Ingrediente: pulbere de turmeric(curcuma) (Curcuma longa) Poate conține urme de: alune, arahide, migdale, nuci, semințe de susan, muștar, gluten. Curcuma este un condiment important in India. Este un condiment caracteristic, se utilizează în principal pentru colorare. În India se foloseşte la aproape orice fel de mâncare, cu carne sau vegetariana. Se poate adaugă în lintea fiarta, în cartofi sau în orez. Curcuma (Turmeric) pulbere are o aromă minunată lemnoasă și este ideală pentru a aroma Dals, leg
Susanul este unul dintre cele mai vechi condimente. Era una dintre principalele plante cultivate şi în grădinile suspendate ale Babilonului. Babilonienii foloseau seminţele de susan pentru a prepara prăjituri, dulciuri, alcool şi vin.Culoarea susanului variază de la alb-crem la negru, sunt în special folosite în bucătăria asiatică. Sunt bogate în fibre, proteine, carbohidraţi, minerale, precum în calciu, fosfor, potasiu, magneziu, zinc, fier, sodium, vitamina E, lecitina şi niacina. Are funcţii de detoxif
Cantitate netă: 250 g Ingrediente: 100% cafea verde măcinată Arabica, crudă, nefermentată. Cafeaua verde este produsă din boabe de cafea proaspătă, neprelucată termic. Boabele de cafea verde au un conținut ridicat de acid clorogenic care pot fi un ajutor în reglarea metabolismului, accelerarea arderilor. Mod de preparare: Se poate prepara in filtrul de cafea sau în espressor, ca și infuzie. Se toarnă 250 ml de apă fierbinte peste 2-3 lingurițe de cafea măcinată și se lasă la infuzat 4-5
Ingrediente: pulbere de turmeric(curcuma) (Curcuma longa) Poate conține urme de: alune, arahide, migdale, nuci, semințe de susan, muștar, gluten. Curcuma este un condiment important in India. Este un condiment caracteristic, se utilizează în principal pentru colorare. În India se foloseşte la aproape orice fel de mâncare, cu carne sau vegetariana. Se poate adaugă în lintea fiarta, în cartofi sau în orez. Curcuma (Turmeric) pulbere are o aromă minunată lemnoasă și este ideală pentru a aroma Dals, leg
Gel cu conținut de 4 plante medicinale, cu efect vitalizant și regenerant. Soluție pentru tratarea problemelor de uzură osoasă și de sclorozare, cu efect de curățare profundă. Poate contribui la reducerea inflamațiilor și la relaxarea muschilor rigizi. Mod de intrebuințare: Se aplică pe suprafața dorită și se masează ușor în piele. Numai pentru uz extern. A nu se folosi pe răni deschise, în jurul ochilor, gurii și mucoaselor.
ngrediente: ulei de in (Linum usitatissimum) Ulei de In (Linum usitatissimum), obţinut din seminţe de in. Sunt presate la rece prin mijloace fizice, fără a se folosi solvenţi. Uleiul de In este o sursa bogata, naturala de Omega 3. Anticolesterol, are efect pozitiv asupra tensiunii arteriale, are actiune antiinflamatoare, cardioprotectoare si de reducere a grasimilor din sange. Poate fi eficient in reglarea tranzitului intestinal. Extern: - are efect calmant si cicatrizant, poate fi folosit in c
INGREDIENTE : ulei de nucă (Juglans Regia) 100 % pur. Uleiul de nucă (Juglans Regia) este 100% natural, se obţine din miezul de nucă prin presare la rece. Uleiul de nucă conţine Omega 3 (acid linolenic), Omega 6 (acid linoleic) şi Omega 9 (acid oleic). Componenţi principali : acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid linolenic. Uleiul de nucă are un continut foarte bogat de acizi grasi polinesaturati, acid linoleic, linolenic, oleic si putini acizi grasi saturati (palmitic si s
Cel mai valoros este uleiul din sâmburi de struguri presat la rece, care păstrează calitățile benefice organismului nostru și trebuie consumat crud , pe când cel rafinat pe care îl găsim în magazine se poate folosi la gătit și prăjit. Uleiul presat la rece se consumă ca atare, sau în alimente neprocesate termic gen: salate, sosuri etc. Uleiul presat la rece din sâmburi de struguri conține: acid oleic, acid linoleic, acid linolenic, vitamina E, F, resveratrol, cupru, seleniu, zinc etc. Propr
Se poate consuma zilnic max. 20-25 gr. cu multă apă. Inul este o plantă utilizată pe scară largă. Este cultivată pentru semințe, consumate ca atare sau transformate în ulei, dar este cunoscută și ca materie primă în industria textilă. Consumul de semințe de in poate reduce, de exemplu, riscul de diabet, boli cardiovasculare, artrita, osteoporoza etc.; sunt cea mai importantă sursă vegetală de acid alfa-linoleic cu rol important în scăderea nivelului colesterolului rău ; sunt bogate în fibre insolubile,
Ingrediente : glicerina vegetală, puritate 99,5%. Se poate adăuga ca ingredient în compoziții cosmetice ( șampoane, geluri de duș, creme și loțiuni pentru față și pentru corp, balsamuri de buze) în concentrație de până la max. 10%.
Glicerină vegetală Ingrediente : glicerina vegetală, puritate 99,5%. Se poate adăuga ca ingredient în compoziții cosmetice ( șampoane, geluri de duș, creme și loțiuni pentru față și pentru corp, balsamuri de buze) în concentrație de până la max. 10%.
Vaselină albă 100g INGREDIENTE : vaselină albă (vaselinum album) Se poate folosi ca ingredient de bază la prepararea cremelor sau ca și cremă hidratantă pentru ten și pentru buze, cremă pentru mâinile uscate, călcâiele crăpate, sau ca demachiant. Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură. Uz extern. Produs natural, nu conține conservanți.
Susanul este unul dintre cele mai vechi condimente. Era una dintre principalele plante cultivate şi în grădinile suspendate ale Babilonului. Babilonienii foloseau seminţele de susan pentru a prepara prăjituri, dulciuri, alcool şi vin.Culoarea susanului variază de la alb-crem la negru, sunt în special folosite în bucătăria asiatică. Sunt bogate în fibre, proteine, carbohidraţi, minerale, precum în calciu, fosfor, potasiu, magneziu, zinc, fier, sodium, vitamina E, lecitina şi niacina. Are funcţii de detoxif
Sare de Himalaya, neiodată - 100% natural, fără aditivi sau conservanţi. Sarea se extrage prin metode tradiţionale din minele din regiunile Muntilor Himalaya, dintr-o zonă neatinsă şi nepoluată. Sarea de Himalaya conţine clorura de sodiu, 84 de minerale şi oligoelemente. Ţara de origine: Pakistan Sare roz de Himalaya (fină grunjoasă) Sarea roz de Himalaya este extrasă prin metode tradiţionale din minele din munții Himalaya din Pakistan. Culoarea sa se datorează conținutului de oxid de fier și
Sare Roz de Himalaya Fină - 500 g Sare de Himalaya, neiodată - 100% natural, fără aditivi sau conservanţi. Sarea se extrage prin metode tradiţionale din minele din regiunile Muntilor Himalaya, dintr-o zonă neatinsă şi nepoluată. Sarea de Himalaya conţine clorura de sodiu, 84 de minerale şi oligoelemente. Ţara de origine: Pakistan Sare roz de Himalaya (fină grunjoasă) Sarea roz de Himalaya este extrasă prin metode tradiţionale din minele din munții Himalaya din Pakistan. Culoarea sa se