PreGel

Premix Inghetata Artizanala Soft Preparare la Rece, SPRINT Ciocconero Ciocolata Neagra PreGel 1.75 kg

Premix Inghetata Artizanala Soft Preparare la Rece, SPRINT Ciocconero Ciocolata Neagra PreGel 1.75 kg

Baza pentru înghetata artizanala soft cu preparare la rece, Ciocconero Ciocolata Neagra, 1.75 kg. PreGel ofera o gama larga de produse cu procesare la rece, pentru prepararea, usoara si rapida, de inghetata, sorbetto si inghetata soft. Aceste produse ajuta la economisirea de timp si resurse, asigurand totodata obtinerea unor produse cu caracteristici optime din punct de vedere al gustului si texturii. Toate ingredientele solide sunt deja perfect echilibrate, fiind suficienta doar adaugarea componentei

Cumpără
Premix Inghetata Artizanala Soft Preparare la Rece, SPRINT CREMA ANTICA (Ou cu Lamaie) PreGel, 1 kg

Premix Inghetata Artizanala Soft Preparare la Rece, SPRINT CREMA ANTICA (Ou cu Lamaie) PreGel, 1 kg

Baza pentru inghetata artizanala soft cu preparare la rece, CREMA ANTICA (Ou cu Lamaie), 1 kg. PreGel ofera o gama larga de produse cu procesare la rece, pentru prepararea, usoara si rapida, de inghetata, sorbetto si inghetata soft. Aceste produse ajuta la economisirea de timp si resurse, asigurand totodata obtinerea unor produse cu caracteristici optime din punct de vedere al gustului si texturii. Toate ingredientele solide sunt deja perfect echilibrate, fiind suficienta doar adaugarea componentei

Cumpără
Premix Inghetata Artizanala Soft Preparare la Rece, SPRINT Candy Dream (Frisca si Capsuni) PreGel, 1.20 kg

Premix Inghetata Artizanala Soft Preparare la Rece, SPRINT Candy Dream (Frisca si Capsuni) PreGel, 1.20 kg

Baza pentru inghetata artizanala soft cu preparare la rece, Candy Dream (Frisca si Capsuni), 1.2 kg. PreGel ofera o gama larga de produse cu procesare la rece, pentru prepararea, usoara si rapida, de inghetata, sorbetto si inghetata soft. Aceste produse ajuta la economisirea de timp si resurse, asigurand totodata obtinerea unor produse cu caracteristici optime din punct de vedere al gustului si texturii. Toate ingredientele solide sunt deja perfect echilibrate, fiind suficienta doar adaugarea compon

Cumpără
Premix Inghetata Artizanala Soft Preparare la Rece, SPRINT Cioccolatte WATER Ciocolata Lapte PreGel, 1.75 kg

Premix Inghetata Artizanala Soft Preparare la Rece, SPRINT Cioccolatte WATER Ciocolata Lapte PreGel, 1.75 kg

Baza pentru inghetata artizanala soft cu preparare la rece, Cioccolatte WATER Ciocolata Lapte, 1.75 kg. PreGel ofera o gama larga de produse cu procesare la rece, pentru prepararea, usoara si rapida, de inghetata, sorbetto si inghetata soft. Aceste produse ajuta la economisirea de timp si resurse, asigurand totodata obtinerea unor produse cu caracteristici optime din punct de vedere al gustului si texturii. Toate ingredientele solide sunt deja perfect echilibrate, fiind suficienta doar adaugarea com

Cumpără
Premix Inghetata Artizanala Soft Preparare la Rece, SPRINT Biancolatte (Lapte si Frisca) PreGel, 0.92 kg

Premix Inghetata Artizanala Soft Preparare la Rece, SPRINT Biancolatte (Lapte si Frisca) PreGel, 0.92 kg

Baza pentru inghetata artizanala soft cu preparare la rece, Biancolatte (Lapte si Frisca), 0.92 kg. PreGel ofera o gama larga de produse cu procesare la rece, pentru prepararea, usoara si rapida, de inghetata, sorbetto si inghetata soft. Aceste produse ajuta la economisirea de timp si resurse, asigurand totodata obtinerea unor produse cu caracteristici optime din punct de vedere al gustului si texturii. Toate ingredientele solide sunt deja perfect echilibrate, fiind suficienta doar adaugarea compone

