PLEVNIK

Masa branzeturi SM

Masa branzeturi SM

Masa de lucru pentru branzeturi, pe roti, cu perete de 40mm pe intreg perimetrul. Zona scurgere zer Material: inox AISI 304 Tipuri constructive: Model Dimensiuni, mm Lungime Latime Inaltime SM-97 900 700 850 900 SM-147 1400 700 850 900 SM-199 1900 900 850 900 SM-249 2400 900 850 900 SM-299 2900 900 850 900 Mesele 97 si 147 au 2 roti, mesele 199, 249 si 299 au in dotare 4 roti

Cumpără
Crinta branzeturi SOM

Crinta branzeturi SOM

Echipamentul este conceput pentru primirea coagulului , scurgerea zerului , presarea manuala (presare usoara) si taierea manuala a masei de coagul in bucati (blocuri). Alcatuire: - masa de lucru adanca (300 mm) - suport pe roti - panou median perforat, mobil in fata si in spate. - canal pentru scurgere zer - robinet golire Material: inox AISI 304 Optionale utile: 1. Polita sub crinta SOM - pentru depozitarea temporara a diverselor accesorii ale crintei, forme etc.. 2. Sita scurgere

Cumpără
Crinta, pre-presa, presa POS 50

Crinta, pre-presa, presa POS 50

Echipamentul este o presa de branzeturi cu functia suplimentara de scurgere (crinta) si pre-presare (presare usoara - pre-presa). Acest echipament poate fi folosit ca presa, pre-presa si crinta scurgere, dar si masa de lucru. Capacitate aproximativa de coagul - 50 kg. Grosime strat coagul - 100 mm. Destinata liniilor de procesare cu pana la 500L lapte pe zi. Material - AISI 304 Dimensiuni echipament - 1120 x 680 x 2100, mm (LxlxH) Dimensiuni cuva - 1000 x 580 x 300 mm, mm (LxlxH) Inaltim

Cumpără
Dispozitiv de taiat branzeturi RS 400

Dispozitiv de taiat branzeturi RS 400

Dispozitiv pneumatic pentru segmentarea branzeturilor. Poate fi livrat pentru forme cilindrice sau pentru forme paralelipipedice Material inox AISI304, nylon Dimensiuni (LxlxH) : 800 x 800 x 1150 mm Inaltimea de lucru: 920 mm Diametrul maxim al formei de branza 400 mm Consum aer comprimat: 35L min (6 bar) Sursa de aer comprimat nu face parte din oferta (se poate livra separat) C utitele se livreaza separat, in functie de necesitati. :

Cumpără
Camera fermentare OZF 1400

Camera fermentare OZF 1400

Camera fermentare OZF 1400 Utilizata, in special, pentru productia iaurtului. Interior si exterior din inox AISI 304 Sistem de racire camera dispus in partea superioara Izolare de 60mm din poliuretan Usi cu servo-inchidere (pe baza de magneti) Nivel picioare Regulator de temperatura pentru incalzire racire Agent racire: R452 Putere: 570W 220V Dimensiuni: 1420x800x2100, mm Masa: 150 kg

Cumpără
Masina de ambalat in vid FC300

Masina de ambalat in vid FC300

Masina de ambalat in vid FC300 este binecunoscuta pentru calitatea excelenta si pentru solutiile tehnice avansate pe care le ofera. Este realizata din inox, atat structura interna, camera de vacuum cat si structura. Caracteristici tehnice: Dimensiuni: 440 x 440 x 370 mm (LxlxH) Masa: 36 kg Dimensiuni camera vacuum: 330 x 335 x 140 mm (LxlxH) Structura din inox AISI 304 SB Panoul de comanda: Digital Dimensiuni maxime ale pungii de ambalare: 300 x 350 mm Tip pompa de vacuum: cu ungere, cu ulei Pu

Cumpără
Masina de spalat branza PS

Masina de spalat branza PS

Dupa perioada de saramurare sau dupa maturare, branza trebuie curatata (periata), spalata. O solutie excelenta o reprezinta masina de spalat PS, in trei variante constructive. Diferenta fundamentala intre aceste trei modele o reprezinta lungimea periei de curatare spalare. Avantaje masina spalare PS: - periere uscata; - periere cu apa; - periere a bucatilor mari de branza; - posibilitate de periere a politelor rafturilor de maturare a branzei. Structura de baza echipament: - vas de spalare - p

Cumpără
Linie productie branzeturi 100L Basic

Linie productie branzeturi 100L Basic

Solutia Basic este o linie de productie lapte pasteurizat, iaurt, cas, dar si branza proaspata sau semi-tare (medie) - telemea. Temperatura maxima atinsa este de 90 C ; A utomatizare - Reglarea automata a temperaturii, conform programului introdus, datorita procesorului GPC145 (3 programe prestabilite + 1 program manual) Taierea coagulului ramane o operatie manuala . Alcatuire: 1. Pasteurizator P100 EL Basic+ Pentru tratamentul termic al laptelui, cu mentinerea temperaturii la o valoare

