Descopera Unde Ne Poarta Degustarea Acestei Saptamani! Comanda Acum Vinuri ce nu Trebuie sa Lipseasca din Colectia ta.
Soi de struguri: Feteasca Neagra Continut de alcool: 13.7% Temperatura de servire: 14-16 C Asocieri Gastronomice: costite de miel sau porc la gratar cu sos de fructe rosii, T-bone steak maturat, branzeturi tari mature Domeniile Panciu Grand Riserva reprezinta vinurile obtinute in anii cu cele mai bune recolte, odata in 4-5 ani. Datorita maturarii indelungate la sticla necesita o decantare cu aerare de 20-30min.
De culoare rose somon, acest spumant are arome de fructe rosii de padure,cu note fine de violete, un perlaj fin, persistent si un final lung si savuros. Asocieri culinare: Versatil, acest spumant poate pune in valoare toate momentele unei mese, de la aperitiv la desert.
De culoarea aurului alb, spumantul are un caracter floral, o aroma delicata de piersici, pere coapte si migdale, gust proaspat si fructuos, in armonie cu o cremozitate atragatoare, perlaj foarte fin si persistent, final vibrant si prelung. Asocieri culinare: Poate fi servit ca aperitiv, cu diferite gustari, carne alba sau poate acompania deserturi pe baza de fructe.
Vinul are o culoare galben verzui. Aromele intense de piersici bine coapte, pepene galben, banana si ananas sunt bine sustinute de structura robusta, dar totodata fina. Caracterul fructuos al vinului este frumos completat de notele de vanilie aduse de fermentarea si maturarea in baricuri de stejar frantuzesc. Finalul este lung, echilibrat si foarte complex in arome.
Vinul are arome evidente de fructe galbene bine coapte aduse de Chardonnay, completate cu nuante de piersici si fructe tropicale ale soiului Viognier. Finalul lung, usor floral si mineral, aduce aminte de delicatetea soiului Feteasca Alba. Asocieri culinare: Se serveste cu salate, fructe de mare sau preparate din carne de pasare, dar poate fi si un excelent aperitiv.
De un rosu violet intens cu nuante rubinii, vinul aduce o explozie de arome de fructe negre si rosii bine coapte, completate cu note de ciocolata neagra, ardei rosu si piper. Gustativ, acesta are o structura robusta si echilibrata. Taninurile blande, frumos armonizate cu fructuoazitate si notele discrete de vanilie dau volum si eleganta vinului.
De un rubiniu , violaceu, intens, vinul ne incanta cu arome ce amintesc de fructele proaspat culese, afine, coacaze negre si rosii. In gust si postgust, notele savuroase de fructe negre sunt completate cu cele de vanilie si condimente. Structura robusta, dar totodata fina este un deosebit suport al aromelor si ii confera vinului lungime si eleganta. Asocieri culinare: Se poate asocia cu carne de vita sau vanat la gratar, miel, branzeturi si paste cu sos de rosii.
Un vin complex cu arome de mure, prune uscate si vanilie imbinate armonios cu note delicate de condimente si menta. Vinul va continua sa se dezvolte in sticla in urmatorii 5 ani, daca va fi pastrat in conditii adecvate. Asocieri culinare: Preparate din carne rosie si vanat, retete condimentate sau branzeturi maturate.
Un vin deosebit cu intense arome de piper negru si piper rosu, afine suculente si coacaze negre coapte, nuante de eucalipt si note discrete de vanilie provenite de la lemnul de stejar.
Deschizatorul de vin inteligent Valenze va va scuti de procesul obositor de deschidere a sticlelor de vin odata pentru totdeauna. Acest dispozitiv nu are butoane, deci nu veti avea probleme cu deschiderea sticlei. Asezati sticla pe verticala, aplicati tirbusonul pe sticla si, in cateva secunde, umpleti-va paharele cu vinul preferat! Contine: Tirbuson automat, Aerator, Capac cu Vaccum, Cutit pentru taierea foliei
Un spumant metoda traditionala, bogat, fructat si elegant, care uimeste prin prospetime, potrivit pentru orice ocazie speciala. Struguri recoltati mai devreme decat in alti ani pentru a mentine prospetimea si o aciditate buna. Culoare galben pai, cu reflexii luminoase si verzui. Perlaj foarte fin, persistent si cremos. Nas fructat cu note de mar necopt, piersici able si alune. Gust fructat, proaspat si placut, completat de textura perlata eleganta.
Un vin spumant elegant si complex, care se afla intr-o constanta evolutie, datorita contactului permanent cu drojdiile. Nasul dezvaluie note elegante de cirese si flori albe. Pe palat, bulelele delicate si crocante sunt in echilibru armonios cu complexitatea soiului Pinot Noir, conferindu-i o textura uimitoare si interesanta.
Vin spumant rotund si expresiv. Nasul prezinta note intense de cirese si iasomie. Palatul este, echilibrat si armonios, cu o textura uimitoare data de aciditatea ridicata si complexitatea soiului Pinot Noir. Culoare galbuie si perlaj foarte fin. Arome de glicina, mar verde si menta, sustinute de o mineralitate excelenta si o aciditate vibranta.
Interpretare eleganta si senzuala a soiului Pinot Noir, atragator, perfect pentru a fi savurat cu persoane dragi. Arome de trandafir si zmeura si o aciditate exploziva. Culoare roz pal si perlaj fin. Mirosul este floral cu note de violete si iasomie. La gust este delicat si proaspat, cu arome de suc de rodie si coacaze. Cremos si elegant la final.
Iti mai amintesti racoarea ploilor de vara, mirosul trandafirilor in floare sau cel al busuiocului uscat la grinda? Iti mai amintesti gustul cireselor zemoase de Mai sau pe cel al fragutei de padure? Te toate acestea am incercat sa le aducem cu ocazia noului vin rose Primul. Asociera dintre Busuioaca neaosa si Pinot Noir fac din acest vin rose o calatorie a simturilor prin tot ceea ce inseamna vara. Totusi nascut intr-o zona racoroasa a Romaniei, la Husi, aduce in pahar prospetime, eleganta si echilibru i