De la cărți la detergenți de rufe, de la uleiuri esențiale până la produse de papetărie și ceaiuri, scopul nostru este de a crea un e-shop universal de unde orice persoană își poate cumpăra orice ar avea și nu ar avea nevoie, fără stresul taxelor suplimentare de transport, produse care vin de la diferiți retaileri, sau livrare "pe bucățele".
Statia de spalare Gora Kone proceseaza atat cafea spalata, cat si cea naturala. La sosire, lucratorii statiei curata si fermenteaza cafeaua in recipiente mari de apa timp de 42 pana la 46 de ore. Apoi, improspateaza apa la fiecare 12 ore pana cand cafeaua este gata pentru uscare. Dar inainte de a fi asezati pe paturile de uscare, muncitorii spala caferaua cu apa din raul Gerenbicho, un afluent al raului Nensebo. Uscarea cafelei dureaza de la 10 pana la 12 zile. Dupa aceasta, lucratorii statiei impacheteaz
Majoritatea cafelei columbiene este cultivata de ferme relativ mici si apoi colectata, procesata (spalata) si exportata de Federatia de cafea columbiana. Altitudinile la care se cultiva in Columbia variaza de la 1.200 de metri pana la 1.800 de metri deasupra nivelului marii, oferind o multime de oportunitati pentru a gasi cafele Strictly High Grown. Cafelele columbiene sunt de obicei spalate si uscate la soare pe terase. Datorita dimensiunii geografice a Columbiei, sezonul de recoltare depinde de zona, ma
Principalele tipuri de cafea cultivata in regiune sunt Caturra si Catuai. Caturra este o mutatie a soiului Bourbon de cafea arabica. Se maturizeaza mai repede decat majoritatea plantelor de cafea si este rezistenta la boli. Catuai este o rasa foarte productiva a Caturra si Mundo Nova. Este o planta robusta care poate rezista la vant puternic si ploi. Ambele soiuri sunt bogate in aroma si produc unele dintre boabe de cafea de cea mai inalta calitate. Caracteristici comune ale cafelei Tarrazu: corp bun, ac
Principalele tipuri de cafea cultivata in regiune sunt Caturra si Catuai. Caturra este o mutatie a soiului Bourbon de cafea arabica. Se maturizeaza mai repede decat majoritatea plantelor de cafea si este rezistenta la boli. Catuai este o rasa foarte productiva a Caturra si Mundo Nova. Este o planta robusta care poate rezista la vant puternic si ploi. Ambele soiuri sunt bogate in aroma si produc unele dintre boabe de cafea de cea mai inalta calitate. Caracteristici comune ale cafelei Tarrazu: corp bun,
Statia de spalare Gora Kone proceseaza atat cafea spalata, cat si cea naturala. La sosire, lucratorii statiei curata si fermenteaza cafeaua in recipiente mari de apa timp de 42 pana la 46 de ore. Apoi, improspateaza apa la fiecare 12 ore pana cand cafeaua este gata pentru uscare. Dar inainte de a fi asezati pe paturile de uscare, muncitorii spala caferaua cu apa din raul Gerenbicho, un afluent al raului Nensebo. Uscarea cafelei dureaza de la 10 pana la 12 zile. Dupa aceasta, lucratorii statiei impacheteaz
Majoritatea cafelei columbiene este cultivata de ferme relativ mici si apoi colectata, procesata (spalata) si exportata de Federatia de cafea columbiana. Altitudinile la care se cultiva in Columbia variaza de la 1.200 de metri pana la 1.800 de metri deasupra nivelului marii, oferind o multime de oportunitati pentru a gasi cafele Strictly High Grown. Cafelele columbiene sunt de obicei spalate si uscate la soare pe terase. Datorita dimensiunii geografice a Columbiei, sezonul de recoltare depinde de zona, ma
Caracteristicile unice ale districtului Narino creeaza un climat exceptional de cultivare a cafelei. Solul vulcanic al regiunii are un procent ridicat de material organic. Cafeaua in Narino creste la altitudini mai mari de 1800 de metri, unde zilele tropicale calde si noptile racoroase lasa boabele sa se dezvolte incet. Este o cafea cu corp mediu, cu o aciditate placuta, fructata, ciocolata cu dulceata de miere si corp neted.
