Semintele de Chia sunt una dintr cele mai bogate surse vegetale de acizi grasi esentiali Omega 3. Este o sursa excelente de fibre si proteine. Semintele de Chia au un gust neutru si miros natural.
Faina de migdale are un gust deosebit, poate fi folosita pentru prepararea unor unor deserturi si dulciuri. Ideal pentru copt, se poate utiliza pe scara larga pentru produse de panificatie. Se poate amesteca cu alte fainuri.
Curcuma (Turmeric) pulbere are o aroma mininata lemnoasa si este ideala pentru aroma Dals, legume, carne, carne de pasare si preparate din fructe de mare. Curcuma pulbere exte utilizat in pilaful de orez pentru a oferi culoarea galben-aurie si este un ingredient de baza al pudrei de curry.
Faina de cocos este obtinut din pulpa proaspata de cocos. Pulpa de cocos, dupa uscare si degresare este macinata fin, primind o textura similara fainei de grau. Ideal pentru copt, pentru gatit, se poate amesteca cu alte fainuri.
Informatie nutritionala: Valori medii 100g : -valoare energetica: 2397kJ 573kcal -grasimi: 49.67g -din care: acizi grasi saturati: 6.95g acizi grasi mononesaturati: 18.75g acizi grasi polinesaturati: 21.77g -glucide: 23.45 -din care: zaharuri: 0.30g -fibre: 11.8g -sare: 17.73g
Cafeaua verde este produsa din boabe de cafea proaspata, neprelucrata termic. Boabele de cafea verde au un contiunut ridicat de acid clorogenic care pot fi un ajutor in reglarea metabolismului, accelerarea arderilor.
Curcuma (Turmeric)pulbere are o aroma minunata lemnoasa si este ideala pentru aroma Dals, legume, carne de pasare si preparate din fructe de mare. Curcuma pulbere exte utilizat in pilaful de orez pentru a oferi culoarea galben-aurie si este un ingredient de baza al pudrei de curry.
Gel balsam de cal cu extract de namol: Solutie pentru tratarea problemelor de uzura ososasa si de sclerozare, cu efect de curatare profunda. Poate contribui la reducerea inflamatiilor si la relaxarea muschilor rigizi. Numai pentru uz extern.
Ulei de In (Linum usitatissimum), obtinut din seminte de in selectionate, sunt presate la rece prin mijloace fizice, fara a se folosi solventi._x000D_ Uleiul de in este bogat in Omega 3 (acid linolenic), contine Omega 6 (acid linoleic) si Omega 9 (acid oleic). _x000D_ Componente principale: acid palmitic, acid palmitoleic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid linolenic, acid arahidic.
Uleiul de nuca este 100 natural, se obtine din miezul de nuca prin presare la rece. Componenti principali: acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linolenic.
Ulei din samburi de struguri se obtine prin presarea la rece a acestora. Componenti principali: acizi grasi: linoleic, oleic, palmitic, stearic.
Informatie nutritionala: Valori medii 100g: Valoarea energetica: 534kcal 2234kj Grasimi: 42.16g Din care: -acizi grasi saturati: 3.66g -acizi grasi mononesaturati: 7.52g -acizi grasi polinesaturati: 28.73g Glucide: 28.88 g Din care: -zaharuri 1.55 g Fibre: 27.3 g Proteine: 18.29 g Poate contine urme de:migdale,seminte se susan.
Se poate adauga ca ingredient in compozitii cosmetice (sampoane, geluri de dus, creme si lotiuni pentru fata si pentru corp, balsamuri de buze) in concentratie de pana la max. 10.
Se poate adauga ca ingredient in compozitii cosmetice (sampoane, geluri de dus, creme si lotiuni pentru fata si pentru corp, balsamuri de buze), in concentratie de pana la max 10.
Lanolina are actiune puternic hidratanta , emolienta, este foarte usor absorbita in piele, patrunde in straturile adanci ale pielii. Datorita continutului de ceramide, reduce pierderea transepidermala a apei. Potrivit pentru piele uscata, deshidratata crapata. Ideal ca ingredient in diverse compozitii cosmetice precum: creme, balsamuri, unguente, sampoane sau in balsamuri de buze.