Ulei de Cocos Virgin Recomandari de consum: zilnic 1-2 lingurite . Ulei de cocos virgin, presat la rece , obţinut din fructe proaspete de cocos 100% pur fără aditivi. Nu conţine colosterol , datorita conţinutului ridicat de acid acid lauric are efect antioxidant. Uleiul de cocos este ideal pentru ingrijirea pielii şi a parului indiferent de vârsta. Se poate folosi pentru masaj, se absoarbe uşor în piele. Nu este recomandata incalzirea. Uleiul de cocos se solidifica sub 25 C, sub această temp
Ulei de Macadamia INGREDIENTE : ulei de macadamia (Macadamia ternifolia) 100% natural Uleiul este obţinut prin presarea la rece a nucilor de macadamia. Are un continut ridict de acid palmitoleic care, fiind asemănător sebumului uman, este absorbit in piele foarte repede. Componenţi principali : acid oleic, acid palmitoleic (omega-7), acid palmitic, acid stearic, acid linoleic, (omega-6), acid linolenic (omega-3). Uleiul de macadamia este în special recomandat pielii fragile, în tratamentul vergeturil
Ulei din sâmburi de caise. INGREDIENTE : ulei din sâmburi de caise (Prunus armeniaca)100% natural. Se obţine prin presarea la rece a sâmburilor de caise. Este scăzut în grăsimi saturate, conţine aproximativ: 55.0-70.0% acid oleic (Omega-9), 22.0-35.0% acid linoleic (Omega-6), şi mai puţin de 1% acid alfa linolenic (Omega-3) Componenţi principali: acid palmitic, acid palmitoleic,acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid linolenic, acid arahidic , acid eicosenoic. Uleiul de caise este recomandat
Ulei de Susan, presat la rece. INGREDIENTE : ulei din seminţe de susan (Sesamum Indicum) Este 100% pur fără adaos. Metoda de obţinere: prin presarea la rece a seminţelor. Componen ţi principali: acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic. Bogat în proteine, vitaminele B1, B2, E, mangan, nichel, calciu, fier, acid linoleic (omega-6) şi în acid oleic (omega 9). Extern: Utilizat pentru afecţiunile pielii. Are efect hidratant, întârzie procesul de îmbătrânire, menţinând elasticita
ingrediente: apă, extract de trandafir. Apa de trandafir este obținută prin distilarea petalelor de trandafir. Se poate folosi ca ingredient pentru preparate orientale, prăjituri, produse de patiserie ( tarte, madlene, biscuiți sau muffin) inghețate și bauturi. Utilizare : Se poata folosi ca ingredient pentru dulciuri orientale.
Piper negru boabe-100 g Boabele de piper negru pot fi folosite la toate retetele indiene cu orez, curry si legume, precum si pentru macerare. Boabele de piper negru pot fi folosite la toate reţetele indiene cu orez, curry şi legume, precum şi pentru măcerare. Ţara de origine a piperului este India , este regele neincoronat al condimentelor. Piperul este unicul condiment al cărui fruct este comercializat în patru versiuni diferite. Pot fi procesate astfel ca să dea varietaţile de piper alb, negru, v
A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. Atenționări! Poate conține urme de migdale, alune, arahide, nuci, muștar, gluten, semințe de susan. Nu este indicat pentru persoanele alergice la acest produs. Nucile prezintă un risc, crescut de înec copiilor mici. Poate conține resturi de coji.
A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. Atenționări! Poate conține urme de migdale, alune, arahide, nuci, muștar, gluten, semințe de susan. Nu este indicat pentru persoanele alergice la acest produs. Nucile prezintă un risc, crescut de înec copiilor mici. Poate conține resturi de coji.
Mod de preparare: se pun pastele în apa clocotită, ușor sărată, (pentru fiecare 100g paste se va utiliza cca. 1L de apă). Se lasă la fiert la foc mic cca. 5-6 minute amestecând ocazional. După ce pastele ajung la consistența dorită, se scurge apa și se clătesc cu multă apă. Pot fi consumate la fel ca pastele tradiționale. A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui. Produs vegan, fără gluten. Poate conține urme de SOIA.
A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. Atenționări! Poate conține urme de migdale, alune, arahide, nuci, muștar, gluten, semințe de susan. Nu este indicat pentru persoanele alergice la acest produs. Nucile prezintă un risc, crescut de înec copiilor mici. Poate conține resturi de coji.
A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. Atenționări! Poate conține urme de migdale, alune, arahide, nuci, muștar, gluten, semințe de susan. Nu este indicat pentru persoanele alergice la acest produs. Nucile prezintă un risc, crescut de înec copiilor mici. Poate conține resturi de coji.
Ingrediente: ulei de muștar, preset la rece. Uleiul de muștar are o eficienţă nutritivă superioară, fiind bogat în acizi graşi mono şi polinesaturaţi și în fitosteroli. Componenţi principali: acizi graşi mononesaturaţi (acid erucic, acid oleic), acizi graşi polinesaturaţi (acid linolenic, acid linoleic). Extern: Se poate utiliza prin aplicare şi masare locală cu efecte benefice în reducerea durerilor articulare şi reumatice, adjuvant în combaterea crampelor musculare. Se absoarbe uşor în piele, ar
Seminţe de Chia Ingrediente: 100% seminţe de chia (Salvia Hispanica) Semintele de Chia sunt una dintre cele mai bogate surse vegetale de acizi graşi esentiali Omega 3. Este o sursă excelentă de fibre, sunt bogate in calciu, vitamine, minerale,proteine si in antioxidanti. Semintele chia au un gust neutru şi miros natural. Mod de utilizare: se poate consuma zilnic1- 2 linguri sub forme diferite. Se pot consuma crud, macinat sau germinat, sau se pot adauga in: cereale, iaurt, salate, supe, o
Este bogat in zinc, vitamine (E, A,B1, B2, B6, C, D, K), minerale ,omega 3, omega 6. Componenţi principali: acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid linolenic, acid arahidic, acid eicosenoic, acid behenic. Adjuvant pentru mentinerea sanatatii prostatei, remediu in afectiuni ale vezicii urinare si prostatei, cu efecte benefice in tratarea cistitelor cronice si a inflamatiilor de la acest nivel. Ajuta functionarea buna a rinichilor. Are efect anticolesterol, antiinflamator, este reco
Ulei de măceşe INGREDIENTE : ulei din sâmburi de măceşe (Rosa Canina) 100% natural. Se obţine prin presarea la rece a sâmburilor de măceşe. Are un conţinut ridicat de: acizi graşi mononesaturaţi: oleic (10-20%); acizi grasi polinesaturati-esenţiali: linoleic (35-50%) şi linolenic (25-50%). Componenţi principali : acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid linolenic. Uleiul de măceşe îmbunătăţirea elasticității tenului, ajută prevenirea ridurilor, renumit pentru atenuarea cicatrici