructe uscate, alune, nuci, sau in diferite mancaruri: salate, supe, chiftele, ardei umpluti, sarmal
Taratele de ovaz sunt bogate in fibre, proteine si antioxidanti, fosfor, potasiu, magneziu si vitamine din complexul B. Sunt obtinute prin cernerea boabelor de ovaz macinate lent in moara traditionala cu pietre Solaris. Au proprietati nutritive, tonice, laxative, mineralizante. Favorizeaza absorbtia substantelor nutritive in intestin, regleaza tranzitul intestinal si previn constipatia. Reduc nivelul colesterolului si regleaza glicemia prin concentratia ridicata de beta-glucan si alte fibre solubile. Men