Ulei de avocado (Persea Americana), obtinut prin presarea la rece a pulpei de avocado. Poate contine sedimente. Componenti principalii: acid oleic, acid palmitic, acid linoleic, acid palmitoleic.
Uleiul de In este o sursa bogata, naturala de Omega 3. Anticolesterol, are efect pozitiv asupra tensiunii arteriale, are actiune antiinflamatoare, cardioprotectoare si de reducere a grasimilor din sange. Poate fi ficient in reglarea tranzitului intestinal. Proprietati terapeutice: antiinflamator, antihemoroidal, antitusiv, antihelmitic, emolient, laxativ. Uz intern: - adjuvant in inflamatiile tractului digestiv; - ajuta in caz de dispepsie, constipatie si hemoroizi; - cu ac
Ingrediente: chimen, coriandru, cardamom, cuisoare, nucsoara , ardei iute , nucsoara , piper , fenicul si frunze de dafin folosit traditional in bucataria indiana, presarati la prepararea mancarurilor. Puteti adauga si in sosuri sau maioneze. Gramaj: 100g
Ulei esential de Anason - 10 ml Herbavit 100 % pur fara adaos. Mod de utilizare: Masaj: 4-6 picaturi de ulei esential incorporat intr-un ulei vegetal. Baie: 5-10 picaturi in apa de baie. Aromaterapie: 3-5 picaturi amestecat cu apa. INGREDIENTE: ulei esential de anason stelat (illicium verum ) -are note de varf specifice de lemn dulce si tonuri picante, se poate combina cu uleiuri esentiale de:cedru,lamaie, menta etc. Proprietati: antiseptic, antifungic, antibacterian, antiinflamator, analgezic
Uleiul de jojoba este de fapt o ceara lichida care se obtine prin presarea la rece a semintelor. Uleiul pur de jojoba are o culoare galben-aurie cu miros specific de nuca, pe cand cel rafinat este transparent si lipsit de miros. Uleiul de jojoba are termen de valabilitate indelungat, deoarece nu contine trigliceride care sa contribuie la oxidarea si rancezirea uleiului. Antialergic: Are continut ridicat de vitamina E, protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi.Poate fi folosit si de persoanele
Uleiul de macese imbunatatirea elasticitatii tenului, ajuta prevenirea ridurilor, renumit pentru atenuarea cicatricilor. Promoveaza cresterea nivelului de colagen si elastina. Contribuie cu succes la tratarea pielii imbatranite prematur sau a tenului cu probleme. Aplicarea sa continua ajuta efectiv la atenuarea cicatricilor si ridurilor, precum si la prevenirea imbatranirii, permitand eliminarea petelor. Antioxidant, bogat in vitamina C. Se obtine prin presarea la rece a samburilor de macese. Are un co
Poate contine urme de: alune, arahide, nuci, seminte de susan. Informatii nutritionale: Valori medii 100gr Valoare energetica: 2468kJ 590kcal Grasimi: 52.50 g Din care: Acizi grasi saturati: 3.95 g Acizi grasi mononesaturati: 33.41 g Acizi grasi polinesaturati: 12.36 g Glucide: 18.67 g Din care: Zaharuri: 4.63 g Fibre: 9.9 g Proteine: 21.40 g Sare: 0.001 g
Ulei de Masline de categorie superioara, obtinut direct din masline si exclusiv prin procedee mecanice. Metoda de obtinere: extras la rece la o temperatura mai mica de 27 de grade Celsius. Aciditate: 0.3.
Uleiul de migdale dulci este obtinut prin presarea mecanica a samburilor de migdale selectate si filtrate ulterior. Componenti principali: acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic.
Informatie nutritionala: Valori medii 100g Valoare energetica: 2468kj 590kcal Grasimi: 52.50g -Din care: acizi grasi saturati: 3.95g acizi mononesaturati: 33.41g acizi grasi polinesaturati: 12.36g Glucide: 18.67g -Din care: zaharuri: 4.63g Fibre: 9.9g Proteine: 21.40g Sare: 0.001g Contine migdale Poate contine urme de migdale,seminte de susan.
Faina este obtinuta din seminte de in dupa extractia uleiului presat la rece. Are un continut redus de grasimi si de carbohidrati si un continut ridicat de proteine si fibre. Se poate utiliza ca ingredient alimentar pentru produse de panificatie si de cofetarie. Poate contine urme de: migdale, seminte de susan.
Faina este obtinuta din seminte de in dupa extractia uleiului presat la rece. Are un continut redus de grasimi si de carbohidrati si un continut ridicat de proteine si fibre. Se poate utiliza ca ingredient alimentar pentru produse de panificatie si de cofatarie.
Ulei Seminte de Dovleac _x000D_ Uleiul din seminte de dovleac este obtinut prin presarea la rece a semintelor de dovleac decojite. _x000D_ Bogat in acizi polinesaturati, uleiul din seminte de dovleac contine Omega 6 (acid linoleic) si Omega 9 (acid oleic)._x000D_ Componenti principali: acid palmitic, acid stearic, acid oleic, acid linoleic, acid linolenic, acid arahidic, acid eicosenoic, acid behenic._x000D_ Flacon cu 250 ml.