Ingrediente: sfecla de zahar . provin din agricultura ecologica Demeter. Pentru siropul nostru de sfecla de zahar Bauckhof, folosim materii prime Demeter care nu sunt produse doar intr-o cultura biologica controlata, ci intr-o cultivare regionala biodinamica. Ingrasaminte organice si plante medicinale promoveaza in special fertilitatea naturala si vitalitatea pamantului si a plantelor. Utilizare: Folositi ca o crema tartinabila, la clatite, pentru a indulci toate produsele lactate, pentru deser
Ingrediente: fulgi de ovaz integrali , fara gluten. provin din agricultura ecologica. Baza ideala pentru cerealele dvs. preferate, de exemplu, fructe cu coaja lemnoasa, fructe, bucati de ciocolata la care adaugati lapte sau iaurt pentru un inceput de zi. Dar, de asemenea, pentru gatit sau pentru coacere se pot folosi fulgii de ovaz. Ovazul pentru fulgii nostri bio controlati fara gluten este cultivat si prelucrat fara contaminare cu gluten. Analizam fiecare lot din laborator pentru eliberarea de glu
Ingrediente: fulgi integrali de ovaz , fara gluten 81%, fructe de padure 19% (coacaze , bucati de mure ,bucati de afine , bucati de capsuni , bucati de zmeura ). provin din agricultura ecologica. provin din agricultura ecologica Demeter(81%). Amestec de fulgi de ovaz bio fara gluten pentru prepararea unui terci de ovaz cald. Mic dejun cu puterea fructelor de padure, neindulcit si fara stafide. Terciul de ovaz cu fructe de padure FARA GLUTEN este prelucrat special pentru a obtine fulgi de ovaz.
Ingrediente: fulgi de ovaz integrali fara gluten 85,7%, bucati de mere 14%, scortisoara 0,3%. provin din agricultura ecologica, provin din agricultura Demeter. Amestec de fulgi de ovaz bio fara gluten pentru prepararea unui terci de ovaz cald. Ovaz bio, mere taiate manual si un iz de scortisoara. Neindulcit. Ovazul este prelucrat special pentru a obtine fulgi de ovaz. De aceea, terciul nostru fierbinte este usor si rapid de pregatit si are o consistenta optima. Ovaz fara gluten Ovazul ac
Ingrediente: fulgi de ovaz integrali fara gluten 83%, fulgi de ciocolata 12%, (zahar brut din trestie de zahar , masa de cacao , unt de cacao , emulgator: lecitina de floarea soarelui ), bucati de boabe de cacao 3%, quinoa expandata 1,5%, amarant expandat 0,5%. provin din agricultura ecologica, provin din agricultura Demeter. Amestec de fulgi de ovaz bio fara gluten pentru prepararea unui terci de ovaz cu ciocolata calda. Ovazul ecologic este prelucrat special pentru a obtine fulgi de ovaz. D
Ingrediente: porumb 90%, zahar brut din trestie de zahar , sirop de orez , sare de mare. provin din agricultura ecologica, provin din agricultura ecologica Demeter. Fulgi de porumb bio obtinuti in mod traditional din materie prima Demeter, extra crocante - chiar si in laptele sau bauturile din cereale. Porumbul pentru aceast produs provine din cultivarea biodinamica (DEMETER). Acest produs este controlat fara gluten. Ideal pentru micul dejun cu lapte, suc, quark, iaurt. Sau, pur si simplu,
Ingrediente: faina din spelta 44%, zahar brut de trestie , bucatele de ciocolata amaruie 15% (zahar brut de trestie , masa de cacao , unt de cacao , emulgator: lecitina de floarea-soarelui ), amidon de porumb , pudra de cacao 4,5%, praf de copt (agent de coacere: bicarbonat de sodiu, acidifienti: monopotasiu, amidon de porumb ), vanilie , sare de mare. provin din agricultura ecologica, provin din agricultura Demeter (74%). Cel mai bun lucru la o briosa este ca nu este o prajitura. O briosa este
Ingrediente: amidon de porumb , faina de orez , faina integrala de mei , faina integrala de orez , agent de ingrosare: xantan. provin din agricultura ecologica. Amestec de faina BIO fara gluten pentru toate produsele de patiserie mixte, aluaturide biscuiti si aluaturi fragede. Acest produs bio este certificat fara gluten. Macinam faina bio pentru prajituri in moara BauvkHof certificata fara gluten. Aceasta reteta ingenioasa a necesitat o munca de dezvoltare pentru a rezolva perfect combinatia de f
