**Quinoa 500gr - Herbavit** Quinoa este un superaliment cu o valoare nutritivă excepțională, iar pachetul de 500 de grame de la Herbavit este alegerea perfectă pentru cei care doresc să îmbogățească dieta zilnică cu ingrediente sănătoase și versatile. Această pseudocereală, originară din regiunile înalte ale Anzilor din America de Sud, este renumită pentru conținutul său bogat în proteine, fibre și minerale esențiale, fiind considerată un aliment complet și ideal pentru vegetarieni și vegani. Quinoa poa
Faina este obtinuta din seminte de dovleac dupa extractia uleiului presat la rece. Are un continut redus de grasimi si un continut ridicat de proteine. Ideal pentru vegetarieni sau in diete raw-vegan. Se poate utiliza ca ingredient alimentar pentru produse de panificatie si de cofetarie. Se poate adauga in iaurt.
Uleiul de In este o sursa bogata, naturala de Omega 3. Anticolesterol, are efect pozitiv asupra tensiunii arteriale, are actiune antiinflamatoare, cardioprotectoare si de reducere a grasimilor din sange. Poate fi ficient in reglarea tranzitului intestinal. Proprietati terapeutice: antiinflamator, antihemoroidal, antitusiv, antihelmitic, emolient, laxativ. Uz intern: - adjuvant in inflamatiile tractului digestiv; - ajuta in caz de dispepsie, constipatie si hemoroizi; - cu ac
Ingrediente: chimen, coriandru, cardamom, cuisoare, nucsoara , ardei iute , nucsoara , piper , fenicul si frunze de dafin folosit traditional in bucataria indiana, presarati la prepararea mancarurilor. Puteti adauga si in sosuri sau maioneze. Gramaj: 100g
Ulei esential de Anason - 10 ml Herbavit 100 % pur fara adaos. Mod de utilizare: Masaj: 4-6 picaturi de ulei esential incorporat intr-un ulei vegetal. Baie: 5-10 picaturi in apa de baie. Aromaterapie: 3-5 picaturi amestecat cu apa. INGREDIENTE: ulei esential de anason stelat (illicium verum ) -are note de varf specifice de lemn dulce si tonuri picante, se poate combina cu uleiuri esentiale de:cedru,lamaie, menta etc. Proprietati: antiseptic, antifungic, antibacterian, antiinflamator, analgezic
Uleiul de jojoba este de fapt o ceara lichida care se obtine prin presarea la rece a semintelor. Uleiul pur de jojoba are o culoare galben-aurie cu miros specific de nuca, pe cand cel rafinat este transparent si lipsit de miros. Uleiul de jojoba are termen de valabilitate indelungat, deoarece nu contine trigliceride care sa contribuie la oxidarea si rancezirea uleiului. Antialergic: Are continut ridicat de vitamina E, protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi.Poate fi folosit si de persoanele
Uleiul de macese imbunatatirea elasticitatii tenului, ajuta prevenirea ridurilor, renumit pentru atenuarea cicatricilor. Promoveaza cresterea nivelului de colagen si elastina. Contribuie cu succes la tratarea pielii imbatranite prematur sau a tenului cu probleme. Aplicarea sa continua ajuta efectiv la atenuarea cicatricilor si ridurilor, precum si la prevenirea imbatranirii, permitand eliminarea petelor. Antioxidant, bogat in vitamina C. Se obtine prin presarea la rece a samburilor de macese. Are un co
Are gust intepator ,foarte iute, poate fi folosit la preparate culinare din carne, legume sau in sosuri, salate, oua, paste, pizza pentru a oferi un gust picant alimentelor. Se utilizeaza si pentru prepararea sosului de tip Tabasco.
Ingrediente: boabe de muștar galben Sinapis alba . Muștarul galben nu are miros, dar are un gust înţepător, picant, mai ales când semințele sunt pisate sau amestecate cu apă. Aroma lor este și mai intensă când boabele sunt prăjite. Este folosit pentru obținerea pastei de muștar, pentru prepararea murăturilor, se adaugă în diverse preparate din carne, în marinate de pește, în sufleuri de legume, în diferite sosuri, salate.
Se poate întrebuința la condimentarea diferitelor preparate culinare: supe, ciorbe, zarzavaturi, paste, salate, murături. Se poate folosi și la prepararea sarmalelor. Pentru a-si păstra prospeţimea şi aroma se va păstra într- un recipient bine inchis, într-un loc uscat si răcoros. Poate conține urme de: Migdale, alune, arahide, nuci, seminte de susan. Cimbrul își are originile pe țărmurile europene ale Mării Mediterane și este unul dintre cele mai importante condimente utilizate în bucătăria mediteran
Informatie nutritionala: Valori medii 100g Valoare energetica: 2468kj 590kcal Grasimi: 52.50g -Din care: acizi grasi saturati: 3.95g acizi mononesaturati: 33.41g acizi grasi polinesaturati: 12.36g Glucide: 18.67g -Din care: zaharuri: 4.63g Fibre: 9.9g Proteine: 21.40g Sare: 0.001g Contine migdale Poate contine urme de migdale,seminte de susan.
Bicarbonat de sodiu Ingrediente: Bicarbonat de sodiu. Tară de origine: Germania. Prezentare: 500 g.
Ingrediente :Turmeric, schinduf, făină de porumb, cuișoare, sare, chimion și piper cayenne. Amestec de condimente aromatice, tip Curry Madras care se poate utiliza pentru diferite mâncăruri indiene autentice cu curry Poate fi folosit pentru marinarea cărnii de pui, porc, vită sau peşte. Se poate adăuga în diferitele preparate culinare: sosuri, supe, orez sau în legume. Curry-ul este un amestec de condimente galben închis spre portocaliu cu un gust specific. Praful de curry a fost inventat de către co
Delicioase si hranitoare, migdalele crude reprezinta gustarea perfecta mai ales atunci cand esti stresat si obosit. Iar beneficiile consumului migdalelor nu se opresc aici: ele protejeaza inima, creierul si stimuleaza imunitatea. Vitamina E, vitamine din complexul B, acizi grasi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, fier, calciu, acid folic, proteine si fibre. Toti acesti nutrienti valorosi se gasesc in componenta migdalelor. Beneficii: Reduc riscul de infarct Ne feresc de infectii Favor
MIGDALE -Crude Conține: Migdale Poate conține urme de: alune, arahide, nuci, semințe de susan. Informație nutrițională Valori medii: Per 100 g Valoare energetica 2423 kJ 579 kcal Grasimi 49,93 g Din care: Acizi grasi saturati 3,8 g Glucide 21,55 g Din care: Zaharuri 4,35 g Fibre 12,5 g Proteine 21,15 g Sare 0,001 g A se păstra la loc uscat şi răcoros.