Boboci de Trandafiri Uscati Floarea de trandafir este uscata inainte de a se deschide. Florile uscate le puteți avea pe tot parcursul anului, fără a fi nevoie să vă faceți griji dacă este sau nu sezon. Cutie: 150 gr. Ingrediente: Boboci de trandafiri.
Mix de Flori Uscate compus din petale de galbenele, petale de albastrele, petale de trandafiri rosii, lavanda si flori de iasomie. Acest mix se pastraza pe tot parcursul anului, fără să vă faceti griji dacă este sau nu anotimpul. Cutie: 50 gr. Ingrediente: Galbenele (Franta), albastrea (Albania), trandafir( Pakistan), lavanda (Franta), iasmina (China).
Gelcrem Universal Amidon Modificat din Proumb Sosa. Este un agent de ingrosare care permite să obtinem texturi cremoase. Mod de utilizare: Se poate folosi atat la rece cat si la cald. Recomandari de utilizare: deserturi cremoase Cantitate: 350 gr.
Zmeura crocanta liofilizata acoperita cu o pelicula de unt de cacao care o face rezistenta la umiditate, putand fi folosita in iaurturi, inghetata sau sosuri fara a se inmuia. Liofilizarea este un proces de deshidratare la rece, în care apa este aproape complet îndepărtată din materia primă înghețată prin sublimare. Nu se foloseste căldura ca in alte procese de uscare, se menține esența produsului, atât la nivel nutrițional, păstrând la maximum valorile materiei prime. Mod de utilizare: Utilizare direc
Inulina Sosa,este un fructan (un polimer al moleculelor de fructoză), care se găsesc de obicei în rădăcinile, tuberculii și rizomii anumitor plante, cum ar fi brusture, cicoare, păpădie, ca substanță de rezervă. Face parte din fibrele dietetice. Numele său provine de la prima plantă care a fost izolată în 1804, Helenium Inula helenium). Inulina este utilizată în prelucrarea alimentelor, datorită proprietăților sale asemănătoare amidonului (rețineți că, în conformitate cu legislația europeană, inulina nu