Ingrediente: faina de castane . provine din agricultura ecologica. Faina de castane bio FARA GLUTEN poate inlocui 20% din faina obisnuita. Perfect pentru coacerea painii, a prajiturilor si a produselor de patiserie! Faina de castane bio este o adevarata specialitate printre fainurile speciale. Faina se obtine din castanul dulce. In laboratorul nostru de mori fara gluten, fiecare lot este analizat pe larg pentru a garanta ca este fara gluten. Cu faina de castane organica, testarea senzoriala este,
Ingrediente: faina integrala de orez . provine din agricultura ecologica Demeter. Faina integrala de orez bio FARA GLUTEN este macinata in moara noastra speciala fara gluten cumparata de la armata elvetiana ce poate gestiona pana la 18 tone pe zi si macina doar faina fara gluten. Este amplasat intr-o cladire separata, astfel incat sa putem preveni orice contaminare a produselor care contin gluten. Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laboratorul producatorului
Ingrediente: faina de porumb . provine din agricultura ecologica Demeter. Faina de porumb bio fara gluten de la Bauckhof este de cea mai buna calitate ecologica. Macinam faina de porumb organic Bauckhof direct in moara Bauckhof. Porumbul nu contine gluten in mod natural si nu este macinat in moara principala, ci intr-o moara separata fara gluten. Aici, maestrii nostri morari proceseaza numai tipuri de cereale fara gluten. Dupa macinare, fiecare lot este analizat in laboratorul de macinare pentru a
Ingrediente: faina integrala de mei brun . provin din agricultura ecologica. Macinam meiul bio integral direct in moara Bauckhof. Mei maro este considerata o forma salbatica de mei si este macinat pentru faina impreuna cu pleava si coaja. Meiul maro nu contine gluten in mod natural. Ne asiguram ca ramane asa cu analize extinse in laboratorul morii fara gluten. Faina bio de mei maro poate fi utilizata intr-o mare varietate de bauturi si feluri de mancare. In retetele de paine, pana la 20% din faina
Ingrediente: faina de naut . provin din agricultura ecologica. Macinam faina de naut bio direct in moara Bauckhof din naut prajit. In moara noastra fara gluten, morarii au nevoie de o multime de cunostinte si experienta de specialitate pentru a transforma intotdeauna varietatea colorata a diferitelor boabe intr-o calitate uniforma a fainii. Un naut se comporta foarte diferit in timpul procesului de macinare ca un bob de orez sau un miez de hrisca bio. Cu toate acestea, marimea optima a boabelor si c
Ingrediente: fulgi integrali de orez , faina de orez , fulgi integrali de mei , extrudat de porumb (faina de orez integral , faina de porumb , sare de mare), faina de porumb , fulgi de tomate 3% (pasta de tomate concentrata 3%, amidon de porumb ), bucati de tomate 3,5%, sare, ceapa , busuioc 0,4%, pastarnac , ulei de masline , morcovi , curcuma , piper . provin din agricultura ecologica. Mix pentru burger cu tomate si busuioc FARA GLUTEN este cel mai recent din gama de burgeri Bauckhof. Cand am p
Ingrediente: faina integrala de orez , amidon de porumb , faina de orez , praf de copt (carbonat hidrogenat de sodiu), acidifiant: tatrat de monopotasiu, amidon de porumb ), tarate de psyllium macinate , sirop de orez pudra , aluat de quinoa pudra (faina de quinoa , faina de orez ), sare de mare. provin din agricultura ecologica. Mix de faina pentru pizza bio FARA GLUTEN este facut din faina de orez integrala. Macinam materiile prime in moara fara gluten pentru a evita contaminarea cu cereale care co