Cumpără
Pudra Aromatizare Inghetata Cofetarie, Preparare la Rece, YOGGI (Iaurt) Pregel, 1.5 kg

Pudra Aromatizare Inghetata Cofetarie, Preparare la Rece, YOGGI (Iaurt) Pregel, 1.5 kg

Pudra concentrata pentru inghetata si cofetarie YOGGI cu aroma de Iaurt 1.5 kg, special conceputa sa se dizolve rapid in amestecurile reci, facand procesul de preparare mai rapid si mai usor. Dozare: 30 - 50 g kg de amestec. Ingrediente: Iaurt praf degresat, lapte praf degresat, acidifiant: acid citric E 330, arome. PreGel pune la dispozitie o linie completa de produse aromatizante, care confera o nota personalizata si imbogateste gustul unei game largi de produse finite. Acestea satisfac ceri

Cumpără
Piure cu Bucati Mari Fructe Inghetata Sorbeto Verafrutta Mango PreGel, 1.5 kg

Piure cu Bucati Mari Fructe Inghetata Sorbeto Verafrutta Mango PreGel, 1.5 kg

Piure pentru inghetata cu aroma de Mango, 1.5 kg. Verafrutta este o gama de produse ce contin bucati mari din fructe, perfecte pentru prepararea de inghetata sau inghetata pe bat, cu aroma fructelor autentice. Aceste produse ofera o experienta autentica si bogata in gust, indiferent daca alegi sa prepari inghetata, sorbet sau inghetata pe bat, Verafrutta este optiunea ideala pentru a adauga un plus de savoare si prospetime. Preparare: - Baza de fructe fara lapte 150g - Zahar 550-600 g - Verafrutta m

Cumpără
Pudra Aromatizare Inghetata Cofetarie Preparare la Rece, Cheesecake PreGel, 1.5 kg

Pudra Aromatizare Inghetata Cofetarie Preparare la Rece, Cheesecake PreGel, 1.5 kg

Pudra concentrata pentru inghetata si cofetarie cu aroma de Cheesecake 1.5 kg, special conceputa sa se dizolve rapid in amestecurile reci, facand astfel procesul de preparare mai rapid si mai usor. Dozare: 40 g kg de amestec. Ingrediente: Dextroza, praf de quark degresat, acidifiant: acid citric E 330, lapte praf degresat, arome. PreGel pune la dispozitie o linie completa de produse aromatizante, care confera o nota personalizata si imbogateste gustul unei game largi de produse finite. Acestea

Cumpără
Pasta Aromatizare Inghetata Cofetarie, Ciocolata Alba Pregel, 1.1 kg

Pasta Aromatizare Inghetata Cofetarie, Ciocolata Alba Pregel, 1.1 kg

Pasta concentrata pentru inghetata si cofetarie, cu aroma de Ciocolata Alba 1.1 Kg. Adaugata bazelor, inainte de procesarea acestora in masinile de inghetata, ajuta la obtinerea unei inghetate cu aroma unica si cu un gust care nu va fi nicioadata banal. Dozare: 100 g kg de amestec. Ingrediente: Grasime vegetala (arahide), zahar, lapte praf degresat, unt de cacao, arome, emulgator: E471 mono si digliceride ai acizilor grasi, E322 lecitina, antioxidant: E307 alfa tocoferol. PreGel pune la dispoz

Cumpără
Pasta Aromatizare Inghetata Cofetarie, Caramellatte (Dulce de Leche) PreGel, 1.3 kg

Pasta Aromatizare Inghetata Cofetarie, Caramellatte (Dulce de Leche) PreGel, 1.3 kg

Pasta concentrata pentru inghetata si cofetarie, cu aroma de Caramellatte (Dulce de Leche) 1.3 Kg. Adaugata bazelor, inainte de procesarea acestora in masinile de inghetata, ajuta la obtinerea unei inghetate cu aroma unica si cu un gust care nu va fi nicioadata banal. Dozare: 20 - 30 g kg de amestec. Ingrediente: Sirop de glucoza, lapte condensat zaharat, zahar, arome, colorant certificat: E150a caramel simplu, E160a beta-caroten. PreGel pune la dispozitie o linie completa de produse aromatiza