Cumpără
Linie productie branzeturi 100L Basic+

Linie productie branzeturi 100L Basic+

Comparativ cu solutia Basic , aceasta linie de productie branzeturi este adecvata obtinerii branzei proaspete sau celei medii (telemea): - temperatura maxima este de 90 C ; - automatizare - Reglarea automata a temperaturii, conform programului introdus, datorita procesorului GPC145 (3 programe prestabilite + 1 program manual) Mai mult, aceasta linie ajuta mult la productia laptelui pasteurizat, iaurtului, urdei (ricotta) etc. Taierea coagulului ramane o operatie manuala . Alcatuire:

Cumpără
Linie productie branzeturi 200L Hobby

Linie productie branzeturi 200L Hobby

Linia productie branzeturi Hobby poate produce usor lapte pasteurizat si branza proaspata, cas . Achizitionand o harfa manuala, gama se extinde cu branza moale. Temperatura maxima atinsa de vana este de 85 C ; Reglaj usor temperatura lapte (fara procesor) Alcatuire: 1. Vana branzeturi SKH200 Basic Principalele caracteristici: Constructie simpla - 3 pereti izolati, material - inox AISI 304 Temperatura maxima: 85 C, Panou comanda cu regulator analog temperatura apa Agitator central

Cumpără
Linie productie branzeturi 200L Basic

Linie productie branzeturi 200L Basic

Solutia Basic este o linie de productie lapte pasteurizat si iaurt. Obtinerea casului , dar si branza proaspata sau semi-tare ( medie ) - telemea necesita operatii manuale (taiere coagul cu harfa) Temperatura maxima atinsa este de 90 C ; A utomatizare - Reglarea automata a temperaturii, conform programului introdus, datorita procesorului GPC145 (3 programe prestabilite + 1 program manual) Taierea coagulului ramane o operatie manuala . Alcatuire: 1. Pasteurizator P200 EL Basic+

Cumpără
Linie productie branzeturi 200L Basic+

Linie productie branzeturi 200L Basic+

Un pas inainte fata de solutia Basic, Linia de productie branzeturi Basic+ este conceputa pentru obtinerea branzei moale si medie , laptelui pasteurizat , iaurtului. - temperatura maxima este de 90 C ; - automatizare - Reglarea automata a temperaturii, conform programului introdus, datorita procesorului GPC145 (3 programe prestabilite + 1 program manual) Taierea coagulului ramane o operatie manuala . Alcatuire: 1. Vana branzeturi SKH200 EL Basic+ Pentru tratamentul termic al laptelui,

Cumpără
Linie productie branzeturi 200L Advanced+

Linie productie branzeturi 200L Advanced+

Linia de productie Advanced+ este destinata procesatorilor avansati, ce doresc sa obtina usor branza moale, medie, tare. Vana de branzeturi este economica energetic. Setul de branzeturi din dotarea vanei (motoreductor, planetare, setul de harfe) este folosit pentru taierea automata a coagulului. Pentru temperaturi mai mari de 65 C, utilizarea agitatorului central Z este obligatorie, usurand obtinerea pasteurizat, fabricarea iaurtului si urdei (ricotta). Separatorul de smantana creaza plusvaloa

Cumpără
Linie productie branzeturi 200L Professional

Linie productie branzeturi 200L Professional

O linia de productie pentru procesatorii profesionisti, conceputa pe structura unui pasteurizator economic energetic , ce poate atinge usor 100 C. Produse finale obtinute foarte simplu: - lapte pasteurizat; - urda (ricotta); - Iaurt. Cu cateva operatiuni manuale, se poate produce branza proaspata, medie si tare. Cu Separatorul de smantana se obtine smantana si lapte degresat. Mai mult, din laptele degresat pot fi create alte produse lactate cu continut de grasime redus : branza etc D

Cumpără
Linie productie branzeturi 200L Premium

Linie productie branzeturi 200L Premium

Evident, dedicata profesionistilor, linia de productie Premium se bazeaza pe vana de branzeturi profesionala, pozitionata pe platforma cu scari, cu o constructie economic energetic. Produse ce pot fi obtinute foarte simplu: - branza moale, medie, tare; - lapte pasteurizat; - urda (ricotta); - Iaurt. Cu Separatorul de smantana se obtine smantana si lapte degresat. Mai mult, din laptele degresat pot fi create alte produse lactate cu continut de grasime redus : branza etc Din smantana rezulta

Cumpără