Ciocolata extrem de bine echilibrata, perfecta pentru orice folosire. Una dintre retetele autentice create de Octaaf Callebaut, reteta nr. 811 a devenit una dintre retetele iconice de ciocolata ale lui CallebautO . La fel ca cele mai fine bomboane belgiane, aceasta ciocolata este facuta din amestec de cacao Wieze . Intregul proces de prajire a boabelor de cacao garanteaza gustul sau complet, cu un gust solid de cacao si note fine de top. Este usor a se combina cu o varietate larga de arome si ingredi
Aceasta ciocolata este cea de care aveti nevoie atunci cand va doriti un gust intens si amarui de ciocolata. Reteta nr. 70-30-38 este una dintre ciocolatele dark preferata de multi bucatari chef si ciocolatieri din intreaga lume. Are un gust puternic, dar foarte echilibrat de ciocolata. Gustul este dominant de cacao prajita si intens amaruie. Echilibrul intre aciditate si dulce creeaza un contrast perfect. Reteta 70-30-38 este perfecta pentru a stimula aroma de ciocolata din creatiile dvs. In acelasi ti
Aceasta ciocolata este cea de care aveti nevoie atunci cand va doriti un gust intens si amarui de ciocolata. Reteta nr. 70-30-38 este una dintre ciocolatele dark preferata de multi bucatari chef si ciocolatieri din intreaga lume. Are un gust puternic, dar foarte echilibrat de ciocolata. Gustul este dominant de cacao prajita si intens amaruie. Echilibrul intre aciditate si dulce creeaza un contrast perfect. Reteta 70-30-38 este perfecta pentru a stimula aroma de ciocolata din creatiile dvs. In acelasi ti
Callebaut ofera, prin aceasta ciocolata, o alternativa excelenta pentru clientii dvs carora le plac aroma si gustul intens de ciocolata, dar sunt nevoiti sa evite zaharul. Accentele dulci placute sunt date de planta Stevia. Mai mult decat atat, aceasta ciocolata are o textura extrem de placuta datorata fibrelor dietetice care inlocuiesc zaharul. Ciocolata Stevia este foarte buna pentru aromatizarea ganasurilor (ganache), umpluturilor, mousse-urilor de cofetarie, cremelor de patiserie, inghetatei etc. De
Ciocolata RUBY 47,3% Cu Ciocolata RUBY va trebui sa uitati de tot ce ati invatat despre ciocolata belgiana veritabila (neagra, cu lapte sau alba). RUBY va deschide calea spre noi creatii culinare delicioase! Dupa ciocolata neagra, ciocolata cu lapte si ciocolata alba, RUBY este cea mai noua descoperire din ultimii 80 de ani! Nascuta din boabe de cacao ruby, fara coloranti, aditivi sau arome artificiale! Dupa cele trei sortimente de ciocolata existente pana acum (orice alta ciocolata fiind un derivat
Umplutura Caramel Fill Callebaut este un produs cu gust de caramel autentic cu aroma de unt caramelizat, gata de utilizare, folosit pentru cremele de torturi, umplerea produselor din ciocolata, produselor de cofetarie, patiserie, brutarie, pentru aromatizarea inghetatelor, a cremelor de patiserie, a mousse-urilor. Textura semifluida. Se amesteca bine si se incalzeste usor, max. 25-30 C, inainte de folosire. Se toarna apoi intr-un pos si se insereaza in produs. Poate fi folosit si in amestecul cremelor
Glazura stralucitoare cu Ciocolata Neagra 41% ChocO shine Dark este o glazura de ciocolata veritabila neagra, avand in compozitie 41% ciocolata neagra belgiana, preparata pe baza unei retete traditionale. Ideala pentru glasarea si acoperirea torturilor, fiind o glazura oglinda cu ciocolata, cu un gust senzational. Extrem de usor de folosit, glazura se incalzeste usor, max 35 C, apoi se intinde pe produs, creand acea crusta de ciocolata lucioasa si usor de taiat . Este indicat a se aplica pe produs
GOLD Ciocolata alba si Zahar Caramelizat, 30,4%, 2,5 Kg, Callebaut Noua culoare si noul gust din cea mai fina ciocolata belgiana! Experimentata si creata dintr-o selectie fina de ingrediente, cum ar fi zaharul caramelizat si laptele caramelizat, Gold are un gust puternic, dar echilibrat de ciocolata de caramel, cu note bogate de caramele, unt, crema si un strop interesant de sare. Ciocolata Gold are o culoare unica si calda de caramel, galbena cu nuanta de aur.
