Explorează o gamă largă de ingrediente, produse și accesorii pentru cofetării-patiserii. Descoperă tot ce ai nevoie pentru a crea deserturi delicioase.
Frisca cu grasimi naturale si vegetale. Ken Lactea 35% 1L combina caracteristicile si avantajele mereu prezente pe care ne-am dorit intotdeauna sa le includem in smantana noastra pentru frisca si gatit: gust complet de smantana proaspata, cremositate maxima si prospetime in gura, fara a renunta la o performanta functionala buna care face ca fiecare dintre noi sa fie munca de zi mai usoara. Cea mai buna performanta pentru cofetarie profesionala.
Crema CHOCOCREAM BIANCO INDUSTRY de ciocolata alba tartinabila. Ideala pentru umplutul produselor de patiserie, se poate aromatiza cu paste concentrate sau spuma cu frisca. De asemenea se poate topi si folosi ca si glazura. Varianta de 1 kg este VRAC, ambalajul original are 13 kg.
COJI MINI ECLERE gata de folosit. Ingrediente: Oua, faina de grau, unt concentrat (25%), sare, agenti de crestere (grau): difosfati, bicarbonat de sodiu, stabilizatori: sorbitoli. Valoare energetica 532Kcal 2214Kj, Grasimi 36g din care acizi grasi saturati 20g, Carbohidrati 34g din care zaharuri 0.5g, Fibre 1.9g, Proteine 18g, Sare 1,5g.
Glazura verde flexibila pe baza de grasime pentru acoperirea si decorarea produselor de patiserie si cofetarie. Stabila la congelare si decongelare. Sub forma de fasii de ciocolata - se topesc si se folosesc la glazurare. 1 KG VRAC Usor de utilizat Fara alergeni Pe baza de grasimi NH Coloranti si arome naturale Avantaje client Produs gata de utilizat Aplicare usoara Cele mai populare arome in tendintele consumatorilor Siguranta - ingrediente selectate cu grija - coloranti si arome naturale Posibilitati in
Glazura maro deschis flexibila pe baza de grasime pentru acoperirea si decorarea produselor de patiserie si cofetarie. Stabila la congelare si decongelare. Sub forma de fasii de ciocolata - se topesc si se folosesc la glazurare. 1 KG VRAC Usor de utilizat Fara alergeni Pe baza de grasimi NH Coloranti si arome naturale Avantaje client Produs gata de utilizat Aplicare usoara Cele mai populare arome in tendintele consumatorilor Siguranta - ingrediente selectate cu grija - coloranti si arome naturale Posibili
CUVERTURA NEAGRA 16% CACAO Compound ciocolata negra (16% cacao) fara grasimi hidrogenate. Gust intens de cacao. Cu aroma naturala de vanilie. Mod de utilizare: Ideala pentru producerea ganache-urilor, glazurilor, mousse-urilor. Fluiditate 4 Prelucrabilitate 4 Intensitate 4
Glazura neutra concentrata pentru finisarea produselor de patiserie si cofetarie. Se recomanda utilizarea pe fructe, tarte, checuri, foietaje dulci pentru a evidentia aspectul si pentru a le mari prospetimea in timp. Glazura se aplica prin pensulare sau pulverizare, dupa o usoara racire. Intarirea glazurii se produce la cca 10 min. Se recomanda utilizarea pe fructe, tarte, checuri, foietaje dulci pentru a evidentia aspectul si pentru a le mari prospetimea in timp Se dilueaza cu 30-60% apa si se aplica l
CUVERTURA ALBA Compound ciocolata alba (8% LAPTE) fara grasimi hidrogenate. Gust de lapte. Cu aroma naturala de vanilie. Mod de utilizare: Ideala pentru producerea ganache-urilor, glazurilor, mousse-urilor. Fluiditate 4 Prelucrabilitate 4 Intensitate 4
CUVERTURA LAPTE Compound ciocolata lapte (5% cacao) fara grasimi hidrogenate. Gust de cacao. Cu aroma naturala de vanilie. Mod de utilizare: Ideala pentru producerea ganache-urilor, glazurilor, mousse-urilor. Fluiditate 4 Prelucrabilitate 4 Intensitate 4
Colorant gel FOARTE CONCENTRAT pe baza de APA, pentru Macarons sau Bezele. Nuanta RASPBERRY 20 ML - COLOUR MILL Colour Mill este o marca cunoscuta pentru produsele sale de colorare alimentara pe baza de ulei, concepute in special pentru a fi folosite in decorarea torturilor si alte aplicatii culinare. Colorantii Color Mill sunt unici cu nuante vibrante si stabile. Caracteristici cheie ale colorantilor Colour Mill: Foarte concentrat: colorantii Colour Mill sunt cunoscuti pentru ca sunt foarte concentrati,
Ciocolata neagra veritabila cu continut de 55% masa de cacao. Ciocolata neagra de origine unica, ciocolata couverture, obtinuta din boabe de cacao din regiunea Ivory Coast, cu mai putin unt de cacao. Senzatie delicata la degustare, gust intens de ciocolata, culoare inchisa, vascozitate ridicata. Cu extract natural de vanilie, aceasta ciocolata se recomanda pentru pentru creme, ganache, pasta de trufe, fulgi de ciocolata, glazura de ciocolata, biscuiti si amestecuri pentru blat de tort. Aceasta ciocolat
Ciocolata cu Lapte cu un continut de 35% masa de cacao si extract natural de vanilie. LUBECA Ciocolata veritabila cu lapte produsa din boabe de cacao din regiunea Ivory Coast. Contine lapte praf integral. Are gust echilibrat de ciocolata cu lapte, subliniat de o nota subtila de caramel. Culoare maro deschis si fluiditate medie. Ciocolata cu lapte Ivory Coast este o ciocolata veritabila cu o fluiditate de 3 picaturi
Colorant gel pe baza de ulei, pentru ciocolata sau crema de unt. Nuanta YELLOW 20 ML - COLOUR MILL Colour Mill este o marca cunoscuta pentru produsele sale de colorare alimentara pe baza de ulei, concepute in special pentru a fi folosite in decorarea torturilor si alte aplicatii culinare. Colorantii Color Mill sunt unici, deoarece sunt mai degraba pe baza de ulei decat pe baza de apa. Formula pe baza de ulei permite culorilor sa se disperseze mai uniform in grasimi si uleiuri, rezultand nuante vibrante
Fondant cacao bloc de 14,5 kg Ideal pentru glazurare amandine sau alte produse de cofetarie. Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, apa, pudra de cacao (1.6%), colorant: caramel E150.
Ciocolata Alba cu un continut de 29% unt de cacao si extract natural de vanilie. Ciocolata couverture alba obtinuta din lapte praf integral si unt de cacao de calitate superioara. Senzatie delicata la degustare. Culoare ivoire, aroma cremoasa placuta. Fluiditate medie. Ideala pentru acoperirea tabletelor de ciocolata, tarte si gateaux, produse de cofetarie, creme, umpluturi si ganache, pasta de trufe, figurine de ciocolata, tablete. Ingrediente: zahar, unt de cacao, Lapte praf integral, emulsificator,