Herbavit

Garam masala 100gr - Herbavit

Garam masala 100gr - Herbavit

Garam Masala Garam Masala este un amestec de condimente aromatice, utilizate in principal pentru condimentarea diferitelor preparate nord indiene. Poate fi folosit ca un condiment presarat pe diferite mancaruri cu carne, peste sau legume si orez. Ideal pentru marinarea carnii de pui, porc. Pentru a-si pastra prospetimea si aroma se va pastra intr-un recipient bine inchis, intr-un loc uscat si racoros.

Cumpără
Ghimbir pulbere 100gr - Herbavit

Ghimbir pulbere 100gr - Herbavit

Este un condiment cu gust puternic, cu o aroma picanta, se poate adauga la diferite mancaruri, sosuri, supe, feluri principale, sau la deserturi, bauturi.

Cumpără
Turmeric (curcuma) pulbere 40gr - Herbavit

Turmeric (curcuma) pulbere 40gr - Herbavit

Curcuma (Turmeric) pulbere are o aroma minunata lemnoasa si este ideala pentru a aroma Dals, legume, carne, carne de pasare si preparate din fructe de mare. Curcuma pulbere este utilizat in pilaful de orez pentru a oferi culoarea galben-aurie si este un ingredient de baza al pudrei de curry. Pentru a-si pastra prospetimea si aroma se va pastra intr- un recipient bine inchis, intr-un loc uscat si racoros. Tara de origine: India Prezentare: 40 g

Cumpără
Ulei avocado presat la rece 50ml (uz intern) - Herbavit

Ulei avocado presat la rece 50ml (uz intern) - Herbavit

Uleiul de Avocado (Persea Americana), obtinut prin presarea la rece a pulpei de avocado. Poate contine sedimente. Componenti principali: acid oleic, acid palmitic, acid linoleic, acid palmitoleic.

Cumpără
Ulei migdale presat la rece 100ml (uz intern) - Herbavit

Ulei migdale presat la rece 100ml (uz intern) - Herbavit

Uleiul de migdale dulci este obtinut prin presarea mecanica a samburilor de migdale selectate si filtrate ulterior. Componenti principali: acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic.

Cumpără
Ulei migdale presat la rece 50ml (uz intern) - Herbavit

Ulei migdale presat la rece 50ml (uz intern) - Herbavit

Uleiul de migdale dulci este obtinut prin presarea mecanica a samburilor de migdale selectate si filtrate ulterior. Componenti principali: acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic.

Cumpără
Curry picant 100gr - Herbavit

Curry picant 100gr - Herbavit

Amestec de condimente aromatice, tip cu Curry Madras care se poate utiliza pentru diferite mancaruri indiene autentice cu curry. Poate fi folosit pentru marinarea carnii de pui, porc, vita sau peste. Se poate adauga in diferitele preparate culinare : sosuri, supe, orez sau in legume Pachet cu 100 de grame.

Cumpără
Coriandru pulbere 100gr - Herbavit

Coriandru pulbere 100gr - Herbavit

Coriandrul are o aroma puternica cu gust de nuca, dulceag picant. Este un ingredient esential in pudrele de curry si masala. Se fosoleste in prepararea marinatelor destinate carnii de pui, peste, porc si vitel. Actioneaza ca un agent de ingrosare in sosuri. Se adauga si in supele si sosurile indiene.

Cumpără
Seminte chia 100gr - Herbavit

Seminte chia 100gr - Herbavit

Semintele de Chia sunt una dintr cele mai bogate surse vegetale de acizi grasi esentiali Omega 3. Este o sursa excelente de fibre si proteine. Semintele de Chia au un gust neutru si miros natural.

Cumpără
Ulei samburi caise presat la rece 100ml (uz intern) - Herbavit

Ulei samburi caise presat la rece 100ml (uz intern) - Herbavit

Ulei de samburi de caise Se obtine prin presarea la rece a samburilor de caise. Componenti principali: acid palmitic, acid palmitoleic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid linoleic, acidul arahidic, acid eicosenoic.

Cumpără
Ulei macadamia presat la rece 50ml (uz intern) - Herbavit

Ulei macadamia presat la rece 50ml (uz intern) - Herbavit

Ulei de Macadamia.Presat la rece. Uleiul este obtinut prin presare la rece a nucilor de macadamia. Componenti principali: acid oleic, acid palmitoleic (omega-7), acid palmitic, acid stearic, acid linoleic (omega-6), acid linolenic (omega-3).

Cumpără
Cuisoare 50gr - Herbavit

Cuisoare 50gr - Herbavit

Cuisoare Cuisoarele sunt cultivate pentru a oferi o aroma placuta. Se foloseste in principal pentru a aroma pilaful de orez se este un ingredient important in contidmentul Garam Malasa. Adauga o bucata sau 2 de cuisoare in placinta cu mere pentru a da un gust delicios. Pentru a-si pastra prospetime si aroma se va pastra intr-un recipient bine inchis, intr-un loc uscat si racoros.

Cumpără
Ulei migdale presat la rece 10ml (uz intern) - Herbavit

Ulei migdale presat la rece 10ml (uz intern) - Herbavit

Uleiul de migdale dulci este obtinut prin presarea mecanica a samburilor de migdale selectate si filtrate ulterior. Componenti principali: acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid linoleic.

Cumpără
Ulei samburi caise presat la rece 10ml (uz intern) - Herbavit

Ulei samburi caise presat la rece 10ml (uz intern) - Herbavit

Ulei din samburi de Caise Se obtine prin presarea la rece samburilor de caise. Componenti principali: acid palmitic, acid palmitoleic, acid steraric, acid oleic, acid linoleic, acid linolenic, acidul arahidic, acid eicosenoic.

Cumpără
Ulei chimen negru presat la rece 10ml (uz intern) - Herbavit

Ulei chimen negru presat la rece 10ml (uz intern) - Herbavit

Ulei de Chimen negru presat la rece. Uleiul este obtinut prin presarea la rece a semintelor de chimen negru, dupa care se filtreaza. Componenti principali: acizi grasi, acid palmitic, acid oleic, acid linoleic, acid eicosadienoic.

Cumpără