Ciocolata cu lapte cu un gust de cacao foarte intens si mai putin zahar. Atunci cand cautati o ciocolata cu lapte care are intensitatea de cacao a unei ciocolate negre, totusi cu note cremoase si caramelizate, POWER 41 este perfecta pentru dvs. Aceasta ciocolata cu lapte contine mai multa cacao decat orice alta ciocolata din lapte. In acelasi timp are cel mai scazut continut de zahar in comparatie cu alte retete de ciocolata cu lapte: cu 14% mai putin decat ciocolata dvs. obisnuita cu lapte. POWER 41 es
Aceasta ciocolata este cea de care aveti nevoie atunci cand va doriti un gust intens si amarui de ciocolata. Reteta nr. 70-30-38 este una dintre ciocolatele dark preferata de multi bucatari chef si ciocolatieri din intreaga lume. Are un gust puternic, dar foarte echilibrat de ciocolata. Gustul este dominant de cacao prajita si intens amaruie. Echilibrul intre aciditate si dulce creeaza un contrast perfect. Reteta 70-30-38 este perfecta pentru a stimula aroma de ciocolata din creatiile dvs. In acelasi ti
Ciocolata cu Lapte cu 33,6% cacao de la Callebaut Belgia Reteta de ciocolata din lapte nr. 823 este ciocolata cu lapte iconica a lui Callebaut. Se remarca prin culoarea sa profunda, calda, aromele proaspete de cacao prajita si notele de caramel seducatoare. Modelul 823 este apreciat pe scara larga datorita gustului sau generos si a reputatiei excelente in folosire. Poate fi asociata cu o gama larga de arome puternice de fructe, picante, lactate sau lichioruri. Miezul ciocolatei este semnatura amestecului
Ciocolata Alba VELVET Callebaut Belgia. Cea mai creamoasa ciocolata alba din gama Callebaut cu gust dulce moderat . Aceasta ciocolata alba aduce placerea gustului proaspat al laptelui usor dulce. In gura, are o textura bogata si cremoasa, fara a deveni grasa. Velvet este ideala pentru orice combinatie pe care o doriti: de la mirodenii neasteptate, cum ar fi sofranul grecesc, la fructe surprinzatoare. Caracterul usor al acestei ciocolata albe face ca toate aromele cu care intra in combinatie sa se int
GOLD Ciocolata alba si Zahar Caramelizat de la Callebaut Belgia Noua culoare si noul gust din cea mai fina ciocolata belgiana! Experimentata si creata dintr-o selectie fina de ingrediente, cum ar fi zaharul caramelizat si laptele caramelizat, Gold are un gust puternic, dar echilibrat de ciocolata de caramel, cu note bogate de caramele, unt, crema si un strop interesant de sare. Ciocolata Gold are o culoare unica si calda de caramel, galbena cu nuanta de aur. Ingrediente: Unt de cacao , zhar, Lapt
Categorie produs: Pasta aromatizanta de nuci (migdale si alune de padure) Caracteristici principale: Pralina aurie calda cu 24% migdale si 24% alune. Textura: Fina Cum se utilizeaza: Se amesteca cu ciocolata sau crema pentru umplutura sau se amesteca in inghetata, mousse sau baza bavarois pentru a aroma. Potrivit pentru: Vegetarian NU CONTINE GLUTEN
Ciocolata Neagra cuvertura fara zahar adaugat. Aceasta ciocolata neagra are un gust de ciocolata delicios de intens, fara adaos de zahar . Dulceata sa placuta provine din inlocuitorul de zahar maltitol, completat cu vanilie naturala Bourbon. Gustul si senzatia ciocolatei negre fara zahar MALCHOC Callebaut se apropie foarte mult de gustul ciocolatelor traditionale Callebaut, cum ar fi 811. Aceeasi crack, aceeasi senzatie aceeasi culoare si luciu frumos . Aceasta ciocolata neagra fara zahar adaugat of
Set 75 mini tablete de ciocolata cu Caramel Callebaut 13.5g (1 kg in total) ideale pentru mini gustari, cadouri sau decoratiuni. Noua versiune mini a tabletelor Callebaut este realizata cu cele mai bune bomboane belgiene, oferind o placere deosebita intr-un format mai mic! Aceste mini-delicii sunt un plus perfect pentru orice cafea, ciocolata fierbinte sau ceai si sunt ambalate individual. Pot fi folosite pentru a decora o prajitura sau altele. Minitableta GOLD este o ciocolata alba caramelizata si a
