Premix pentru inghetata Nevepann 50C este o baza la cald pentru fabricarea inghetatei , fara grasimi adaugate, dozaj minim la 1L de lapte. Asigura obtinerea unei inghetate cu textura fina , cremoasa si consistenta compacta. Aroma de vanilie a produsului nu interfereaza cu gustul pastelor aromatizante folosite, ci intensifica gustul acestora. Dozare : 50g produs + 1L lapte + 270g zahar Ingrediente : dextroza, maltodextrine, LAPTE praf degresat, amidon modificatm, emulgator mono si digliceride ale a
Pasta concentrata aroma de Cirese Delipaste Amaretto , cu 25% Amaretto semolina Ideala pentru aromatizarea cremelor pentru torturi si prajituri de cofetarie si patiserie , a inghetatei, gelato, a bomboanelor si pralinelor, glazurilor si umpluturilor de fructe pentru torturi si prajituri. Din ingrediente de inalta calitate, aceasta pasta aroma are o textura fluida, este usor de amestecat si omogenizat in produs, oferind o aroma naturala tuturor deserturilor . Dozaj: 80 120g + 1kg de crema amestec C
Pasta concentrata cu gust de Cappucino, Delipaste Cappuccino Pasta concentratat aromatizanta Cappuccino, este ideala pentru aromatizarea cremelor pentru torturi si prajituri de cofetarie si patiserie , a inghetatei, gelato, a bomboanelor si pralinelor, glazurilor si umpluturilor pentru torturi si prajituri. Din ingrediente de inalta calitate, aceasta pasta aroma are o textura fluida, este usor de amestecat si omogenizat in produs, oferind o aroma naturala tuturor deserturilor . Ingrediente : sirop
Pasta concentrata aroma de Capsuni Delipaste Fragola Ideala pentru aromatizarea cremelor pentru torturi si prajituri de cofetarie si patiserie , a inghetatei, gelato, a bomboanelor si pralinelor, glazurilor si umpluturilor de fructe pentru torturi si prajituri. Din ingrediente de inalta calitate, aceasta pasta aroma are o textura fluida, este usor de amestecat si omogenizat in produs, oferind o aroma naturala tuturor deserturilor . Dozaj: 70 100g + 1kg de crema amestec Cantitate: 1.5 Kg Gama Delipa
Pasta concentrata aroma de Castane Glasate Delipaste Marrons Glaces Ideala pentru aromatizarea cremelor pentru torturi si prajituri de cofetarie si patiserie , a inghetatei, gelato, a bomboanelor si pralinelor, glazurilor si umpluturilor pentru torturi si prajituri. Din ingrediente de inalta calitate , aceasta pasta aroma are o textura fluida, este usor de amestecat si omogenizat in produs, oferind o aroma naturala tuturor deserturilor. Dozaj: 70 100g + 1kg de crema amestec Cantitate: 1.5 Kg Gama
Pasta concentrata aroma de Menta Alba Delipaste Menta Bianca Ideala pentru aromatizarea cremelor pentru torturi si prajituri de cofetarie si patiserie , a inghetatei, gelato, a bomboanelor si pralinelor, glazurilor si umpluturilor pentru torturi si prajituri. Din ingrediente de inalta calitate , aceasta pasta aroma are o textura fluida, este usor de amestecat si omogenizat in produs, oferind o aroma naturala tuturor deserturilor. Dozaj: 100 150g + 1kg de crema amestec Cantitate: 1.5 Kg Gama Delipa
Pasta concentrata aroma de Piersic Delipaste Pesca Ideala pentru aromatizarea cremelor pentru torturi si prajituri de cofetarie si patiserie , a inghetatei, gelato, a bomboanelor si pralinelor, glazurilor si umpluturilor pentru torturi si prajituri. Din ingrediente de inalta calitate , aceasta pasta aroma are o textura fluida, este usor de amestecat si omogenizat in produs, oferind o aroma naturala tuturor deserturilor. Dozaj: 70 100g + 1kg de crema amestec Cantitate: 1.5 Kg Gama Delipaste Fabbri