Cumpără
Baza Inghetata Artizanala Preparare la Cald, Sublime 100 PreGel, 2 kg

Baza Inghetata Artizanala Preparare la Cald, Sublime 100 PreGel, 2 kg

Baza pentru înghetata artizanala cu preparare la cald, Sublime 100, 2 kg. Bazele preparate la cald presupun un proces de productie format din 2 faze principale: pasteriuzarea compozitiei de baza, neutra, si congelarea acesteia ulterior aromatizarii dupa preferinte gust. Baza Sublime 100 este recomandata pentru uz profesional. Preparare la cald in pasteurizator: - Baza Sublime 100 g - Zahar cca 220-230 g - Lapte 1 litru. Ingrediente: Lapte praf degresat, maltodextrine, emulgator: E471 mono și d

Cumpără
Baza Inghetata Artizanala Preparare la Rece Cald, Totalbase 100 PreGel, 1.5 kg

Baza Inghetata Artizanala Preparare la Rece Cald, Totalbase 100 PreGel, 1.5 kg

Baza pentru înghetata artizanala cu preparare la rece, Totalbase 150, 1.5 kg. Bazele preparate la rece sunt produse practice si rapide in utilizare, deoarece acestea nu necesita niciun proces de pasteurizare. Este suficienta amestecarea tuturor ingredientelor si adaugarea compozitiei in masina de inghetata, nu inainte insa de a o aromatiza dupa preferinte preferinta. Pentru rezultate optime este necesar sa lasati amestecul lichid la maturare, in frigider, timp de cel putin 30 min., inainte de preparar

Cumpără
Baza Inghetata Artizanala Preparare la Cald, Matilde 100 PreGel, 1.5 kg

Baza Inghetata Artizanala Preparare la Cald, Matilde 100 PreGel, 1.5 kg

Baza pentru înghetata artizanala cu preparare la cald, Matilde 100, 1.5 kg. Bazele preparate la cald presupun un proces de productie format din 2 faze principale: pasteriuzarea compozitiei de baza, neutra, si congelarea acesteia ulterior aromatizarii dupa preferinte gust. Baza Matilde 100 este recomandata pentru uz profesional. Preparare la cald in pasteurizator: - Baza Matilde 100 g - Zahar 220-230 g - Lapte 1 litru. Ingrediente: Dextroză, grăsime vegetală complet hidrogenată (nucă de cocos,

Cumpără
Baza Inghetata Artizanala Preparare la Rece, Fructe Natural Fruit (fara E-uri) 100 PreGel, 2 kg

Baza Inghetata Artizanala Preparare la Rece, Fructe Natural Fruit (fara E-uri) 100 PreGel, 2 kg

Baza pentru înghetata artizanala cu preparare la rece, Natural Fruit 100 (fara aditivi alimentari), 2 kg. PreGel produce diferite tipologii de Baze din Fruncte, care se diferentiaza prin: tipul de grasimi continut, dozaj si prezenta sau absenta derivatilor din lapte. Aceste caracteristici diferite determina prepararea diverselor tipuri de inghetata sau sorbeturi de fructe cu structuri mai mult sau mai putin cremoase. Bazele cu fructe sunt produse practice si rapide in utilizare, deoarece acestea nu nece

Cumpără
Baza Inghetata Artizanala Preparare la Cald, Diamant 50 PreGel, 2 kg

Baza Inghetata Artizanala Preparare la Cald, Diamant 50 PreGel, 2 kg

Baza pentru înghetata artizanala cu preparare la cald, Diamant 50, 2 kg. Bazele preparate la cald presupun un proces de productie format din 2 faze principale: pasteriuzarea compozitiei de baza, neutra, si congelarea acesteia ulterior aromatizarii conform preferinte gust. Baza Diamant 50 este recomandata pentru uz profesional. Preparare la cald in pasteurizator: - 40-50 g din Baza Diamant 50 - 220-250 g zahar - 1 litru lapte. Sau: - 40-50 g din Baza Diamant 50 - 230-260 g zahar - 1 litru lap

Cumpără