Huila produce loturi castigatoare ale Cupei Excelentei. In plus, in 2013, a primit statutul de Denumire de Origine - acelasi statut acordat sampaniei, branzei Roquefort si multor alte alimente si bauturi cu caracteristici unice, specifice locatiei. Multi prajitori, baristi si proprietari de cafenele va vor spune ca Huila este una dintre originile lor preferate de cafea, datorita aciditatii stralucitoare, dulceata si profilului aromatic. Huila este incadrata de lanturile centrale si de est ale Anzilor,
Huila produce loturi castigatoare ale Cupei Excelentei. In plus, in 2013, a primit statutul de Denumire de Origine - acelasi statut acordat sampaniei, branzei Roquefort si multor alte alimente si bauturi cu caracteristici unice, specifice locatiei. Multi prajitori, baristi si proprietari de cafenele va vor spune ca Huila este una dintre originile lor preferate de cafea, datorita aciditatii stralucitoare, dulceata si profilului aromatic. Huila este incadrata de lanturile centrale si de est ale Anzilor,
Santander este un departament nord-central al Columbiei din Muntii Anzi. Se caracterizeaza prin vai ale raurilor si teren accidentat, inclusiv muntii stancosi din Parque Nacional del Chicamocha. Cafeaua columbiana este cunoscuta pentru faptul ca este fina si usor de baut, ceea ce o face ideala pentru a fi folosita in blenduri pentru a linisti aromele dominante ale cafelelor din alte tari.
Santander este un departament nord-central al Columbiei din Muntii Anzi. Se caracterizeaza prin vai ale raurilor si teren accidentat, inclusiv muntii stancosi din Parque Nacional del Chicamocha. Cafeaua columbiana este cunoscuta pentru faptul ca este fina si usor de baut, ceea ce o face ideala pentru a fi folosita in blenduri pentru a linisti aromele dominante ale cafelelor din alte tari.
Caracteristicile unice ale districtului Narino creeaza un climat exceptional de cultivare a cafelei. Solul vulcanic al regiunii are un procent ridicat de material organic. Cafeaua in Narino creste la altitudini mai mari de 1800 de metri, unde zilele tropicale calde si noptile racoroase lasa boabele sa se dezvolte incet. Este o cafea cu corp mediu, cu o aciditate placuta, fructata, ciocolata cu dulceata de miere si corp neted.
Solul vulcanic din Burundi si aproximativ 1.200 mm de precipitatii pe an creeaza un mediu excelent pentru cultivarea cafelei. Solul vulcanic este bogat in nutrienti, cum ar fi azotul, de care au nevoie plantele de cafea si tinde sa retina bine apa. Cafeaua in Burundi - ca si alte tari din Africa de Est - este adesea spalata dublu si dublu fermentata. Aceasta este o metoda unica de procesare care are ca rezultat profiluri de aroma foarte curate si stralucitoare
Solul vulcanic din Burundi si aproximativ 1.200 mm de precipitatii pe an creeaza un mediu excelent pentru cultivarea cafelei. Solul vulcanic este bogat in nutrienti, cum ar fi azotul, de care au nevoie plantele de cafea si tinde sa retina bine apa. Cafeaua in Burundi - ca si alte tari din Africa de Est - este adesea spalata dublu si dublu fermentata. Aceasta este o metoda unica de procesare care are ca rezultat profiluri de aroma foarte curate si stralucitoare
Cultivarea cafelei de relatie. Relatia cu solul, apa, viata salbatica, cunostintele si oamenii Daterra este prima ferma de cafea din Brazilia certificata Rainforest Alliance si certificata ISO 14001 Masterpieces by Daterra - Aceasta parte a fermei este un laborator in care se testeaza noi metode de procesare a cafelei. Laboratorul este bogat in soiuri noi si neobisnuite, metode de prelucrare, tehnici de uscare si experimente nelimitate. Fiecare cafea are un profil de ceasca unic si are un punctaj de 88