Naut intreg - 500 g Herbavit. Gramaj: 500 g. Ingrediente: boabe uscate de naut (Cicer arietinum). Se poate prepara in diferite moduri: fierte, coapte, prajite sau macinate. Este folosit ca atare ca si garnituri sau ca si ingredient in diferite retete: salate, supe, humus, falafel, pilaf, etc. Mod de preparare: Nautul se spala bine si se lasa la inmuiat timp de 10-12 ore in cantitate dubla de apa, apoi se scurge si se pune la fiert timp de aprox. o ora sau pana este suficient de fiert. Informatie nutrition
Ulei din samburi de struguri presat la rece Ulei din samburi de struguri, se obtine prin presarea la rece a acestora. Este 100% pur fara adaos. Calitatile sale nutritive sunt foarte valoroase, contine acizi grasi saturate aprox. 11%, acizi grasi mononesaturate 16-20% si polinesaturate 68-75%. Este un ulei cu un puternic rol antioxidant, contribuind la mentinerea elasticitatii vaselor de sange si la scaderea nivelului colesterolului. Ajuta de asemenea la prevenirea hipertensiunii arteriale. Are
Faina din seminte de struguri 500g Herbavit Ingrediente: faina din seminte de struguri BIO, nu contine gluten. Faina din seminte de struguri Bio este obtinuta dupa extractia uleiului presat la rece. Mai tarziu trece printr-un proces special de macinare, care ajuta la pastrarea tuturor proprietatilor nutritive ale fainii. Contine o cantitate importanta de fibre si minerale, precum calciu, fier, zinc, vitamina E. etc si contine cantitati importante de antioxidanti. Se poate folos
Anasonul stelat are o aroma puternica, dulceaga. Fructele unui copac vesnic verde, care ajunge pana la 8 metri inaltime si traieste 100 de ani, acest anason are o forma stelara, cu raze asimetrice, din interiorul stelei sunt semintele. Desi nu seamana si nu este acelasi ca anasonul, anasonul stelat poarta acelasi nume, deoarece au mirosuri asemanatoare. Anasonul stelat are insa un gust mai puternic, ascutit si profund, este dulce la gust si placut, putin picant. Nu se foloseste in cantitati mari. Se simte
ingrediente: boia de ardei dulce obtinut din Capsicum annum L. Se poate folosi la condimentarea diferitelor preparate precum: supe, sosuri, garnituri, branzeturi si preparate din carne. Nu se adauga in grasmie fierbinte sau direct pe gratar. Poate contine urme de: migdale, alune, arahide, nuci, mustar, seminte de susan, gluten. Tara de origine: China
Boabele de mustar sunt utilizate in principal pentru calirea Dals-ului si legumelor, si au un gust picant.Ele sunt ingredientul principal al muraturilor indiene pe baza de ulei, indiferent daca sunt intregi sau zdrobite Mustarul brun este folosit la mancarurile foarte picante precum cele din bucataria indiana. Sub forma de seminte, poate fi folosit drept condiment ca atare, se adauga la muraturi, si la marinate.Mustarul nu este important doar pentru gustul lui, ajuta si digestia, amelioreaza inflamatiil
Usturoiul are un gust puternic si iute, dar la gatit acesta se atenueaza. Se poate folosi ca si condiment pentru supe, carne si preparate vegetale, ori de cate ori este necesar usturoiul proaspat.
Ingrediente: sare, coriandru, mustar, extract de sfecla, schinduf, piper negru, pulbere de ceapa, scortisoara, usturoi, chimen, nucsoara, ghimbir, cardamom, cuisoare, boia de ardei, chili (ardei iute), telina, extract de condimente, frunze de dafin, coloranti naturali (extract din boia de ardei, extract de turmeric, oxid de fier rosu), ulei de lamaie, acid citric, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu). Alergeni: contine mustar, telina. Poate contine urme de: migdale, seminte de susan, gluten. Pentru a-
Este un indulcitor natural de origine vegetala, care se gaseste in forma naturala in multe plante, fructe , legume, cereale sau scoarta unor copaci, de exemplu in mesteacan . Are o dulceata asemanatoare cu cea a zaharului, avand insa continut mai scazut de energie, cu aproape 40 mai putine calorii.
Gel balsam de cal relaxant: Produs cu efect calmant, relaxant si racoritor, care ingrijeste eficient muschii obositi datorita extractelor de plante medicinal.
Bulgurul este obtinut din diferite tipuri de boabe de grau, fiert, uscat si apoi zdrobit. Se foloseste ca atare ca si garnituri sau ca si ingredient in diferite retete: tabbouleh, kibbeh, supe, pilaf. Se gateste similar cu orezul sau cuscusul (o parte de bulgur cu trei parti de apa se pun la fiert). Contine gluten. Timp de fierbere: aproximativ 10 min.
Informatie nutritionala: Valori medii 100gr Valoare energetica: 1407kl 336kcal Grasimi 31.g -Din care: acizi grasi saturati 0.06 g Glucide: 69.3g -Din care: Zaharuri 0.6g Proteine 12.6 g Fibre 5.9g Sare 0.1g
Pentru asimilarea acestora, este indicat sa le rasniti sau sa le hidratati inainte de a le consuma. Imbunatatesc digestia si previn constipatia datorita bogatiei de fibre din continutul lor, scad colesterolul si nivelul zaharului din sange si ofera senzatie de satietate, fiind un bun aliat in mentinerea greutatii corporale. Se pot adauga in cereale cu lapte sau in sucuri naturale la micul dejun, sau ca ingredient in supe, chiftele, salate sau produse de panificatie, flax.
Pentru asimilarea acestora, este indicat sa le rasniti sau sa le hidratati inainte de a le consuma. Imbunatatesc digestia si previn constipatia datorita bogatiei de fibre din continutul lor, scad colesterolul si nivelul zaharului din sange si ofera senzatie de satietate, fiind un bun aliat in mentinerea greutatii corporale. Se pot adauga in cereale cu lapte sau in sucuri naturale la micul dejun, sau ca ingredient in supe, chiftele, salate sau produse de panificatie, flax.
Uleiul de cocos virgin obtinut din fructe proaspete de cocos prin presare la rece pentru a nu isi pierde calitatile. Este 100 pur fara aditivi,nu contine colesterol,are un continut ridicat de acid lauric. Uleiul de cocos se solidifica sub 25C,sub aceasta temperatura devine alb.