Explorează o gamă largă de ingrediente, produse și accesorii pentru cofetării-patiserii. Descoperă tot ce ai nevoie pentru a crea deserturi delicioase.
Ciocolata belgiana alba. Ciocolata belgiana extrafina 30% continut de unt de cacao Ideala pentru aromatizare, ganache, mousse-uri, figurine de ciocolata, tablete si praline sau decoruri Gust placut de lapte 100% vanilie naturala 100% unt de cacao, fara adaos de alte grasimi vegetale Atunci cand pronuntam numele de Belgia multi oameni, indiferent de mediul sau regiunea din care provin, se gandesc automat la ciocolata . Ne mandrim ca si noi, cu Belcolade, facem parte din aceasta traditie bogata a cio
Glazura neutra pentru decorul sarlotelor aerate (bavarois, mousse) si a produselor fine, proaspete si congelate, de cofetarie. Acest produs este recomandat in special in cazul in care este nevoie de o acoperire totala a produsului finit. Se recomanda in special cand este necesara acoperirea completa a produsului Gata de utilizat (necesita o usoara incalzire la 35-40 ºC) Poate fi aplicata cu pensula sau prin pulverizare Structura tixotropica Avantaje client Acopera in totalitate produsul, inclusiv suprafet
Fulgi paiete de ciocolata (cuvertura) PORTOCALII pentru decorarea produselor de cofetarie si patiserie. Punga 2 kg
Fondant gata de utilizare cu aroma de ciocolata, pentru amandine, eclere, bomboane etc. 15 kg Textura perfecta fara crapaturi sau pete Usor de lucrat Eficient cu pierderi foarte mici Avantaje Gata de folosire Versatil - ofera cel mai bun finisaj unei game largi de aplicatii - gogosi, eclere, brownies, prajituri stratificate, briose si cornuri Usor de folosit Finisaj excelent
Fulgi paiete de ciocolata (cuvertura) ALBASTRI pentru decorarea produselor de cofetarie si patiserie. Punga 2 kg
Fulgi paiete de ciocolata (cuvertura) GALBENI pentru decorarea produselor de cofetarie si patiserie. Punga 2 kg
Fulgi paiete de ciocolata (cuvertura) rosii pentru decorarea produselor de cofetarie si patiserie. Punga 2 kg
Fulgi paiete de ciocolata (cuvertura) ROZ pentru decorarea produselor de cofetarie si patiserie. Punga 2 kg
Amarene (cirese negre visine) in sirop, 1 kg Natural Amarenata este o propunere exceptionala de la Cesarin pentru decorarea si umplutura deserturilor si a inghetatelor. Adevarate cirese negre confiate, cu aroma si moliciune caracteristice fructelor, fara coloranti si conservanti (fara sulfiti). Procent mare de fructe continute scufundate in siropul lor bogat in arome naturale. Ingrediente: cirese, sirop de glucoza-fructoza, zaharoza, suc de cirese negre, acidifiant (E330), arome naturale. Amarena se re
Crema gata de utilizat ca baza pentru prepararea prajiturilor cu branza (de exemplu, Cheesecake). Avantaje client Pasta cremoasa cu textura scurta Contine 30% crema de branza si oua Gata de utilizat ca atare sau in produse care necesita coacere
Crema de lamaie, gata de utilizat, recomandata pentru tarta frantuzeasca cu lamaie., , , , , , , Gata de utilizat ca umplutura sau decor in produse de patiserie si ciocolaterie sau poate fi parte a unui produs mai deosebit Stabila la coacere Gust intens de lamaie Se recomanda atat pentru produse proaspete cat si pentru produse cu termen de valabilitate de cateva luni. Rasfatul gustului Gama Deli este compusa dintr-o varietate de creme delicioase, care imbogatesc gustul oricarui produs in care su
Umplutura cu caramel real, obtinuta dupa reteta traditionala. 5 Kg Este un produs nobil, cu gust intens de caramel Stabilitate medie la coacere Crema gata de utilizat, fie ca umplutura sau decor in produse de patiserie si ciocolaterie, fie ca parte integranta a unui produs de cofetarie Rasfatul gustului Gama Deli este compusa dintr-o varietate de creme delicioase, care imbogatesc gustul oricarui produs in care sunt utilizate. Fiecare dintre aceste creme are la baza o reteta autentica si utilizeaza cele
Glazura alba cu aroma de caise pentru finisarea produselor de patiserie si cofetarie. Se recomanda utilizarea pentru mousse, sarlote pentru a evidentia aspectul si pentru a le mari prospetimea in timp. Acoperire buna pe suprafete drepte Luciu deosebit Glazura thixotropica Stabila la congelare-decongelare Recomandata pentru o multitudine de produse de cofetarie, pentru a le evidentia aspectul si pentru a le mari prospetimea in timp Avantaje client Glazura gata de utilizat (aplicare la rece) Imbunatateste a
Glazura cu aroma de caramel pentru finisarea produselor de patiserie si cofetarie. Se recomanda utilizarea pentru mousse, sarlote pentru a evidentia aspectul si pentru a le mari prospetimea in timp. Acoperire buna pe suprafete drepte Glazura thixotropica Luciu deosebit Stabila la congelare-decongelare. Recomandata pentru o multitudine de produse de cofetarie, pentru a le evidentia aspectul si pentru a le mari prospetimea in timp Avantaje client Glazura gata de utilizat (aplicare la rece) Imbunatateste asp
Glazura neutra pentru finisarea produselor de patiserie si cofetarie. Se recomanda utilizarea pentru mousse, sarlote pentru a evidentia aspectul si pentru a le mari prospetimea in timp. Acoperire buna pe suprafete drepte Luciu deosebit Glazura thixotropica Stabila la congelare-decongelare Recomandata pentru o multitudine de produse de cofetarie, pentru a le evidentia aspectul si pentru a le mari prospetimea in timp Avantaje client Glazura gata de utilizat (aplicare la rece) Imbunatateste aspectul si prosp