Barrique Boutique, magazin online de vinuri de calitate. Livram la tine acasa, oriunde in tara, vinuri premium, vinuri pentru evenimente (nunti, botezuri, aniversari), sampanie, prosecco, frizzante si lista ramane deschisa.
La turnarea in pahar, suntem intampinati de un vin galben-verzui cu reflexii stravezii. Nas complex de fructul pasiunii si guava, cu un gust dominat de accentele minunate de agrise si o aciditate usoara, extrem de agreabila. Vinul a atins un echilibru excelent si are un postgust persistent. Cel mai bine se poate combina impreuna cu peste si legume la gratar, creveti in sos de unt cu lime, paste quatro formaggi sau branza de capra. Pentru acest Sauvignon Blanc din colectia noastra de top Origini, au fost
In pahar se prezinta cu o culoare rosu inchis. Un vin dens si cremos, cu arome bazate pe fructe rosii de padure, condimente picante, nucsoara si piper. Gustul tradeaza accente de ciocolata neagra si nuca de cocos, iar tesatura de taninuri fine conduce catre un final lung si armonios. Se poate asocia cu preparate din carne de vita, berbec sau vanat cu sosuri delicioase. Incearca acest vin alaturi de coaste de porc, platouri cu preparate traditionale romanesti sau impreuna cu branzeturi maturate. Vita de
Cucereste instant prin culoarea sa rosu inchis, cu note fine de nuca de cocos. Gustul este intens si se deschide in note puternice de cirese negre, mure zemoase si ciocolata. Taninurile ferme completeaza vinul, conducand catre un final lung cu pronuntate note fructate. Perioada lunga petrecuta in butoiul de stejar a oferit vinului mai multa complexitate. Poate fi asociat cu mancaruri mai picante pe baza de carne, fripturi de vita sau vanat, mezeluri fine si branzeturi maturate. Incercati-l de exemplu cu
Bristena Busuioaca impresioneaza prin culoarea roz intens si prin aromele sale puternice de zmeura si petale de trandafir. Gustul este plin, cu senzatii de dulce si note de capsune ce completeaza parfumul inconfundabil al vinului. Echilibrul atins intre dulceata si aciditate conduce catre un final fructat, lung si placut. Recomandam servirea ca atare, dar poate fi o alegere inspirata si impreuna cu deserturi dulci-acrisoare. La Crama Budureasca din Dealu Mare, cultivam Busuioaca pe aproximativ 6 hectare
Cu putin sub 9 hectare, crama boutique produce vinuri artizanale de exceptie.Mierla Alba este o crama artizanala in inima regiunii Dealu Mare. Este implinirea bucuriei de a face vin in propria crama a doi prieteni enologi, Daniel Dorneanu si Razvan Macici. La Mierla Alba ai de descoperit mai multe decat te astepti!
Cu putin sub 9 hectare, crama boutique produce vinuri artizanale de exceptie.Mierla Alba este o crama artizanala in inima regiunii Dealu Mare. Este implinirea bucuriei de a face vin in propria crama a doi prieteni enologi, Daniel Dorneanu si Razvan Macici. La Mierla Alba ai de descoperit mai multe decat te astepti!
Crearea Academiei Feteasca Neagra a presupus simbioza catorva elemente cheie: terroir-ul divers, vita-de-vie ce transmite perfect muzica solului, un an al roadei absolut inedit si, nu in ultimul rand, pasiunea si curajul vinificatorului. Fermentarea in amfora de lut si scurta odihna in butoi de stejar ne-au permis sa obtinem un vin pur, ce a evoluat fara implicarea altor factori. Un vin produs din cei mai buni struguri din Moldova, curatati, raciti si lasati sa-si urmeze calea spre fermentare in mod fir
Academia Rara Neagra este actul de identitate al orgoliosului soi autohton cu acelasi nume. Crearea acestui vin a presupus simbioza catorva elemente cheie: terroir-ul divers, vita-de-vie ce transmite perfect muzica solului, un an al roadei absolut inedit si, nu in ultimul rand, pasiunea si curajul vinificatorului. Fermentarea in amfora de lut si scurta odihna in butoi de stejar ne-au permis sa obtinem un vin pur, ce a evoluat fara implicarea altor factori. Un vin produs din cei mai buni struguri din Mold
Academia Saperavi este esenta impresionantului soi georgian cu acelasi nume, reinterpretat de catre expresia pura a terroir-ului de Purcari, obtinand, in rezultat, un vin autentic cu aroma fulminanta. Crearea acestui vin a presupus simbioza catorva elemente cheie: terroir-ul divers, vita-de-vie ce transmite perfect muzica solului, un an al roadei absolut inedit si, nu in ultimul rand, pasiunea si curajul vinificatorului. Fermentarea in amfora de lut si scurta odihna in butoi de stejar ne-au permis sa
Academia Viorica Orange a fost obtinut urmand tehnologia de producere a vinurilor rosii, insa utilizand struguri albi. Crearea acestui vin-experiment a presupus simbioza catorva elemente cheie: terroir-ul divers, vita-de-vie ce transmite perfect muzica solului, un an al roadei absolut inedit si, nu in ultimul rand, pasiunea si curajul vinificatorului de a se indeparta de tendintele pietei. Fermentarea in amfora de lut si scurta odihna in butoi de stejar ne-au permis sa obtinem un vin pur, ce a evoluat fa
Culoare rosu intens, violet pe roba. Miros fructat, cu note de vanilie placute, fine, datorita invechirii la barique timp de 6 luni. Gustativ echilibrat cu tanini blanzi, spicy pe final. Postgust foarte remanent.
Un vin cu o culoare galben-aurie intensa. Arome imbracate subtil in lemn, ca o recompensa a barique-ului in care a stat, note vegetale intense ce ii dau savoare. Gustul sau onctuos, cu aciditate racoritoare, ce retrezeste senzatia de vara, in plina vara, te face sa repeti experienta pana la fundul sticlei.
Portret floral, mineralizat cu fructe rosii proaspete si arome vegetale, Cabernet Sauvignon Rose este prietenos, bogat si mereu placut. Calatorie cu parfum de capsune, trandafir suav, portocala putin piperata. Efervescenta in traire prin aciditatea medie catre inalta, ea ne conduce pe plaiuri tinere ce aduc aminte de prospetimea si bucuria noilor inceputuri. Bucuria de a savura viata in simplitate si in complexitate.
Personalitate efervescenta, Sauvignon Blanc te insoteste intr-o calatorie proaspata, cu inceput acidulat de gust citric, parfumat cu note tropicale si detalii de grapefruit roz, lamaie si mar verde. Prietenos si usor de inteles, un portet perfect de care iti vei aduce aminte mereu si mereu, in soare luminos sau la apus. Inceput si sfarsit, calatorie in note cu gust infinit.
Soare imbuteliat in poezie cu versuri roz colorate, fructat aromatizate, mereu mai complex, mai picant, mai sarat, perfect acidulat, un rose gourmet echilibrat. O parte de istorie reinterpretata, la origine, neschimbata, influzie de plante mineralizate, de aer salbatic si sarat, aromatizate. Inceput perlat de fructe proaspat culese , recitat in strofe infuzate de capsuni, rodie, grefa, perfect intelese, subtil parfumat cu dulceata de trandafir, rece pentru zilele calde de vara, un perfect musafir.