Baza pentru înghetata artizanala cu preparare la cald, Angelica 150, 1.5 kg. Bazele preparate la cald presupun un proces de productie format din 2 faze principale: pasteriuzarea compozitiei de baza, neutra, si congelarea acesteia ulterior aromatizarii dupa preferinte gust. Baza Angelica 150 este recomandata pentru uz profesional. Preparare la cald in pasteurizator: - Baza Angelica 150 g - Zahar 220-230 g - Lapte 1 litru. Ingrediente: Lapte praf degresat, sirop de glucoză deshidratată, dextroză
Premix Pudra Pronto Tiramisu, 1.6 kg Premix Pudra Pronto Tiramisu de la PreGel este un produs complet care necesită doar adăugarea de lapte rece pentru a prepara rapid un tiramisu cremos, cu gustul inconfundabil al cremei tradiționale de mascarpone proaspătă. Descoperiți secretul unui tiramisu perfect de fiecare dată cu acest produs de înaltă calitate de la PreGel. Tiramisu este unul dintre cele mai îndrăgite deserturi italiene, apreciat pentru textura sa cremoasă și aroma intensă de cafea și mascarpone
Premix Pudra Pronto Mousse Ciocolata, 1.6 kg. Gama HoReCa ofera solutii rapide si eficiente pentru prepararea deserturilor de inalta calitate intr-un timp foarte scurt. Retetele perfect echilibrate permit minimizarea numarului de pasi si ingrediente necesare pentru a crea o varietate completa de deserturi, mentinand in acelasi timp standardele ridicate de calitate. Preparare: - Pronto Mousse Ciocolata 400 g - Lapte rece 1 litru. Premixul se amesteca cu lapte rece folosind un blender la viteza maxima
Umplutura cu Bucati Fruct Mango, 3 kg. PreGel ofera o gama de umpluturi fine pentru cofetarie, remarcabile prin continutul ridicat de bucati de fructe si arome autentice. Datorita aromelor naturale si continutului scazut de zahar, gustul acestor umpluturi este natural si delicat. Ele sunt stabile la coacere si potrivite pentru deserturi congelate, mentinandu-si structura si calitatea chiar si dupa congelare si dezghetare. Ingrediente: Mango (60%), zahar, sirop de glucoza, fructoza, amidon modificat,
Premix Pudra Pronto Crem Caramel, 1.6 kg. Gama HoReCa ofera solutii rapide si eficiente pentru prepararea deserturilor de inalta calitate intr-un timp foarte scurt. Retetele perfect echilibrate permit minimizarea numarului de pasi si ingrediente necesare pentru a crea o varietate completa de deserturi, mentinand in acelasi timp standardele ridicate de calitate. Preparare: - Pronto Crem Caramel 320 g - Lapte la 40 C 1 litru. Se amesteca premixul cu laptele incalzit la 40 C, apoi se umplu formele sa
Umplutura cu Bucati Fruct Amarena Sour Cherry, 3 kg. PreGel ofera o gama de umpluturi fine pentru cofetarie, remarcabile prin continutul ridicat de bucati de fructe si arome autentice. Datorita aromelor naturale si continutului scazut de zahar, gustul acestor umpluturi este natural si delicat. Ele sunt stabile la coacere si potrivite pentru deserturi congelate, mentinandu-si structura si calitatea chiar si dupa congelare si dezghetare. Ingrediente: Visine (75%), zahar, amidon modificat, conservant:
Umplutura cu Bucati Fruct Portocala, 1.1 kg. PreGel oferă o gamă de umpluturi fine pentru cofetărie, remarcabile prin conținutul ridicat de bucăți de fructe și arome autentice. Datorită aromelor naturale și conținutului scăzut de zahăr, gustul acestor umpluturi este natural și delicat. Ele sunt stabile la coacere și potrivite pentru deserturi congelate, menținându-și structura și calitatea chiar și după congelare și dezghețare. Ingrediente: Suc de portocale (45%), sirop de glucoză,sirop de zahăr (zahăr
Umplutura cu Bucati Fruct Fructe de Padure, 1.1 kg. PreGel oferă o gamă de umpluturi fine pentru cofetărie, remarcabile prin conținutul ridicat de bucăți de fructe și arome autentice. Datorită aromelor naturale și conținutului scăzut de zahăr, gustul acestor umpluturi este natural și delicat. Ele sunt stabile la coacere și potrivite pentru deserturi congelate, menținându-și structura și calitatea chiar și după congelare și dezghețare. Ingrediente: Fructe de pădure (zmeură, afine) (38%), sirop de zahăr
