Barrique Boutique, magazin online de vinuri de calitate. Livram la tine acasa, oriunde in tara, vinuri premium, vinuri pentru evenimente (nunti, botezuri, aniversari), sampanie, prosecco, frizzante si lista ramane deschisa.
Culoare rubiniu inchis, cu nas interesant format din note de fructe de padure cu accente de tutun. Vinul este corpolent, cu gust bogat de mure si cirese negre, in care se simt taninurile foarte bine integrate. O cantitate de 40% din vin a fost invechita in baricuri de stejar american timp de jumatate de an. Cabernet Sauvignon este cel mai potrivit vin pentru a fi asociat cu fripturile premium din carne de vita, acompaniate de sosuri delicioase. Incearca-l si cu miel sau rata, dar si alaturi de branzeturi
La turnarea in pahar, suntem intampinati de un vin galben-verzui cu reflexii stravezii. Nas complex de fructul pasiunii si guava, cu un gust dominat de accentele minunate de agrise si o aciditate usoara, extrem de agreabila. Vinul a atins un echilibru excelent si are un postgust persistent. Cel mai bine se poate combina impreuna cu peste si legume la gratar, creveti in sos de unt cu lime, paste quatro formaggi sau branza de capra. Pentru acest Sauvignon Blanc din colectia noastra de top Origini, au fost
In pahar intalnim un vin dens si structurat, cu o culoare rubiniu inchis. Aromele predominante ne conduc catre note de ardei rosu si coacaze negre, iar taninurile ferme sunt perfect integrate in corpolenta acestui vin de mare rafinament ce s-a bucurat de o maturare lenta in butoaie de stejar pentru implinirea buchetului. Se potriveste de minune cu fripturile suculente din bucati premium de carne de vita sau vanat, dar si cu o mare varietate de branzeturi maturate. Datorita regiunii si atentiei acordate
In pahar se prezinta cu o culoare rosu inchis. Un vin dens si cremos, cu arome bazate pe fructe rosii de padure, condimente picante, nucsoara si piper. Gustul tradeaza accente de ciocolata neagra si nuca de cocos, iar tesatura de taninuri fine conduce catre un final lung si armonios. Se poate asocia cu preparate din carne de vita, berbec sau vanat cu sosuri delicioase. Incearca acest vin alaturi de coaste de porc, platouri cu preparate traditionale romanesti sau impreuna cu branzeturi maturate. Vita de
Culoare extractiva, inchisa, cu o bordura rubinie. La rotirea paharului intalnim arome intense de fructe de padure, complementate de o tusa subtila de frunze de tutun. Gustativ, distingem mure zemoase si visine coapte cu taninuri ferme, bine integrate, puse in evidenta de finalul lung si bine echilbrat. Vinul are un foarte bun potential de invechire in sticla. Se potriveste cel mai bine cu fripturi premium de carne de vita sau vanat, coaste de miel la cuptor sau branzeturi maturate. Acest vin face parte
Cucereste instant prin culoarea sa rosu inchis, cu note fine de nuca de cocos. Gustul este intens si se deschide in note puternice de cirese negre, mure zemoase si ciocolata. Taninurile ferme completeaza vinul, conducand catre un final lung cu pronuntate note fructate. Perioada lunga petrecuta in butoiul de stejar a oferit vinului mai multa complexitate. Poate fi asociat cu mancaruri mai picante pe baza de carne, fripturi de vita sau vanat, mezeluri fine si branzeturi maturate. Incercati-l de exemplu cu
Bristena Busuioaca impresioneaza prin culoarea roz intens si prin aromele sale puternice de zmeura si petale de trandafir. Gustul este plin, cu senzatii de dulce si note de capsune ce completeaza parfumul inconfundabil al vinului. Echilibrul atins intre dulceata si aciditate conduce catre un final fructat, lung si placut. Recomandam servirea ca atare, dar poate fi o alegere inspirata si impreuna cu deserturi dulci-acrisoare. La Crama Budureasca din Dealu Mare, cultivam Busuioaca pe aproximativ 6 hectare
Vinul Rosu de Petro Vaselo ia nastere din plantatii viticole care se astern lin pe un versant cu expunere sudica. Dintre toate plantatiile, aici recolta este cea mai tarzie
Mysterium este mai mult decat o colectie de vinuri exclusiviste. Este, inainte de toate, o poveste in care totul porneste, asa cum sugereaza si numele, de la provocarea de a afla misterul vinurilor, de a le deslusi tainele. Niciun detaliu nu este lasat la voia intamplarii, iar povestea vinurilor Mysterium se desfasoara, asemeni firului Ariadnei, intr-un labirint de arome si note ce par cunoscute, familiare, dar care nu se lasa usor descifrate. Tot acest labirint de arome intriga iubitorii de vin si ii in
Mysterium este mai mult decat o colectie de vinuri exclusiviste. Este, inainte de toate, o poveste in care totul porneste, asa cum sugereaza si numele, de la provocarea de a afla misterul vinurilor, de a le deslusi tainele. Niciun detaliu nu este lasat la voia intamplarii, iar povestea vinurilor Mysterium se desfasoara, asemeni firului Ariadnei, intr-un labirint de arome si note ce par cunoscute, familiare, dar care nu se lasa usor descifrate. Tot acest labirint de arome intriga iubitorii de vin si ii in
Cu putin sub 9 hectare, crama boutique produce vinuri artizanale de exceptie.Mierla Alba este o crama artizanala in inima regiunii Dealu Mare. Este implinirea bucuriei de a face vin in propria crama a doi prieteni enologi, Daniel Dorneanu si Razvan Macici. La Mierla Alba ai de descoperit mai multe decat te astepti!
Cu putin sub 9 hectare, crama boutique produce vinuri artizanale de exceptie.Mierla Alba este o crama artizanala in inima regiunii Dealu Mare. Este implinirea bucuriei de a face vin in propria crama a doi prieteni enologi, Daniel Dorneanu si Razvan Macici. La Mierla Alba ai de descoperit mai multe decat te astepti!
Crearea Academiei Feteasca Neagra a presupus simbioza catorva elemente cheie: terroir-ul divers, vita-de-vie ce transmite perfect muzica solului, un an al roadei absolut inedit si, nu in ultimul rand, pasiunea si curajul vinificatorului. Fermentarea in amfora de lut si scurta odihna in butoi de stejar ne-au permis sa obtinem un vin pur, ce a evoluat fara implicarea altor factori. Un vin produs din cei mai buni struguri din Moldova, curatati, raciti si lasati sa-si urmeze calea spre fermentare in mod fir
Academia Rara Neagra este actul de identitate al orgoliosului soi autohton cu acelasi nume. Crearea acestui vin a presupus simbioza catorva elemente cheie: terroir-ul divers, vita-de-vie ce transmite perfect muzica solului, un an al roadei absolut inedit si, nu in ultimul rand, pasiunea si curajul vinificatorului. Fermentarea in amfora de lut si scurta odihna in butoi de stejar ne-au permis sa obtinem un vin pur, ce a evoluat fara implicarea altor factori. Un vin produs din cei mai buni struguri din Mold
Academia Saperavi este esenta impresionantului soi georgian cu acelasi nume, reinterpretat de catre expresia pura a terroir-ului de Purcari, obtinand, in rezultat, un vin autentic cu aroma fulminanta. Crearea acestui vin a presupus simbioza catorva elemente cheie: terroir-ul divers, vita-de-vie ce transmite perfect muzica solului, un an al roadei absolut inedit si, nu in ultimul rand, pasiunea si curajul vinificatorului. Fermentarea in amfora de lut si scurta odihna in butoi de stejar ne-au permis sa