Explorează o gamă largă de ingrediente, produse și accesorii pentru cofetării-patiserii. Descoperă tot ce ai nevoie pentru a crea deserturi delicioase.
Pandispan foi rulada rosii de dimensiunea 38x56 cm si grosime de 7 mm, greutate de 380g. 12 foi bax Produs gata de folosit. Produs in Italia
Tableta Ciocolata Menaj Alba ANA - 1 kg Cuvertura ANA este o cuvertura cu lapte (alba), recomandata spre utilizarea generala in laboratoarele de cofetarie si patiserie pentru realizarea torturilor si a prajiturilor. Produsul se caracterizeaza prin culoarea maro cu luciu excelent, gustul placut de ciocolata precum plasticitata si comportamentul bun in diverse aplicatii. Se topeste la cca 38 C in vase de topire sau in baie marina. Se mixeaza usor cu uleiuri sau frisca sau in alte combinatii specifice, fiin
Pandispan foi rulada simple de dimensiunea 38x56 cm si grosime de 7 mm, greutate de 380g. 12 foi bax Produs gata de folosit. Produs in Italia
Ciocolata menaj tableta alba folosita la glazurare, turnare, preparare dulciuri prin topire. 400g Ciocolata menaj alba pentru produse de cofetarie si patiserie.
**Ciocolata Menaj Neagră Dark - 400 g** Descoperiți bogăția gustului intens cu Ciocolata Menaj Neagră Dark de 400 g, ideală pentru cei care apreciază calitatea și rafinamentul în prepararea dulciurilor. Această ciocolată menaj tableta neagră, cu un nivel de amăruie perfect echilibrat, este ingredientul esențial pentru a transforma fiecare rețetă într-o experiență de neuitat. Ciocolata menaj neagră este special concepută pentru glazurare și turnare, oferind o textură fină și un gust decadent care va îmbo
Tableta Ciocolata Menaj Neagra ANA - 1 kg , , , , , , , Cuvertura ANA este o cuvertura cacao recomandata spre utilizarea generala in laboratoarele de cofetarie si patiserie pentru realizarea torturilor si a prajiturilor. Produsul se caracterizeaza prin culoarea maro cu luciu excelent, gustul placut de ciocolata precum plasticitata si comportamentul bun in diverse aplicatii.
Stafide Aurii - 500 g Stafidele aurii sunt utilizate pentru deserturi si prajituri, pentru prepararea garniturilor la felurile principale si in special ca si gustari intre mese sau pentru micul dejun. Sunt foarte gustoase si aduc un plus de energie consumatorilor.
Ciocolata menaj tableta cu lapte folosita la glazurare, turnare, preparare dulciuri prin topire. 400g Ciocolata menaj cu lapte pentru produse de cofetarie si patiserie.
Fulgi nuca de cocos albi - 50g Ideali pentru decorarea produselor de cofetarie.
Fulgi de Cocos - 100 g , , , , , , , Fulgii din nuca de cocos Orlando, s sunt ideali intr-o alimentasie sanatoasa si echilibrata. Sunt o buna sursa de vitamina E si de complex de vitamine B. Bogati in minerale, inclusiv fosfor, magneziu, mangan, fier si cupru. Fulgii de nuca de cocos confera culoare, aroma exotica, textura si un gust desavarsit prajiturilor si produselor de patiserie. Ingrediente: fulgi de nuca de cocos deshidratata(continut de ulei 47%)
Fulgi de Cocos - 500 g Fulgii din nuca de cocossunt ideali intr-o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Sunt o buna sursa de vitamina E si de complex de vitamine B. Bogati in minerale, inclusiv fosfor, magneziu, mangan, fier si cupru. Fulgii de nuca de cocos confera culoare, aroma exotica, textura si un gust desavarsit prajiturilor si produselor de patiserie.
Umplutura de visine cu continut mare 70% de fruct - gata de folosit in produse de cofetarie si patiserie. Cantitate: 5.5 kg Producator: DOHLER Ingrediente: visine intregi (70 + -2%), sirop de fructoza-glucoza, apa, agent de ingrosare: amidon modificat, apa, agent de intarire: clorura de calciu, conservant: sorbat de potasiu.
Premix instant pentru prepararea la rece a cremei termostabile tip , œcustard, (crema de patiserie), destinata umplerii si decorarii produselor de patiserie si cofetarie cu gust de vanilie. MOD DE LUCRU Krem Vanilla: 300-350 g Apa: 1.000 g Doar mixati ingredientele, la viteza medie, pana la obtinerea unei texturi omogene. Pastrati crema la rece atunci cand nu o utilizati. INGREDINETE Zahar, amidon modificat, zer pudra, grasime vegetala pudra, zer pudra demineralizat, agenti de ingrosare: E401, E
Bucatele de nuca de cocos albe si colorate, perfecte pentru decorarea torturilor, a cupcakes-urilor, brioselor, fursecurilor, sau a oricarui alt desert. Fulgii de nuca de cocos confera o aroma exotica, textura si un gust desavarsit prajiturilor si produselor de patiserie. 50g
Crema de patiserie cu gust de fructe de padure si iaurt, gata de folosit. Produs de IRCA in Italia Crema cu aroma de fructe de padure si iaurt, gata de utilizare si ideala pentru umplutura si decor inainte si dupa cuptor. Cu o consistenta moale si tartinabila ASEMANATOARE BUDINCII este excelent si ca aroma pentru crema si frisca. Performanta excelenta chiar si la inghet. 6 kg INGREDIENTE: zahar, sirop de glucoza-fructoza, apa, fructe de padure (capsuni, zmeura, afine, mure, coacaze rosii) (12%), lapte c