Crema Gold, Crema de Ciocolata cu Caramel, 5Kg - Callebaut Crema tartinabila de ciocolata belgiana alba cu caramel. Este delicioasa si are gust intens. Se foloseste pentru umplut elceruri, choux, croissant, macarons, torturi, produse de patiserie cofetarie, prajituri, numai dupa coacere. Se poate adauga in alte creme pentru a le imbogati savoarea. Se poate folosi si ca topping sau glazura pentru a conferi un aspect stralucitor. E gata de folosit la temperatura camerei. Este stabila la congelare si i
Ciocolată Neagră cuvertură fără zahăr adăugat Această ciocolată neagră are un gust de ciocolată delicios de intens, fără adaos de zahăr . Dulceața sa plăcută provine din înlocuitorul de zahăr maltitol, completat cu vanilie naturală Bourbon. Gustul și senzația ciocolatei negre fara zahar MALCHOC-D Callebaut se apropie foarte mult de gustul ciocolatelor tradiționale Callebaut, cum ar fi 811. Aceeași crack, aceeași senzație aceeași culoare și luciu frumos . Această ciocolată neagră fără zahăr adăugat o
Unt de cacao 100% obtinut la prima presare si dezodorizat. Untul de cacao este obtinut din boabe intregi de cacao, care sunt fermentate, prajite si apoi separate. Untul de cacao este un ingredient important in practic toate tipurile de ciocolata (ciocolata alba, ciocolata cu lapte si, de asemenea, ciocolata neagra). Ingrediente: Unt de cacao 100%. Alergeni: Poate contine urme de Lapte!
Fistic 100% intr-o pasta neteda, omogena. Selectat din cele mai bune recolte din intreaga lume, Callebaut garanteaza produse din fistic de calitate superioara., cu un gust proaspat, maximum de aroma si proprietati naturale. Boabele de fistic se recolteaza cu maxim 12 ore inainte de a fi prajite, si se ambaleaza in maxim 12 ore de la recoltare. Pure Pistachio Paste este o pasta 100% pura, naturala si neindulcita, praparata din boabe de fistic fin macinate. Are o culoare verde, proaspata. Se recomanda
Ciocolata Neagra Termostabila 48%, Picaturi marime L Picaturi de ciocolata neagra 100% pentru coacere. Permiteti clientilor sa se bucure de prajituri proaspat coapte cu chips-uri mari de ciocolata. Picaturile de coacere L au un gust reconfortant de ciocolata neagra belgiana si au mai putin unt de cacao in reteta lor pentru a le face sa reziste la temperaturi ale cuptorului de pana la 200 C. Cu dimensiunea lor regala, Drops L va deveni ciocolata preferata de dumneavoastra la coacere. O puteti folosi cu
O fuziune de ciocolata cu lapte si caramel! Caramel Callets combina bogatia ciocolatei cu lapte iconice CallebautØ cu aroma de caramel pur. Rezultatul final este o ciocolata cu lapte delicioasa, cu o nuanta bogata de caramel maroniu auriu. Procesati Caramel Callets ca si cum ati folosi o ciocolata cu lapte obisnuita: topirea, temperarea si racirea se face in acelasi mod. Cu fluiditatea sa standard de trei picaturi, puteti folosi Caramel Callets pentru turnarea, imbinarea, aromatizarea spumelor si a cre
Ciocolata cu lapte fara adaos de zahar Bazati-va pe aceasta ciocolata cu lapte fara zahar adaugat pentru a va rasfata cu un dulce fara zaharuri . Are un gust de ciocolata minunat echilibrat, intre cacao si mult lapte . Fara adaos de zahar, aceasta reteta isi obtine dulceata placuta din inlocuitorul maltitol, completat cu vanilie naturala Bourbon. Gustul si senzatia sa se apropie foarte mult de gustul ciocolatelor traditionale, cum ar fi 823. Aceeasi crant, aceeasi senzatie, aceeasi culoare si luciu f