Pasta concentrata aroma de Vanilie Delipaste Vaniglia Bourbon Ideala pentru aromatizarea cremelor pentru torturi si prajituri de cofetarie si patiserie , a inghetatei, gelato, a bomboanelor si pralinelor, glazurilor si umpluturilor pentru torturi si prajituri. Din ingrediente de inalta calitate , aceasta pasta aroma are o textura fluida, este usor de amestecat si omogenizat in produs, oferind o aroma naturala tuturor deserturilor. Dozaj: 70 100g + 1kg de crema amestec Cantitate: 1.5 Kg Gama Deli
Pasta concentrata aroma de Fructe de Padure Delipaste Frutti di Bosco Ideala pentru aromatizarea cremelor pentru torturi si prajituri de cofetarie si patiserie , a inghetatei, gelato, a bomboanelor si pralinelor, glazurilor si umpluturilor pentru torturi si prajituri. Din ingrediente de inalta calitate , aceasta pasta aroma are o textura fluida, este usor de amestecat si omogenizat in produs, oferind o aroma naturala tuturor deserturilor. Dozaj: 70 100g + 1kg de crema amestec Cantitate: 1.5 Kg G
Pasta concentrata aroma de Fructul Pasiunii Delipaste Passion Fruit, Maracuja Ideala pentru aromatizarea cremelor pentru torturi si prajituri de cofetarie si patiserie , a inghetatei, gelato, a bomboanelor si pralinelor, glazurilor si umpluturilor pentru torturi si prajituri. Din ingrediente de inalta calitate , aceasta pasta aroma are o textura fluida, este usor de amestecat si omogenizat in produs, oferind o aroma naturala tuturor deserturilor. Dozaj: 70 100g + 1kg de crema amestec Cantitate: 1
Pasta concentrata aromatizanta de Menta Delipaste Menta Ideala pentru aromatizarea cremelor de cofetarie si patiserie , a inghetatei, gelato, a bomboanelor si pralinelor, glazurilor si umpluturilor pentru torturi si prajituri. Din ingrediente de inalta calitate , aceasta pasta aromatizanta are o textura fluida, este usor de amestecat si omogenizat in produs, oferind o aroma naturala tuturor deserturilor. Dozaj: 70 100g + 1kg de crema amestec
Cirese Amarene in sirop Cei mai buni profesionisti din Italia si din intreaga lume aleg in fiecare zi Ciresele Amarene ale producatorului Fabbri pentru caracterul crocant tipic al fructelor , care protejeaza pulpa moale si incapsuleaza aroma originala, distinctiva. Ideale pentru decorarea prajiturilor, torturilor, cocktail-urilor , tartelelor si deserturilor mignon. Produs fara gluten! Ingrediente : cirese amarene , zahar, sirop de glucoza, apa, suc de amarene (4%), acidifiant: acid citric, arome, a
Pasta de Alune 100% Delipaste, fara arome si coloranti. Ideala pentru aromatizarea cremelor de cofetarie si patiserie , a inghetatei, gelato, a bomboanelor si pralinelor, glazurilor si umpluturilor pentru torturi si prajituri. Din ingrediente de inalta calitate , aceasta pasta aromatizanta are o textura fluida, este usor de amestecat si omogenizat in produs, oferind o aroma naturala tuturor deserturilor. Dozaj: 80 100g + 1kg de crema amestec Cantitate: 3.5 kg.
Topping Sos Cocos Gourmet Culoare alb ivoire cu efect perlat, o textura bogata si o aroma puternica. Note predominante de cocos, aroma fructoasa de pulpa si lapte de cocos, cu un final delicat de fructe uscate. Sosurile Gourmet ale producatorului Fabbri sunt sosuri dulci, delicioase, utilizate pentru decorarea sau umplerea celor mai originale produse de inghetata sau gelato. Formula lor speciala le creste vascozitatea in contact cu inghetata, facandu-le excelente pentru folosirea ca variatiune atat i
Descriere: Jeleu gata de utilizare ideal pentru gelatinarea deserturilor si parfaiturilor. Impiedica innegrirea fructelor si creeaza un strat izolator care impiedica absorbtia mirosurilor si aromelor. Frescafrutta Gelee are o aroma si o culoare neutre. Pulverizati direct pe tort. Usor de dozat in comparatie cu utilizarea normala cu o perie, utilizarea gelatinei spray va permite sa reduceti timpul de preparare la zero si sa economisiti aproximativ 70% din produs in comparatie cu gelatina traditionala.