Explorează o gamă largă de ingrediente, produse și accesorii pentru cofetării-patiserii. Descoperă tot ce ai nevoie pentru a crea deserturi delicioase.
Banuti de ciocolata menaj (compound) cu CACAO SI LAPTE pentru prajituri. Ideali pentru glazurare sau folosire in diferite creme. Ambalaj 1 kg SAU 10 kg. Ciocolata de menaj este un ingredient popular in bucataria romaneasca, folosit adesea in prepararea diferitelor deserturi sau in orice alt fel de mancare care necesita ciocolata topita. Este o ciocolata cu un continut ridicat de grasime vegetala si o consistenta mai putin ferma decat ciocolata obisnuita de consum. Ciocolata de menaj este ideala pentru top
Banuti de ciocolata menaj (compound) NEAGRA, amaruie pentru prajituri. Ideali pentru glazurare sau folosire in diferite creme. Ambalaj 1 kg SAU 10 kg. Ciocolata de menaj este un ingredient popular în bucătăria românească, folosit adesea în prepararea diferitelor deserturi sau în orice alt fel de mâncare care necesită ciocolată topită. Este o ciocolată cu un conținut ridicat de grăsime vegetala și o consistență mai puțin fermă decât ciocolata obișnuită de consum. Ciocolata de menaj este ideală pentru to
Stabilizatorul de crema cu gust natural este potrivit atat pentru crema proaspata, cat si pentru non-lactate. Cu ajutorul Fond Universal DAWN, este usor sa stabilizati, aromatizati si indulciti crema la aproape toate retetele. Doar amestecati stabilizatorul cu apa si adaugati incet crema pentru a obtine rezultate rapide si gustoase. Numai ingrediente naturale care garanteaza gustul autentic Dozajul unificat ofera o mai mare usurinta Solubilitate si stabilitate buna Pregatire usoara si rezultate remarcabil
Pasta pralina de Fistic (55% fistic si 45% zahar caramelizat). Ideal pentru aromatizarea cremelor sau produselor de patiserie, cofetarie, gelaterie etc. Nu contine coloranti, textura foarte putin granuloasa. Produs in Italia de ELENKA. Ambalaj metalic de 3 KG.
Banuti de ciocolata menaj (compound) ALBA pentru prajituri. Ideali pentru glazurare sau folosire in diferite creme. Ambalaj 1 kg SAU 10 kg. Ciocolata de menaj este un ingredient popular in bucataria romaneasca, folosit adesea in prepararea diferitelor deserturi sau in orice alt fel de mancare care necesita ciocolata topita. Este o ciocolata cu un continut ridicat de grasime vegetala si o consistenta mai putin ferma decat ciocolata obisnuita de consum. Ciocolata de menaj este ideala pentru topire, adaugand
Pasta Pura Alune de Padure cu grand inalt de prajire pentru gust intens - 1 KG ELENKA Prajirea de inalta calitate ii confera un gust puternic si robust. Culoarea isi asuma caracteristicile mai inchise tipice alunei prajite. Ideal pentru cei carora le place sa simta aroma alunei de la primul gust. Dozare in inghetata: baza gelato alba gr. 1000, pasta Laurus gr. 80 100. In patiserie: crema patiserie gr. 1000, pasta Laurus gr. 70 80. Ingrediente - alune de padure prajite, arome.
Pasta Aromatizanta Vanilie Naturala - 1 KG ELENKA , , , , , , , Doza de utilizare: 50 g pasta 1 kg de produs
Granule de zmeura liofilizata (deshidrata prin congelare) - 100% fruct. Zmeura liofilizată este zmeura care a fost procesată prin liofilizare, un proces de deshidratare care implică congelarea fructului și îndepărtarea apei sub presiune scăzută. Acest proces menține aroma și proprietățile nutriționale ale zmeurii într-o formă uscată și ușor de păstrat. Zmeura liofilizată poate fi utilizată în diverse moduri, cum ar fi decorarea prajiturilor si a produselor de cofetarie sau adăugarea în cereale, iaurt, sm
Banuti de ciocolata menaj (compound) pentru prajituri. Ideali pentru glazurare sau folosire in diferite creme. Gust subtil de lamaie, culoare galben. Ambalaj 1 kg Ciocolata de menaj este un ingredient popular in bucataria romaneasca, folosit adesea in prepararea diferitelor deserturi sau in orice alt fel de mancare care necesita ciocolata topita. Este o ciocolata cu un continut ridicat de grasime vegetala si o consistenta mai putin ferma decat ciocolata obisnuita de consum. Ciocolata de menaj este ideala
Banuti de ciocolata menaj (compound) pentru prajituri. Ideali pentru glazurare sau folosire in diferite creme. Gust delicios de capsuni, culoare roz. Ambalaj 1 kg Ciocolata de menaj este un ingredient popular in bucataria romaneasca, folosit adesea in prepararea diferitelor deserturi sau in orice alt fel de mancare care necesita ciocolata topita. Este o ciocolata cu un continut ridicat de grasime vegetala si o consistenta mai putin ferma decat ciocolata obisnuita de consum. Ciocolata de menaj este ideala
Banuti de ciocolata menaj (compound) pentru prajituri. Ideali pentru glazurare sau folosire in diferite creme. Gust delicios de portocale, culoare portocalie. Ambalaj 1 kg Ciocolata de menaj este un ingredient popular in bucataria romaneasca, folosit adesea in prepararea diferitelor deserturi sau in orice alt fel de mancare care necesita ciocolata topita. Este o ciocolata cu un continut ridicat de grasime vegetala si o consistenta mai putin ferma decat ciocolata obisnuita de consum. Ciocolata de menaj est
Mascarpone 40% grasime, produs romanesc. Galetusa 1 kg.
Robot de Bucatarie Mixer cu Bol 4.5 L 1000W ROSU Accesorii - Carlig pentru aluat, batator plat, bol de amestecare, tel de sarma, spatula de silicon, protectie anti-stropire. Bol din otel inoxidabil, buton reglare viteza cu LED, foarte practic si usor de folosit. Dimensiune 348x278x228mm Greutate 6.5 kg Putere 1000W Voltaj 220 V Numar viteze 6
Buclele de ciocolata marmorate sunt un amestec delicios de flori din ciocolata alba si neagra Callebaut, cu un efect marmorat surprinzator. Aratand ca niste petale mici de flori rulate, aceste flori sunt grozave pentru a adauga un aspect delicat, crocant si rafinat deserturilor, produse de patiserie si trufe. Doar presarati-le generos peste shake-uri, inghetata, gogosi, cupcakes si produse de patiserie pentru a le imbogati cu o nota frumoasa de ciocolata. Fabricate din ciocolata belgiana de inalta calitat
Manusa si servet de bucatarie, galbena verde cu model lamai. Dimensiuni manusa: 14x25cm Dimensiuni servet: 16.5x16.5cm