Mod de preparare: se pun pastele în apă clocotită, ușor sărată, (pentru fiecare 100g paste se va utiliza cca. 1L apă). După ce pastele ajung la consistența dorită, se scurge apa. Pot fi consumate la fel ca pastele tradiționale. A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui. Produs vegan, fără gluten. Poate conține urme de NUCI.
Mod de preparare: se pun pastele în apa clocotită, ușor sărată, (pentru fiecare 100g paste se va utiliza cca. 1L de apă). Se lasă la fiert la foc mic cca. 3-5 minute amestecând ocazional. După ce pastele ajung la consistența dorită, se scurge apa și se clătesc cu multă apă. Pot fi consumate la fel ca pastele tradiționale. A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui. Produs vegan, fără gluten. Poate conține urme de NUCI.
Ulei de măceşe INGREDIENTE : ulei din sâmburi de măceşe (Rosa Canina) 100% natural. Se obţine prin presarea la rece a sâmburilor de măceşe. Are un conţinut ridicat de: acizi graşi mononesaturaţi: oleic (10-20%); acizi grasi polinesaturati-esenţiali: linoleic (35-50%) şi linolenic (25-50%). Componenţi principali : acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid linolenic. Uleiul de măceşe îmbunătăţirea elasticității tenului, ajută prevenirea ridurilor, renumit pentru atenuarea cicatrici
Ulei de măceşe INGREDIENTE : ulei din sâmburi de măceşe (Rosa Canina) 100% natural. Se obţine prin presarea la rece a sâmburilor de măceşe. Are un conţinut ridicat de: acizi graşi mononesaturaţi: oleic (10-20%); acizi grasi polinesaturati-esenţiali: linoleic (35-50%) şi linolenic (25-50%). Componenţi principali : acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid linolenic. Uleiul de măceşe îmbunătăţirea elasticității tenului, ajută prevenirea ridurilor, renumit pentru atenuarea cicatrici
ȘOFRAN PUR 0,4g Ingrediente: 100% șofran pur Șofranul se găsește în stigmatele uscate ale florii Crocus Sativus, fiecare floare având câte 3 stigmate. Acestea trebuie să fie atent culese cu mâna și apoi uscate. Munca și îngrijirea pe care o necesită, fac din șofran cel mai scump condiment din lume. Șofranul este folosit în bucătărie pentru a adăuga aromă, savoare și culoare atât mâncărurilor dulci, cât și celor sărate. Poate fi folosit pentru deserturi, orez, paste, carne, tocană sau pește. Deoarece ar
recomandari de consum: zilnic 1-2 lingurite . Ulei de cocos virgin, presat la rece , obţinut din fructe proaspete de cocos 100% pur fără aditivi. Nu conţine colosterol , datorita conţinutului ridicat de acid acid lauric are efect antioxidant. Uleiul de cocos este ideal pentru ingrijirea pielii şi a parului indiferent de vârsta. Se poate folosi pentru masaj, se absoarbe uşor în piele. Nu este recomandata incalzirea. Uleiul de cocos se solidifica sub 25 C, sub această temperatură devine alb.
Mod de preparare: se pun pastele în apa clocotită, ușor sărată, (pentru fiecare 100g paste se va utiliza cca. 1L de apă). Se lasă la fiert la foc mic cca. 11-12 minute amestecând ocazional. După ce pastele ajung la consistența dorită, se scurge apa și se clătesc cu multă apă. Pot fi consumate la fel ca pastele tradiționale. A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui. Produs vegan, fără gluten. Poate conține urme de SOIA.
Mod de preparare: se pun pastele în apa clocotită, ușor sărată, (pentru fiecare 100g paste se va utiliza cca. 1L de apă). Se lasă la fiert la foc mic cca. 10-12 minute amestecând ocazional. După ce pastele ajung la consistența dorită, se scurge apa și se clătesc cu multă apă. Pot fi consumate la fel ca pastele tradiționale. A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui. Produs vegan, fără gluten. Poate conține urme de SOIA.