Umplutura cu Bucati Fruct Caise, 1.1 kg. PreGel ofera o gama de umpluturi fine pentru cofetarie, remarcabile prin continutul ridicat de bucati de fructe si arome autentice. Datorita aromelor naturale si continutului scazut de zahar, gustul acestor umpluturi este natural si delicat. Ele sunt stabile la coacere si potrivite pentru deserturi congelate, mentinandu-si structura si calitatea chiar si dupa congelare si dezghetare. Ingrediente: Caise (38%), sirop de zahar (zahar, apa), sirop de glucoza, ami
Premix Gust Neutru Gelificare-Ingrosare Compozitii Fiordica Gel Evolution, 1.5 kg. PreGel ofera o gama variata de produse dozate corespunzator, pentru baze de cofetarie. Aceste produse sunt concepute pentru a economisi timp si resurse, asigurand in acelasi timp obtinerea unor produse finale cu caracteristici optime in ceea ce priveste gustul si textura. Toate ingredientele solide sunt deja perfect echilibrate, necesitand doar adaugarea catorva ingrediente suplimentare pentru a crea produse finite de i
Pasta concentrata pentru cofetarie Pannacrema Vanilie, 1.1 Kg. Gama Pannacrema de paste concentrate de înaltă calitate, se caracterizează printr-o aromă intensă și autentică, care nu este afectată de procesul de coacere. Aceste paste sunt concepute pentru a aromatiza produsele de cofetărie, frișca, cremele de unt, ganache-urile și orice tip de desert, ce pot fi consumate la temperaturi pozitive sau negative. Dozare: 40 g kg de amestec. Ingrediente: Sirop de zahăr (zahăr, apă), sirop de glucoză, aro
Pasta concentrata pentru cofetarie Pannacrema Zmeura, 1.1 Kg. Gama Pannacrema de paste concentrate de înaltă calitate, se caracterizează printr-o aromă intensă și autentică, care nu este afectată de procesul de coacere. Aceste paste sunt concepute pentru a aromatiza produsele de cofetărie, frișca, cremele de unt, ganache-urile și orice tip de desert, ce pot fi consumate la temperaturi pozitive sau negative. Produsele Fruit Pannacrema pot fi amestecate direct cu frișca, datorită nivelului optim de acidit
Pasta concentrata pentru cofetarie Pannacrema Fistic, 1.1 Kg. Gama Pannacrema de paste concentrate de înaltă calitate, se caracterizează printr-o aromă intensă și autentică, care nu este afectată de procesul de coacere. Aceste paste sunt concepute pentru a aromatiza produsele de cofetărie, frișca, cremele de unt, ganache-urile și orice tip de desert, ce pot fi consumate la temperaturi pozitive sau negative. Dozare: 70 g kg de amestec. Ingrediente: Zahăr, proteine din soia, ulei de arahide, alune de
Pasta concentrata pentru cofetarie Pannacrema Vanilie Mexic Superior cu seminte de vanilie maruntite, pentru o aroma intensa, 1.1 Kg. Gama Pannacrema de paste concentrate de înaltă calitate, se caracterizează printr-o aromă intensă și autentică, care nu este afectată de procesul de coacere. Aceste paste sunt concepute pentru a aromatiza produsele de cofetărie, frișca, cremele de unt, ganache-urile și orice tip de desert, ce pot fi consumate la temperaturi pozitive sau negative. Dozare: 25 - 40 g kg d
Pasta concentrata pentru cofetarie Pannacrema Cocos, 1.2 Kg. Gama Pannacrema de paste concentrate de înaltă calitate, se caracterizează printr-o aromă intensă și autentică, care nu este afectată de procesul de coacere. Aceste paste sunt concepute pentru a aromatiza produsele de cofetărie, frișca, cremele de unt, ganache-urile și orice tip de desert, ce pot fi consumate la temperaturi pozitive sau negative. Dozare: 30 - 70 g kg de amestec. Ingrediente: Sirop de zahar (zahar, apa), sirop de glucoza,