Barrique Boutique, magazin online de vinuri de calitate. Livram la tine acasa, oriunde in tara, vinuri premium, vinuri pentru evenimente (nunti, botezuri, aniversari), sampanie, prosecco, frizzante si lista ramane deschisa.
Strugurii Merlot sunt fermentati in prezenta pielitei timp de 6-8 zile. In timpul fermentarii, pompe speciale cu cronometru recircula vinul din partea de jos a rezervorului, pana la si deasupra mustuielii. Acest lucru are loc pentru a controla extractia aromelor si a culorii din pielite, care plutesc deasupra masei in fermentare. Dupa ce incepe fermentarea, se efectueaza si recircularea, cunoscuta si sub denumirea de pompare sau remontaj, cu o frecventa neregulata, dar din ziua a doua pana aproape de fina
Gama Owner s Choice reuneste unele dintre cele mai apreciate si impunatoare vinuri produse de Jidvei, alese cu grija pentru a face parte dintr-o colectie recomandata de proprietar. Fine, echilibrate si surprinzatoare, vinurile din gama Owner s Choice vorbesc in primul rand despre o deosebita grija si despre respectul pentru arta vinului. si, deloc intamplator, vinurile din aceasta gama poarta chiar numele fiicelor proprietarului, Ana si Maria. Grandios, sensibil, elegant, Ana Sauvignon Blanc i
Gama Owner s Choice reuneste unele dintre cele mai apreciate si impunatoare vinuri produse de Jidvei, alese cu grija pentru a face parte dintr-o colectie recomandata de proprietar. Fine, echilibrate si surprinzatoare, vinurile din gama Owner s Choice vorbesc in primul rand despre o deosebita grija si despre respectul pentru arta vinului. si, deloc intamplator, vinurile din aceasta gama poarta chiar numele fiicelor proprietarului, Ana si Maria. Ana Chardonnay te intampina cu o textura onctuosa,
Vizionar Chardonnay este un vin ce impresioneaza prin intensitatea olfactiva data de aromele fine de fructe tropicale, pere, pepene verde si care evolueaza spre note de unt, migdale si paine prajita. Are o textura fina, cremoasa si o persistenta gustativa indelungata.
Vizionar Rose este un vin realizat din Burgund si Feteasca Neagra, ce impresioneaza prin intensitatea aromelor de coacaze, visine si coarne rosii, prin caracterul usor citric si prin gustul intens, racoritor si prelung.
Bumbu se mandreste cu o reteta originala, care dateaza din secolul 16 si a apartinut marinarilor ce navigau spre Indiile de Vest. Aceasta reteta este pastrata neschimbata in romul Bumbu The Original, ce aduce impreuna ingrediente locale din zona Caraibilor si licoarea preferata a piratilor pentru un rezultat cu totul exceptional. Se poate spune chiar ca Bumbu The Original este reprezentantul spiritului Caraibian, folosind doar condimente fierbinti si ingrediente naturale, distilate in loturi mici si trecu
Recoltare vinificatie: Strugurii recoltati manual au fost raciti la 10 C, timp de 12 ore, apoi sortati, desciorchinati, usor zdrobiti si macerati inainte de presare. Vinificarea a fost facuta separat in tancuri de inox, iar dupa finalizarea fermentatiei vinurile din Sauvignon Blanc si Chardonnay au fost mutate in butoaie de stejar romanesc si frantuzesc pentru 9 luni, iar Pinot Gris a fost pastrat in contact cu drojdiile prin batonaje periodice. Dupa o perioada s-a realizat cupajul vinurilor in bazine d
Un Chardonnay elegant cu arome complexe de flori si citrice, de piersici coapte, vanilie, unt si tuse minerale savuroase. Dupa asamblajul celor doua Chardonnay-uri, cel fermentat in tanc si cel partial fermentat in baric, a urmat fermentatia malolactica si batonajul timp de 6 luni la baric si invechirea in sticla, minimum 6 luni.
Vivacitatea acestui Sauvignon Blanc este echilibrata de notele subtile si elegante de miere, oferite de invechirea in butoaie de lemn de salcam (acacia) de 225 de litri, timp de 6 luni. Procedeul de batonaj pe drojdie fina confera vinului o onctuozitate delicata si un post gust sustinut.
In pahar intalnim o licoare galben-pai, cu arome intense de ananas copt, banane si accente de cuisoare si stejar. Gustul se simte cremos si face referire la piersici coapte. Stejarul frantuzesc in care a fost fermentat si maturat cinci luni a donat vinului un final prelung si matasos. Culesul manual, alegerea celor mai frumosi ciorchini si fermentarea si maturarea vinului vreme de cinci luni in butoaie de stejar frantuzesc sunt cateva dintre semnele calitatii acestui Chardonnay desavarsit. Strugurii au f
Aceasta Tamaioasa Romaneasca ne intampina cu o culoare galben cu reflexii aurii in margini, cu arome placute de flori de soc si fructul pasiunii. Un vin corpolent, cu gust fructat si floral, cu o aciditate proaspata si un final foarte lung si bogat in acelasi timp. Ideal de servit ca atare sau cu peste la gratar, preparate din carne de pasare si platouri de branzeturi proaspete. Unul dintre cele mai de succes vinuri ale Cramei Budureasca, castigator a numeroase premii internationale la concursuri de ren
Premium Rose Sec 2020 Ne intampina la turnarea in pahar cu o culoare stralucitoare in tente de aramiu deschis, pentru a ne delecta ulterior cu arome si gust de zmeura si capsune zemoase. Finalul proaspat si curat face din acest vin rose un companion perfect pentru o gama larga de preparate culinare. Rose Premium de la Budureasca este faimos in Romania datorita gustului unic si al prospetimii sale. Pentru realizarea acestui vin, strugurii de Feteasca Neagra si Shiraz au fost culesi manual si vinificati p
Culoare rosu rubiniu intens cu nuante purpurii. In pahar, vinul curge dens si suav, eliberand arome de fructe de padure si tuse delicate de menta. Gustul aminteste de mure si cirese negre, completate de senzatii de baric, evidentiind taninuri moi si catifelate si conducand spre un final lung si catifelat. Fiind unul dintre vinurile rosii mai putin taninoase, Merlotul se poate combina de minune cu preparate din carnuri mai usoare. Poate fi o alegere foarte buna si alaturi de paste alla Bolognese. Pamantu
Rosu rubiniu inchis, cu arome fine de gem de prune si cuisoare. Pe palatin se simte placut, datorita gustului patrunzator de prune, mure, vanilie si piper negru, taninurile catifelate conferind vinului o buna structura si o textura cremoasa. 50% din vin a fost maturat in baricuri de stejar timp de un an. Se poate asocia cu diverse preparate romanesti sau internationale din carne de porc sau vita. Merita incercat alaturi de costite de porc marinate in sos barbeque si bine fragezite la cuptor. Feteasca Ne
Asamblaj rosu rubiniu dens, cu arome de cirese supracoapte si note fine de scortisoara. Un vin cu gust placut de prune coapte, cu taninuri foarte bine integrate in masa vinului si subtile senzatii condimentate, care ofera o mult ravnita complexitate vinului. Se serveste cu preparate culinare din carne de porc sau de miel. Incercati-l alaturi de cotlet de porc pe os in crusta de ierburi aromate sau impreuna cu platouri de branzeturi de oaie maturate. Pentru acest vin deosebit, strugurii de Cabernet Sauvi