Pasta de Alune are un continut pur 100% alune, textura extrem de delicata si nu este indulcita. Alunele sunt culese din regiunile insorite din Spania, Turcia si Italia. Culese cand sunt la maturitate maxima, depozitate in conditii optime, ferite de caldura, umiditate si lumina, acestea sunt decojite cu maxim 12 ore inainte de prelucrare, pentru a le pastra uleiurile naturale nealterate. Sunt apoi usor prajite si macinate fin pana la obtinerea unei paste fine, aurii. Se recomanda amestecarea pastei de al
Pasta de Alune si Migdale este un produs de culoare aurie calda, cu gust si aroma echilibrate de alune prajite, note intense de migdale. Ideala pentru a fi combinata cu ciocolata, obtinand asftel o umplutura perfecta pentru praline, tablete de ciocolata, creme de torturi si patiserie, mousse, inghetata sau bavarois. Marii Pastry Chefs o recomanda in combinatie cu ciocolata neagra cu continut mediu de cacao sau cu ciocolata cu lapte. Se obtine astfel un gust placut de caramel, cu o multitudine de note fr
Pasta de zahar ALBA Callebaut, 7 Kg Pasta de zahar foarte flexibila si cu o culoare alba imaculata, ce poate fi aromatizata, colorata si modelata dupa cum doriti. Cu Pasta alba de decor si Icing de la Callebaut puteti pune in practica o multime de idei creative: de la torturi de nunta elegante, de un alb imaculat, pana la cupcakes colorate si aromate. Are o culoare alba neutra, o textura neteda si un gust dulce neutru cu arome subtile de vanilie. Cu o combinatie unica de ingrediente, este in mod natur
Tablete Neagra Napolitans, NAP 811, Set de 75 buc, 13.5g tableta Ciocolata extrem de bine echilibrata, perfecta pentru orice folosire. Una dintre retetele autentice create de Octaaf Callebaut, reteta nr. 811 a devenit una dintre retetele iconice de ciocolata ale lui Callebaut. La fel ca cele mai fine bomboane belgiane, aceasta ciocolata este facuta din amestec de cacao Wieze . Intregul proces de prajire a boabelor de cacao garanteaza gustul sau complet, cu un gust solid de cacao si note fine de top.
Alune crocante si sfarmate,amestecate cu caramel crocant. Cu Hazelnut Bresilienne de la Callebaut aveti la indemana dvs o textura incantatoare si gustoasa pe care sa o adaugati creatiilor dulci. Puteti de exemplu sa le presarati pe ciocolata moale, inainte de intarire, pentru a crea bomboane de ciocolata minunate si crocante. Amestecate cu ciocolata, gianduja, ganache sau caramel, alunele caramelizate Hazelnut Bresilienne isi vor pastra textura crocanta. Pot fi folosite si in umpluturi sau presarate p
Ciocolata Alba VELVET, 10 Kg, Callebaut Belgia Cea mai creamoasa ciocolata alba din gama Callebaut cu gust dulce moderat . Aceasta ciocolata alba aduce placerea gustului proaspat al laptelui usor dulce. In gura, are o textura bogata si cremoasa, fara a deveni grasa. Velvet este ideala pentru orice combinatie pe care o doriti: de la mirodenii neasteptate, cum ar fi sofranul grecesc, la fructe surprinzatoare. Caracterul usor al acestei ciocolata albe face ca toate aromele cu care intra in combinatie
O ciocolata grozava pentru a semna creatiile tale cu o surpriza de culoare si aroma. Lemon Callets O , realizate cu ciocolata alba CallebautO Belgian, combina o dulceata cremoasa de caramel cu gustul acrisor de lamaie. Cu fluiditatea sa standard (3 picaturi), puteti utiliza Lemon Callets O pentru aceeasi gama larga de aplicatii ca si ciocolatele traditionale Callebaut. Lemon Callets O sunt minunate pentru a adauga detalii colorate figurinelor si pralinelor goale sau pentru a crea decoratiuni color