Ulei de Jojoba , presat la rece. Numai pentru uz extern! Antialergic. Are conţinut ridicat de vitamina E, protejează pielea împotriva radicalilor liberi. Poate fi folosit şi de persoanele cu piele sensibilă. Este absorbit cu uşurinţă, hidratează şi hrăneşte pielea. Poate fi utilizat ca demachiant, inclusiv pentru zona sensibilă a ochilor. Previne apariţia ridurilor şi contribuie la menţinerea elasticităţii pielii. Stimulează regenerarea celulelor şi are efect uşor cicatrizant. Ideal pentru îngr
Cantitate netă: 500 g Ingrediente: boabe crude decorticate de hrișcă. Se pot consuma crude, fierte, prăjite sau ca și ingredient în diferite rețete: sarmale, salate, paste, supe, ciorbe, etc. Mod de preparare: Se spală bine, apoi se pune la fiert: o parte de hrișcă cu trei părți de apă. Timp de fierbere: aprox.25 de minute sau până este suficient de fiert. Informație nutrițională Valori medii: Per 100 g Valoare energetica 363kcal Grasimi 3,4 g Din care: Acizi grași saturati 0,8 g
Cantitate netă: 500 g Este potrivită atât în mâncăruri sărate cât și în cele dulci. Se poate găti în diverse moduri: ca și garnituri, piureuri, adăugat în diverse preparate de supe, tocănite, salate de fructe legume sau în amestec cu alte cereale. Poate fi pregătit cu lapte, similar orezului cu lapte ori ca adaos în budinci, creme. Preparare: Se spală bine, apoi se pune la fiert o parte de mei cu doua- trei părți de apă. Se fierbe la foc mic pentru aprox. 20-30 de minute. Pentru a obține boabe bine
Cantitate netă: 500 g Ingrediente: Făină de orez. Se obţine prin măcinarea boabelor de orez. Recomandări: Se poate utiliza ca atare sau în amestec cu alte făinuri pentru prepararea diverselor produse de panificaţie şi de cofetarie (biscuiţi, prăjituri, dulciuri, deserturi, aluat de clătite, pâine ) . Potrivit şi ca agent de îngroşare în supe, sosuri, creme. Informație nutrițională Valori medii: P
Cantitate netă: 1 kg Ingrediente: Făină de orez. Se obţine prin măcinarea boabelor de orez. Recomandări: Se poate utiliza ca atare sau în amestec cu alte făinuri pentru prepararea diverselor produse de panificaţie şi de cofetarie (biscuiţi, prăjituri, dulciuri, deserturi, aluat de clătite, pâine ) . Potrivit şi ca agent de îngroşare în supe, sosuri, creme. Informație nutrițională Valori medii: Pe
Chimion pulbere - 100g Ingrediente: Chimion pulbere Chimionul este un condiment important în bucătăria tradițională indiană fiind adăugat și în majoriatea rețetelor de curry. Este un condiment distinctiv, cald, utilizat în preparate cu carne de miel sau carne de pui și oferă o aromă in plus pentru orez și legume. Poate conține urme de: migdale, alune, arahide, nuci, semințe de susan. Chimionul are o culoare galben-maronie, formă alungită și gust si miros specific, intens, dulce-picant, lemnos. Chi
Cantitate netă: 500 g Ingrediente: făină de hrişcă, obţinută prin măcinarea boabelor de hrişcă. Hrişca este bogată în vitamine, minerale, aminoacizi, carbohidraţi şi fibre. Poate fi folosită pentru pregătirea diferitelor produse de panificaţie, amestecat cu făina de grâu, cu făina de porumb sau cu făina de orz . Se mai poate adăuga în supe, ciorbe, sosuri, aluaturi, ideal la aluatul pentru clătite. Poate conţine urme de: migdale, alune, arahide, nuci, muştar, seminţe de susan,