Descopera Unde Ne Poarta Degustarea Acestei Saptamani! Comanda Acum Vinuri ce nu Trebuie sa Lipseasca din Colectia ta.
Soi de struguri: asamblaj de Albarino, Feteasca Regala si Pinot Grigio Continut de alcool: 12.5% Temperatura de servire: 6-8 C Asocieri Gastronomice: peste, fructe de mare, pui Culoare galben cu reflexii verzui, cu o aroma imbatatoare de citruse, mere verzi, iarba cosita. Gust armonios, aciditate echilibrata, postgust fructat de lunga durata.
Soi de struguri: asamblaj de Shiraz, Tempranillo, Merlot, Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra Continut de alcool: 12.5% Temperatura de servire: 6-8 C Asocieri Gastronomice: fructe de mare, peste, salate usoare Vin sec roze din 5 soiuri de struguri Shiraz, Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot, Feteasca Neagra au dat nastere unui vin cu adevarat vivace,cu o aroma splendida de mure, capsuna, coacaza, cu un postgust bine echilibrat si acidetate redusa.
Soi de struguri: asamblaj din Feteasca Neagra si Tempranillo Continut de alcool: 13.5% Temperatura de servire: 12-16 C Asocieri Gastronomice: burger vegetarian, cotlet de porc la gratar, branzeturi maturate Vin rosu sec cu reflexii rubinii,cu aroma de fructe rosii de padure,afine,rodie,cu un post gust fructat taninuri echilibrate.
Soi de struguri: Feteasca Regala Continut de alcool: 13.5% Temperatura de servire: 6-8 C Asocieri Gastronomice: pui, curcan, iepure sau peste gras Culoare galben cu reflexii verzui, aroma bine pronuntata de flori de salcam, pere, gust armonios cu note de mere verzi, aciditate bine echilibrata.
Soi de struguri: asamblaj de Albarino si Sauvignon Blanc Continut de alcool: 13% Temperatura de servire: 6-8 C Asocieri Gastronomice: ceviche, sushi, midii cu sos alb, friptura de pui sau curcan Vin de calitate selectat alb sec, cu reflexii verzui, cu aroma nobila de mere verzi, iarba cosita, flori de camp, cu un post gust de lunga durata, aciditate echilibrata.
Soi de struguri: Pinot Grigio Continut de alcool: 13% Temperatura de servire: 6-8 C Asocieri Gastronomice: ca aperitiv, cu aperitive, peste slab, pizza cu branzeturi Un vin de o eleganta aristocratica. Culoare pala verzuie. Arome proaspete de lime si verbina, aciditate vibranta, gust proaspat, energizant de citrice si mere varatice. Un vin perfect pe timp de vara.
Soi de struguri: Tempranillo Continut de alcool: 13.5% Temperatura de servire: 12-16 C Asocieri Gastronomice: fripturi de porc, rata sau iepure Un vin robust de culoare rubinie cu nuante albastru-violet. Arome intense de toporasi, rodii, tutun fin, cuisoare si piper negru proaspat macinat.
Soi de struguri: asamblaj din Feteasca Neagra, Syrah si Cabernet Franc Continut de alcool: 14,8% Temperatura de servire: 14-16 C Asocieri Gastronomice: preparate pe baza de carne de porc, miel sau vita, burger, paste si pizza cu sos rosu si mezeluri crud uscate, branzeturi dure Armonios, intens si elegant. Primul Rosu, editia 2020 isi etaleaza inca de la inceput amploarea prin note intense de cirese negre, visine coapte, mure si fragi de padure. Tusele saline, condimentele dulci si nuantele de tut
Soiurile Pinot Noir (40%), Feteasca Regala (40%) si Chardonnay (20%) au inzestrat acest Cuvee Prestige Brut cu rafinament, finete si arome care mai de care mai seducatoare, conturand profilul unui spumant ce completeaza excelent momentele speciale. Cuvee-ul fermentat si maturat la sticla minimum 23 de luni pe drojdii fine si imbuteliat in editie limitata captiveaza cu buchetul sau complex, caracterizat de o eleganta aparte, frumos evidentiata de perlajul persistent.
Spumant rose produs dupa metoda clasica cu fermentare si maturare la sticla minim 25 luni. Culoare eleganta rose somon, cu un perlaj fin si persistent.
Dealurile Moldovei ne daruiesc un spumant brut proaspat si vibrant, produs prin fermentare secundara in vase de presiune , o metoda asemanatoare cu cea prin care se produce Prosecco. Soiurile Pinot Noir (75%) si Feteasca Regala (25%) semneaza paleta aromatica a vinului, care obtine astfel nuante complexe, bine echilibrate si evidentiate cu discretie maxima de perlajul fin.
Soi de struguri: Cabernet Sauvignon Continut de alcool: 14% Temperatura de servire: 14-16 C Asocieri Gastronomice: fripturi de vita, porc, miel, branzeturi, mezeluri Domeniile Panciu Grand Riserva reprezinta vinurile obtinute in anii cu cele mai bune recolte, odata in 4-5 ani. Datorita maturarii indelungate la sticla necesita o decantare cu aerare de 20-30min. Un vin rosu rubiniu intens, cu arome de fructe de padure, prune, visine dulci si subtile note de cuisoare.
Soi de struguri: sarba Continut de alcool: 12.5% Temperatura de servire: 6-8 C Asocieri Gastronomice: f ructe de mare, curcan rotisat, paste cu sosuri cremoase tip Carbonara sarba e un soi semi-aromat romanesc omologat in 1972 la statiunea de cercetare viticola Odobesti, obtinut prin hibridarea libera a soiului Tamaioasa Romaneasca. La moment se cultiva doar in zona sudica a Moldovei. Miros: arome de piersic, citrice, trandafir alb, flori de tei si note fine de busuioc pe fundal. Gust: proaspat,
Soi de struguri: Sauvignon Blanc Continut de alcool: 13.5% Temperatura de servire: 6-8 C Asocieri Gastronomice: carne de pui, peste la gratar, fructe de mare Strugurii sortati si culesi dintr-o parcela de pe Dealul Sarbilor sunt responsabili pentru obtinerea unuia dintre cele mai bune sortimente Sauvignon Blanc din istoria podgoriei Panciu. Miros: arome tropicale intense de fructul pasiunii si citrice, cu note finale de flori de soc.
Soi de struguri: Babeasca Neagra Continut de alcool: 13% Temperatura de servire: 12-16 C Asocieri Gastronomice: c arne de curcan si rata, lasagna Bolognese, branzeturi cu arome intense tip Roquefort Babeasca Neagra. Un soi de struguri a carui istorie incepe de pe vremea stramosilor romanilor de azi - geto-dacii. In unele podgorii mai este cunoscut si sub denumirea de Rara Neagra. Miros: arome de fructe rosii in care predomina cele de afine, rodie, cirese negre si visine. Gust: elegant cu o acid