Bicarbonat de sodiu Ingrediente: Bicarbonat de sodiu. Tara de origine: Germania. Prezentare: 500 g.
Amestec de condimente aromatice, tip cu Curry Madras care se poate utiliza pentru diferite mancaruri indiene autentice cu curry. Poate fi folosit pentru marinarea carnii de pui, porc, vita sau peste. Se poate adauga in diferitele preparate culinare : sosuri, supe, orez sau in legume.
Informatie nutritionala: Valori medii 100g Valoarea energetica: 2468kl 590kcal Grasimi: 52.50g -Din care: acizi grasi saturati: 3.95g acizi grasi mononesaturati: 33.41g acizi grasi polinesaturati: 12.36g Glucide: 18.67 -Din care: zaharuri: 4.63g Fibre: 9.9g Proteine: 21.40g Sare: 0.001g Contine migdale. Poate contine urme de: alune, arahide, nuci, seminte de susan.
Informatie nutritionala : Valori medii 100g: -valoare energetica : 534kcal 2234kJ -grasimi : 42.16 g din care: -acizi grasi saturati : 3.66 g -acizi grasi mononesaturati : 7.52 g -acizi grasi polinesaturati : 28.73 g
Ulei de canepa 100 pur, obtiunut prin presarea la rece a semintelor, fara aditivi. Are un continut ridicat de acizi grasi esentiali poli-nesaturati de omega 3 si omega 6. Metoda de obtinere: prin presarea la rece a semintelor. Componenti principali: acid linoleic, acid alfa linoleic, acid oleic, acid palmitic, acid gamma linoleic, acid stearic.
Ulei de canepa 100 pur, obtinut prin presarea la rece a semintelor, fara aditivi. Are un continut ridicat de acizi grasi esentiali poli-nesaturati de omega 3 si omega 6. Metoda de obtinere: prin presarea la rece a semintelor. Componenti principali: acid linoleic, acid alfa linoleic, acid oleic, acid palmitic, acid gamma linoleic, acid stearic.
Ulei de avocado (Persea Americana), obtinut prin presarea la rece a pulpei de avocado. Poate contine sedimente. Componenti principali: acid oleic, acid palmitic, acid linoleic, acid palmitoleic.
Ulei de Chimen Negru . Presat la rece. Uleiul este obtinut prin presare la rece a semintelor de Chimen Negru, dupa care se filtreaza. Componenti principali: acizi grasi: acid palmitic, acid oleic, acid linoleic, acid eicosadienoic.
Informatie nutritionala;Valori medii 100g Valoare energetica: 373kcal 1570kj Grasimi: 6.9g -Din care: acizi grasi saturati 1.1g Glucide: 68.1g -Din care: zaharuri: 1.3g Fibre: 13.2g Proteine: 7.2 g Sare: 0g
Gel racoritor, calmant ?i hidratant, con?ine extract din frunze de Aloe Vera in concetra?ie de 93%.
Informatie nutritionala: Valori medii 100g: Valoare energetica - 246kcal 1029kj Grasimi - 7g Din care: acizi grasi saturati - 1.32g Glucide - 66.22g Din care: zaharuri - 1.45g Proteine - 17.30g Fibre - 15.4g Sare - 4mg Poate contine urme de: migdale, alune, arahide, nuci, seminte de susan, gluten.
Semintele de chia sunt una dintre cele mai bogate surse vegetale de acizi grasi esentiali Omega 3. Este o sursa excelenta de fibre si proteine. Semintele au un gust neutru si miros natural. Semintele chia pot fi folosite si la prepararea prajiturilor, biscuitilor. Poate contine urde de: migdale, alune, arahide, nuci, seminte de susan.
Informatie nutritionala: -valoare energetica: 2423kj 579 kcal -grasimi: 49.93 g din care: -acizi grasi saturati: 3.8 g -acizi grasi mononesaturati: 31.55 g -acizi grasi polinesaturati: 12.32 g -glucide: 21.55 g din care zaharuri: 4.35g - fibre: 12.5 g - proteine: 21.15 g - sare: 0.001 g
Informa?ie nutri?ionala Valori medii: Per 100 g Valoare energetica 2423 kJ 579 kcal Grasimi 49,93 g Din care: Acizi grasi saturati 3,8 g Glucide 21,55 g Din care: Zaharuri 4,35 g Fibre 12,5 g Proteine 21,15 g Sare 0,001 g
Faina din seminte de struguri este obtinuta dupa extractia uleiului presat la rece .Mai tarziu trece prinr-un proces special de macinare, care ajuta la pastrarea tuturor proprietatilor nutritive ale fainii. Se poate folosi ca aditiv in diferite alimente cum ar fi: paine, produse de patiserie, pizza, etc. Nu altereaza aroma finala a produsului, deoarece are gust neutru, are o valoare calorica foarte scazuta, fiind indicat in alimentatia sanatoasa.